Arkadşlar öncelikle Hakan abiye benimle deneme cesaretinde bulundugundan dolayı medeni cesaretinden ötürü çok teşekkür ederim
Sayesinde HULK ile biraz gaz basabildim vede aracımın giderini görebildim
Hakan abi ile yenişemiyoruz ilk basmalarda hakan abi 1 boy öne çıkıyor ben 4 ncü vitese gecirdigimde bir boy ben öne çıkıyorum 5 e attıgımda hakan abi yanıma geliyor 6 ya atıp yürüdügümde yine kafa burun gidiyoruz belki burun farkı önde olabilirim emin degilim valla o hızlarda ona bakamadım yada hakan abide önde olabilir yani başa baş çok keyifli 5 deneme yaptık çogunda 220 ye çıktık 2 sefer 240 ları gördük sanırsam hakan abi daha ayrıntılı da yazabilir bende kadran çalışmıyor cünkü
ayrıca varsa hakan abide yada inan da da video eklenmesini rica ediyorum bende daha fazlası olsa hepsini eklicem de emre yeşil 2 video çekmiş
Bu deneme den sonra inşallah daha fazla deneme şansı bulabilrim evo videosundan sonra çok çekiniyormuş millet
Çekincek birşey olmadıgını görsün herkes HULK daha basınç basmıyor arkadaşlar bol bol geçin beni işte zevkini çıkartın :D:D:D
Gazlamarda korna duyulmadıgı için Hakan abi gaza oturunca ben WG sesini duyar duymaz gazlıyorum HULK un ilk bir geride kalması lag den dolayı degildir
Yoksa her iki araçta kendi devrinde basmıştır
Geçmenin ve geçilmenin bir önemi olmadıgı için önce basmış sonra basmış falan filan muhabbeti olmasın diye yazıyorum bunları lütfen bu dostluk bozulmasın arkadaşlar yorumlarımıza dikkat edelim
Cupra ya Kocaman Maşallah
HULK ada maşallah tabiki :)
YouTube - HULK vs ZD CUPRA
YouTube - HULK vs ZD CUPRA again