KA®ANLIK Nickli Üyeden Alıntı
kansorojen madde içeriyor o kömürler.
zaten kötü tat almanızın BAŞ sebebi de o kömürler hep bir YANIK tad almanıza neden olur o kömürler.
miniksin dediği gibi meşe kömürlerden almalısın nargilenin tadına varmak için.
o kömürleri kesinlikle kullanma, çok kükürt içerdiğini düşünüyorum ben dolayısıyla yanık tadı veriyor acı bir tad o kömürler, bende zamanında denedim...
miniks zaten gerekli şeyleri yazmış :)
bu aralar bende GÜL NANE'ye fena sarmış durumdayım, eski bir ELMA NANE ci olarak... :)
delik Orantılı bir şekilde ÇOK FAZLA olmamakla beraber çok KALIN da delikler olmasın.
ilk nargileyi açmak için közü biraz fazla tutmak yararlı olacaktır ama nargile açılır açılmaz ufaltmakta fayda var...
bir org yapılsamı nargile night diye acaba :D