güzel dilekleriniz için teşekkür ederim allah kazalardan belalardan sizi ve araçınızı saklasın...
konu silinebilir.
Printable View
güzel dilekleriniz için teşekkür ederim allah kazalardan belalardan sizi ve araçınızı saklasın...
konu silinebilir.
pırıl pırıl maşallah kazasız belasız
Maşallah.Bir ara Kartal tarafında satılık olan U plakalı araç bumuydu?
Maşallah kazasız belasız...
maşallah cok güzel. peki kac km de araç merak ettım de.
maşallah çok şık duruyor kazasız belasız...
maşallah kaza bela uzak dursun
tatlı duruyo kazasız belasız
Maşallah tertemiz . Kazasız belasız.
maşallah çok güzel duruyo , kırmızı stoplarla çok daha güzel , kazasız belasız inşallah..
MasALLAH gercekten cok guzel araba , cok tok duruyor .. Sonradan yapilan Sunroof sistemi nasil randiman verdi mi? Herhangi bir sorun ile karsilastiniz mi ? Su sizintisi falan yada ses .. Arka bagaj acma butonunda ki amblemin kirmizi olmasi ve stoplarin haricinde gercekten cok hos duruyor .. Yaylar 3.5 cm sanirim arkaya nazaran siritiyor gibi ama tabi kullanim kolayligi herkeze gore farkli , yanlis anlasilmasin .. ; ) MasALLAH tekrar tekrar .. KM ise can yakiyor :D
sunrooftan fazlasıyla memnunum.maşşalah diyim:) 1.200 tl yi verince en iyi ve kalitesini yapıyorlar.ayrıca 3 yıl su ve sese karşı garantili.arka logoya gelince :) biraz pahalıydı bende öle bi çözüm buldum.stoplarıda bazen orjinal kırmızı bazen 3d kullanıyorum.ön yaylar 5cm dir.En son torsiyon işlemi sırasında biraz daha indirdik..aracın ön ve arka yüksekliğinde yan marşbiyelin yere yakınlığını göz ününe alarak yaptık.aracın ön kısmı arkaya göre daha yere basık.camurluk lastik arası yanıltıcı oluyor..yorumların için ayrıca teşekkür ederim.
kazasız belasız masallah cok hos duruyor : )
resımdede hararet baya cıkmıs : )