Şimdi fırlatılıyor açıklama giremedimö izlemek isteyen açsın
YouTube
Printable View
Şimdi fırlatılıyor açıklama giremedimö izlemek isteyen açsın
YouTube
Helal olsun adamlara dicek pekte bişey yok...
Elalem marsa yazlık yaptı biz daha nelerle uğraşıyoruz yazıyordum sağa sola. Aha şimdi de tescillenmiş oldu.
sürekli zarar eden bir firma marsa roket göndermenin maliyetini nasıl karşılıyor acaba?
acaba onlarda demiş midir "ateşleme butonuna sol elle basmayın, sadece şeytanlar sol elle roket yollar" diye.
Dine laf yok elhamdülillah müslümanız eyvallah ta, görünen köyde pek klavuz istemiyor. Müslümanlar olarak hepimiz suçluyuz aslında da dış mihraklarında bunda payı vardır elbet. Çok gerideyiz. Inanılmaz şekilde hemde. Toparlanması için 100sene sürer, giden gitti yakalayamayiz da artık gelisenleri.
Günümüz olaylarını ve gelisenlerin hep hristiyan olmasını ben eskiye dayalı amaçlarına ulaşamayan haçlı ordularının torunları şimdi intikamı böyle alıyor gibi görüyorum. Adamlar eziyor abi bizi. Eskiden şartlar esitken yenemediler şimdi herturlu eziyorlar. Her kulvarda. Cahil olan kesim biz olduğumuz için hep te ezilecegiz. Adamlar dedelerinin intikamlarını çok güzel alıyorlar. Herşey yüce mevlamın istediğine varır o ne derse o olur ama böyle giderse hiç birşey müslümanlardan yana olmas o kadar belli ki.
Şu an birinin gelip sizi köle yapmasına fiilen gerek yok. Sen çalışıp onların malını pahalıya alıyorsun ya al işte modern kölesin
https://i.hizliresim.com/D73vz6.png
sabah uluslar arası uzay üssünden geçtim sıfır trafik :D
eller gider aya biz kalırız yaya :D
Güzel kardeşim bu işlerin hiç intikam mintikam ile alakası yok. Adamlar Rönesans'ını yapıp Dini devlet işlerinden ayıralı yüzyıllar oluyor. Bizim coğrafyanın halini görüyosun.
Kafayı dinle bozarsan gelişemezsin bu kadar basit. Hristiyan için de Yahudi için de Müslüman içinde geçerli bu.
Dini insanlar yaşar. Ne kadar dindar olacağına kişiler karar verir devlet değil. Devlet gelişimi desteklemeli.
Yazacak çok sey varda hangi birini yazayım. 22 yaşındasın önünde uzun yıllar var, daha net görürsün herşeyi zamanla.
Müslümanlık ile bilim yapmaya çalışırsan varacağın sonuç; 'yüce rabbim yaratmış' diyip geçersin. Füzyon çarpışması ile dünyanın nasıl oluştuğunu bulmaya çalışıyolar ama müslüman bilimadamı allah ol dedi ve oldu diyerek bütün herşeyi sonlandırıyor. Türkiye'de insan maymundan gelmiştir diyerek sokaktakiler ile konuşsan tövbe haşa diyerek taş ve sopalar ile dayak yerken avrupalı bunu araştırıyor.
Haçlı ordusu diyerek 2023'de dünyanın süper gücü olacaz demek arasında fark yok.
İntikam almak isteseler İstanbul'u almaya çalışırlar ki haçlı ordusunun en büyük hedeflerinden biriydi. Adamlar bilim'e yatırım yaparak uzay, insan ve doğa ile ilgili yeni şeyler keşfediyolar. Kanser çözümü,Nasa vb.
Bizim bilim insanları napıyor?
3 tane balık türü keşfedip bunların adını
Recepi, Eminai ve Velioglui koyuyor. Hatta keşfettiği böcek türüne babasının adını veren var.
Peki elon musk uzay'a 90 milyon dolar karşılığında araç gönderirken biz 1 milyar tl'ye malolmuş ihtişamlı saray yaptırıyoruz. Sen söyle, elin haçlısının zikinde mi bizden intikam almak? Nasıl olsa bu mallar gösteriş peşinde diyolar. Sen söyle bilim'e yatırım yapmak varken saray yaptırarak mı ilerlicez?
yine sen söyle, tanrı sözcüğüne sansür uygulayan gerizekalılar varken kim ziker bilimi.
Allah'ın türkçe karşılığı tanrıyı bile sindiremeyenler var.
9
Bu arada not: PTT Messenger yüzde yüz yerli diye yutturulan programın yazılımı avrupa'dan satın alınmış. Sanırsın whatsapp'ı buldular.
abiii naptın sen yaa tüm bilimeyenleri yerle bir ettin biz şimdi neyi çözmeye çalışcaz :D
eyyyy elın mask biz 15 20 senedir hep 50 liralık fırlatıyoruz haberin yok.
Sonuç noldu şimdi, yayınıda kestiler.
Şuan herhalde bir nesil için çok büyük bir olay gerçekleştirildi. Kesinlikle hayat hikayesi okunası bir adam. Bilmiyorum kimler destekliyo kimler önayak oluyor ama normal bir insan olmadıgı çok belli :)
adam marsta altın aramaya çıkıyo biz neyin peşindeyiz :D tabi bu bi şaka değil yoksa ne işi var milyondolarlık serveti olan adamın marsta ??
Abi müslüman bilim adamı ALLAH yaratmış der geçmez,bu sözünü katılmıyorum.aksine kuran aklı kullanmak üzerinde çok durur bence.tarihde de Avrupalıların 200 seneye yakın tıp alanında faydalandıkları ibn-i Sina müslüman bilim adamıydı.lokman hekim yanılmıyorsam mikrop teorisini Kuran'da ki bir ayet den yola çıkarak oluşturmuştu.biz dinimizi düzgün öğrensek hastalıklardan kurtulmak için dua etmenin yanında ilaç kullanmak gerektiğini de biliriz.ama Kur'an Kerim'i Türkçe okumuyoruz bile.