kullanan varmı bu siteyi olayı ne çözemedim
Printable View
kullanan varmı bu siteyi olayı ne çözemedim
benimde anladığım kadarıyla fanı olduğun kişileri grupları takip ediyosun gelişmelerden haberdar oluyosun paso ne oluyosa ne bitiyosa :)
facebook un çok çok daha sadeleşmiş şekli...
Sürekli ne yaptıgını ettigini update ediyosun falan millette takip ediyor :)
mesela :) ;
http://twitter.com/burcues
http://twitter.com/erdilyasaroglu
Gereksiz bir site boşver bence:) habire mesajlar geliyor takip edemiyorsun..Bilgisayar başında boş vakti olanların sitesi:)
anlam veremediğim saçmasapan bir "sanal dünyaya bağlı kalma" modası içindeyiz...
facebook denen siteye güncel bilgi girmeyince kendini boşlukta ve yanlız hissedenler var...
twitter denen şey de öyle... anlık bilgi girip (misal : şu an kıçımı kaşıdım) , sonra da kendisini takip eden birilerinin bu hareketten haberdar olmasını istemek... bu sosyal paylaşım değil ki?
hayır bana aklı başında bir sosyallik yaşayan bireyin böyle şeylere neden ihtiyaç duyduğunu ya da neden bağımlı hale geldiğini kimse anlatamaz...
bu ve bunlar gibi sanal oluşumlar bana külliyen çok saçma geliyor...
tek ve kısıtlı açıdan bakarsak iyi demişsin de, genel düşünürsek kendi kendine çelişmiş oluyorsun; ozaman forumlarda geçen zaman da aynı şekilde isimlendirilebilir, yada örnek verdiğin kaşınma mevzusu; bizim araçlarımızı modifiye edip burda paylaşmamızdan hiçbir farkı yok:) kısacası biraz objektif ve geniş açılı düşünürsek, kişisel zevktir bu olay ve kimse kimseyi zorla üye yapmıyor hoşuna giderse takip edersin gitmezse yakınından bile geçmezsin:)
kardeşim göstermişti bu siteyi mesela okan bayülgen kızının fotosunu koymuştu bence yerinde kullanımlarda hoş bişey olabilir cok güzel şeyler yazanlarda olabiliyor kıçım kaşındı kaşıdım yazanda oluyor :D herşey yerinde ve dozunda kullanıldıgında güzel
herşey sosyaleşme degil dir bence zaman geçirme maksatlı eglenceli siteler var kulanıcıları face yada herneyse diger forumlarda bişeler paylaşıyo zaman öldürüyo. sosyal insanlarda girip bu işlerle ugraşa biliyo onu anlatmak istedim...
sosyomat ın yabancı versiyonu.
bu forum ile facebook veya twitter hadisesinin bir alakası yok
biz burada bilgi paylaşıyoruz diye biliyorum , herkes benim hakkında birtakım gerekli-gereksiz bilgi edinsin diye buraya yazmıyorum ki...
herkes beni takip etsin sitesi değil ki burası
forum mantığıyla paralelleştirmemek gerek bence
benim rahatsız olduğum şey bu oluşuma inanılmaz bağımlılığı oluşan bir genç kitleye sahibiz ülke olarak...
rahatsız olduğum derin mevzu bu aslen..
yoksa elbette ki kim ne isterse onu yapar...
:icon_tup:
neyse o zmn twittera girmiyoruz :=)
Ben üyeyim derste cinnet geçirdiğimde iyi oluyo okuyorum boş boş..
Ahh be abi Twitter ile bu Forumu nasıl bir tutarsın :) teessüff ederimm..İsteyen istediğini yapsın demokratik bir ülkede yaşıyoruz...:) Ünlülerin ne yaptığı umurumda olmadığı için ilgimi hiç mi hiç çekmiyor ondan olsa gerek sevmiyorum bu tarz aplikasyonları..
ordada variz tiwitçi :allaalla:
http://twitter.com/techturkey