................................
Printable View
hayırlı olsun kazasız belasız dönüşte neyi nasıl yapcağını bilmeyen experci yüzünden az kalsın büyük sıkıntı çıkacakmış neyseki tecrübenizden dolayı aracı kurtamışsınız geçmiş olsun
Maşallah Volkan makine cidden heybetli ve gösterişli üzerindeki jantlar da güzel uymuş ama rs jantlar nirvanaya ulaştıracaktır.Elinde çok güzel bir hal alacağına eminim.A3 içinde arkalar torsiyon diye biliyorum ondan dolayı sert gelmiş olabilir.Ama sedana alıştığın için içinde daralırsın hb araçta ne alırsan al :)
Hayırlı olsun.
Bi A6 C6 3.0 TDI da bana nasip olur inşallah.
Hayırlı olsun,güle güle kullan kardeşim.M pkt bir e60dan sonra yumuşacık gelmiştir muhtemelen.İki aracın karşılaştırmasını burda yaparsın zaten...
Abi hayırlı olsun, kazasız belasız. E60 nereden nereye gelmişti, A6 da dokunuşlarınla çok iyi bir yere gelecek. RS4 jantlar da C6'ya çok yakışıyor. Keyifli sürüşler, takipteyiz.
hayırlı olsun abi
diri güzel duruyor araç filmler gri kasayla çok güzel olmuş.
dpf li sanırım araç belki doludur? ondan biraz fazla yakmıştır?
Volkan, hayırlı olsun, güle güle kullan. Yine bir arabanın kaderini değiştireceksin. Senin arabayı görüp piyasası artmadan almak isteyenler almalı :))
Bence kaç yakar vs. çok düşünmeden 20 leri tak. Çünkü 19 seni görüntü olarak tatmin etmeyecek. Nasıl olsa motora biniyorsun, senede 40 bin km yol da yapmayacaksın arabayla muhtemelen. Aradaki 1, 2 lt fazla yakıt üzmez seni.
Okurken aracı kendim almışım gibi keyif aldım. Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.
Maşallah çok güzel duruyor. Diriliğiyle ben buradayım diyor.
Bana göre hakkı kesinlikle 20’’ jant. Yakıt olarak da uzun yolda o kadar yakması bir yerlerde bir problem var gibi geldi bana.
Hayırlı olsun güle güle kullanın.
Maaşallahı var , güzel araç , kazasız belasız kullanman dileğiyle ))
Hayırlı olsun, su kaçağını halletmen büyük şans. Bende x5 35d ile yaz tatilimi zehir ettiği için yollarımı ayırdım, kimse bulamadı kaçağı ve sattım :(
a5 a6 arayışlarım sonunda araç krizi yüzünden fiyatların artması beni başka yola sevk etti.
Puma st aldım, haftaya gelir umarım.
Bakalım inşallah pişman olmam.
Hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullanın, aynı renk 07 a3 ümde ki siyah filmleri aynalıya çevirme fikrimi oluşturdunuz :)
Plakalığa taktığınız ledlerin link i var mı ?
Hayırlı olsun, çok güzel bir araç.
Bence C5 i C6 yapmak istiyorum.
Bu arada cam filmleri çok güzel olmuş. Detayı nasıl ( Marka, uygulama yeri vs )
Maşallah abi hayırlı olsun allah kaza bela vermesin.
Az önce caddede Penguen kitabevi karşısında park halindeydim yanımdan geçtin, dedim ben bu plakayı bir yerden hatırlıyorumi E60'ın konusundan :) Şimdi konuyu gördüm. Bende Z4 vardı Miniyi verdim konusunu açarım onun da :)
Canlıda çok çok güzel duruyor Volkan kazasız belasız.
Aracınız çok güzelmiş maşallah. Favorilerimde bir tane a6 1.8t var otomatik ama size de bir danışayım nasıldır diye. :)
Yakıt olarak bu ebatlardaki bir araç için yine bile kötü değil ama daha az yakabileceğinden eminim. :)