d serisi için 4-2-1 headers e amyant sargı ne kadar kullanılıyor
birde sargıyı uygularken yapılan işlemleri yazarsanız sevinirim
Printable View
d serisi için 4-2-1 headers e amyant sargı ne kadar kullanılıyor
birde sargıyı uygularken yapılan işlemleri yazarsanız sevinirim
sen gel burdan alırız
DC firması kendi headers'larına sargı uygulamasını önermiyor. Çatlayabilirmiş diye...
bence headersı saracağınıza kaputun arka kısmını yukseltin o fitilide sokun cennet gibi olsun kaputun altı :) püfür püfür
ya kaput civatalarının altına koyun pul somun bişiler arayı açın yükseltin işte :)
Örnek resim var mı ya çok merak ettim ?
arkadaşlar güncelll
Önümüz kış yaza dogru yapılacak işlemler onlar ...(kaput kaldırma)
evet fark ediyo ama headers kısmını sarmak ya da filtre kısmını sarmak fena olmaz fanın sıcağı headers sıcağıyla birleşince o bölge cehennem gibi oluyo
burdan bakabilirsin :) ben kendim arkadaşla sarmışltım.
http://www.honda16.com/index.php?topic=371.0
kaputun cıvatalarını sokup araya pul yerleştiriosunuz bikaç tane ve çok abartmadan sıkıosunuz kaputun bastığı fitilide sokuosunuz ordan ciddi şekilde hava çıkacağı için alttanda hep yeni hava giriyor boylelikle içerde sıkışmıyor hawa
ozellikle yuklu motorlarda hayat kurtarıcı bişey :)
bana bikaç arkadaş demişti ordan hava çıkmaz vs. falan headers ı ilk sardığımda nekadar duman varsa hepsi o aradan çıktı :D faydalımı değilmi bilmiyorum ama bi hava sirkülasyonu olduğu kesin. motorun iç ısısı önemli.
header sarıldığında yeteri kadar soğuyamayacağı için çatlamalar olabilir.. aşırı ısı ile malzemenin ömrü kısalacaktır.. DC sports'un web sayfası çalışır durumda olsa link'i atardım ama çalışmıyor.. günlük kullanım için tavsiye edilmiyor...