Gtc den ne beklenir? ne fiyatlara hangi model alınır?
Ne uygulanabilir? (iç-dış)
kullananlar , bilenler ne der? ne tavsiye eder?
Printable View
Gtc den ne beklenir? ne fiyatlara hangi model alınır?
Ne uygulanabilir? (iç-dış)
kullananlar , bilenler ne der? ne tavsiye eder?
Astranın her şeyi güzel ama dışı ve iç mekanı özellikle koltukları çok sade.O sportif ruhu yansıtmıyor maalesef...
içi çok boş binip gördüğüm kadarıyla fazla konfor da alamadım ama motor seçenekleri var ona bişey diyemem
30binlere 2.0T alınabiliyor ikinci el, bence cok iyi.
Tasarımı zaten cok güzel :)
GTC anlatılmaz.yaşanır.ncelikle içine bindiginde tavanın ne kadar alçak oldugunu anlıyosun..dikiz aynası direk gözün önünde.o kadar alcak yapılı.ve süper spor hissi vermekte arka koltuklar alcak.araç yerde gidiyor.kullanımı zevkli.yakıtı.normal.270,300krş.1.6.115hp.eski motoru 105hp. 0dan 100km. hız 12.2 yawas 115hp olan 11saniye.geriye gitmesi yanaştırması zor.arka cam küçük.ama dışdan görünümde..mükemmel.durmakta.
içi siyah ve alcak yapısından dolayı boguçu gelmekte içi..sunroof şart.ki.cam tavanı olanı sanırım boşa yapmamışlar.
kaliteli gtc.şuda gerçekki.. astra nın 4kapı ile arasında uçurum var ve kıyaslanamaz.sürüş olarak..
2006 55binde.23.500e gittigini biliyorum.fırsat tabi genelde25 30ideal tavsiyem 2007
sen beni dinle..
bu arada yakıtın neresi normal 270-300 kuruş!!!
ben civic le 210-220 kuruş yakıyordum
4kapılı olan astra .ya ne derseniz diyin hak verrim.ama gtc çok farklı ikisinide kullandım.yol tutuşunada dicek yok rakip yok! 4 4lük araba opc tanponu takmamak olmaz.
nasıl kullanıldığına ve nerede kullanıldığına bağlı tüketim. fazla değildir astra'nın.
stilo 1.6 benzinli 340krş yakıyor. GTC 250şehir dışı 300krş şehir içi yakıyor. 1.6benzinli araçlar böle..
1.6sını 2hafta kullandım ocağıma incir ağacı dikti yakıtı civicten sonra..ayrıca yavaş..
onun haricinde spor otomobil hissi yok, standart astra kullanıyormuşsun gibi..
ayrıca yüksek, inip binerken jip hissi veriyor..
hondadan sonra hiç mi hiç sevmemiştim..
2.0turbosunu bilemem..
tasarım olarak baya dikkat çekiyor, dönüp bakan çok oluyordu :)