sizce sonuç ne olur mustafa denizli kendini affettire bilecekmi ?
Printable View
sizce sonuç ne olur mustafa denizli kendini affettire bilecekmi ?
nereye affettiriyo kanka kasımpaşayı zor yendiler ben bjk liyim bu arada :D
bu maç 2 fark olur en az wolfsburg diyorum
yenilicez.. umarım bu sölediğime pişman olurum..
ben beşiktaşlı olmama ragmen aramızda iddiacı varsa anlar
wolfsburg a handikaplı 1 oynadım yani 2 fark ve fazlasını atar :)
maç nerde kaçta haberimiz bile yok..
benim içimden en az beraberlik gibi geliyor hayırdır inş. :)
Yenelim ve mustafa denizli gitsin
wolfsburgun manu maçını izledim beşiktaşın işi çok zor, fark olabilir
üst olur üst :D
zaten ezildik ama biz diil bizim içimizdeki yönetimimizdeki körler yüzünden zaten yetersiz olan kadromuza sağlam bir orta saha lamayan kanatlara oyuncu bulamayan sistemimizin hatası zor bela şampiyon olduk ezerek olmadık zor bela olduk zaten hatalı kadro yapısı yanlış sistem başarılı gibi gözüken ama başarıdan uzak bir teknik adamla bukadar oda zaten ertuğrulun zor bela kurduğu hazırın üstüne kondu.. eğerki bu mağlubiyetleri ertugrul alsaydı sen ozman izle yönetimi falam bak adamın hemen defterini dürdüler.. yazık bu tüpçüğ gitmeden bu takım bozuk lpg beyni gibi oynar böle adi tüpçü yaktı bütün beşiktaşı.. :D
iddia eki olan varsa 7 üst e ne veriyor bakabilirmisiniz acaba .
bunu yazmak istemezdim ama.. kader be Beşiktaşım.
kardeşim bi kere yönetim gidecek
transfer yapmayı bilmiyorlar yok tabaka yok sibop bunlar ne abi bu topçularla olmaz bu iş. baksınlar GS FB nası adamlar alıyor cellat gibi oynuyorlar bizim kazma serdar özkan da topçuyum diye oynuyor BJK da ayar oluyorum. geçen baki mercimekle tanıştım niye gittin abi bjk dan dedm cvp veremiyo kazmalıgndan gitti çünkü :)
serdar özkan a da iyi futbolcu diyor. futbolu bilmediğinden yorum yapmayı da bilmiyor ah bjk adam gibi transfer yapsan ah
Maçta hangi tarafı tutacam bilemiyorum. :)