Arkadaşlar önceden sorunsuz, sıkıntısız bir şekilde youtube'a giriş yapabiliyordum fakat son 2 gündür --Oops! This page appears broken. DNS Error - Server cannot be found-- böyle bir hata veriyor.. Ne yapabilirim?? Yardımlarınızı bekliyorum :)
Printable View
Arkadaşlar önceden sorunsuz, sıkıntısız bir şekilde youtube'a giriş yapabiliyordum fakat son 2 gündür --Oops! This page appears broken. DNS Error - Server cannot be found-- böyle bir hata veriyor.. Ne yapabilirim?? Yardımlarınızı bekliyorum :)
Dünde beni deli etti giremedim ama bugün birşey yapmadığım halde düzeldi. Dışarıya çıkışlarla ilgili bi sıkıntı var bu ara ttnetin diye duydum...
Google Public DNS IP addresses are as follows:
8.8.8.8
8.8.4.4
giriş çıkışta sıkıntı yokta video yükleme hızı çok yavaş
yabışdırrr
208.67.222.222
208.67.220.220
Ben dün DNS leri
4,2,2,4
4,2,2,5 yaparak girdim.Deneyin isterseniz.
benimde işyerinde aynı durum
site açılıyor videolar yüklenmiyor tekrar deneyin diyo :D
evde sorun yok ama 3-4 gündür çok yavaş sanki
Neden dns kullanıyorsunuz youtube yasağı kalkmadımı ? ben uzun zamandır dns kullanmadan girebiliyorum mesela ?
Yok olmuyor bir türlü neyi denediysem olmadı ? :S
benim verdiklerim ve 4.2.2.4,5 dns leri sorunsuz .. ya bu ttnet in verdiği hizmetin neresine ne diyeyim ki ondan gördü artık hepsi başladı şumbit e kadar yok ebene kadar yok bebene kadar hızlarına.. olay hep aynı. hattınız 8mbite kadar ama kaldırmıyor siz kaldırın gelin halledin olayı dibine kadar töbe est.
firefox kullananlar için yazıyorum
araçlar/seçenekler/gelişmiş/ ağ/ ayarlar yapıyoruz
en alttaki otomatik vekil sunucu ayarları(URL) seçeneğini işaretliyoruz altta açılan kutucuğa ise http://go.navige.com/ yazıp tamamı seçiyoruz youtube ve yasaklı tüm siteler hizmetinize açılıyor:)
bütün internet explorer, chrome, firefox kapalı iken dns değiştirdikten sonra
başlat çalıştır
ipconfig /flushdns
önceden bi program yüklediyseniz(jacker gibi) host dosyasında değişiklik yapmıştır oyüzden giremiyorsunuzdur.
Yukardakileri yaptıktan sonra 2010 GÜNCEL YOUTUBE HOST DOSYASI İNDİR – ÇALIŞIYOR!! su sitedeki dosyayı indirip icine at abi c:\windows\system32\drivers\etc
hallolucaktır..