Bu konu hakkında bilgisi olan var mı :) Arabada ipod bağlantısı var torpidoda kabloya takıyorum tık yok (iphone) çözemedim gitti :))
Printable View
Bu konu hakkında bilgisi olan var mı :) Arabada ipod bağlantısı var torpidoda kabloya takıyorum tık yok (iphone) çözemedim gitti :))
aux kit mi var yoksa ipod kiti mi var?
valla torpiodada sabit bi kablo var blmiyorum ki yekta nereden anlıycaz :)
hmm güzel soru :D bende aux kit kullandım ama ipod kit hakkında pek bi bilgim yok :)
torpidonun neresinde tam olarak resim filan var mı elinde? giriş kablo vs nasıl birşey? :)
valla kablo var bitane torpıdonun ıcınden gelıyor gırıs soket yok dırek teybe gıdıo galıba
ipod için üretilen kit e (teybe bağlanan kit ) iphone bağlanınca çalışıyormu ?
teybin uzerindeki mode tusuna 2 kere bastigin zaman aux moduna girmesi lazim sekerim , 'bunu yaptim' de lutfen :D
her derde deva iphone bide konussa dertleşsek süper olacak
boss :ayfon su getir olm :D
ayyfon : buyur abi :D
teybin arka baglantisini kontroletmek lazim o halde bro ne diyim yarin aksam geliriz o taraf , orada bi kontrol ederiz olmadi..
http://motoringfile.com/pictures/ipo...+Interface.jpg
buna benzıo aynısı hatta kablonun cıktıg yer aynı boyle
ok o zaman aux kit seninki :) direksiyonun altındaki paneli söküp elinle teybin arkasına ulaşmayı dene istersen.. sağ ve sol köşedeki klipslerden asıldığın zaman iner konsol :) teybin arka sol üst köşesinde soket girişi vardır oraya oturur bi kontrol et istersen..
tabi bunlarla uğraşmadan önce başka herhangi bir mp3 player vs ile denemen iyi olur boşa uğraşma da :D
lutfen kupırında ıpod baaglantısı olmayanlar bnmle arkadaslıgını kessın :D auhauha
ya saka bı yana kanka yokmu bunu kullanan anlamadım