Ufak ufak otomobil dışı video editlere de başladım. Bu ilk denemem ve mini belgesel tadında.
Mekan Urla-Demircili kıyıları.
Umarım beğenirsiniz.
Blue Heaven - Mavi Cennet - YouTube
Printable View
Ufak ufak otomobil dışı video editlere de başladım. Bu ilk denemem ve mini belgesel tadında.
Mekan Urla-Demircili kıyıları.
Umarım beğenirsiniz.
Blue Heaven - Mavi Cennet - YouTube
cennet izmirim yaaa...ellerine sağlık
denıze gıresım geldı abı cok guzel olmus vıdeo:)
ellerine sağlık abi çok güzel olmuş video...
bu arada gerçekten dediğin kadar var karnın hiç yok :D
video icin kamera ne kullandiniz, ?
Abi çok güzel ve çok gerekli bir şey . böyle şeyleri düşünmeniz . . . gerçekten güzel . ellerinize sağlık . amatör birisine göre bence mükemmel . devamı gelir umarım .
Cok iyi ya :D
Çok güzel olmuş :) Ellerinize sağlık..
emeğine sağlık mutluay abi. Ben de sık sık giderim oraya çok güzel biyer.
daha önce gittinizmi bilmiyorum ama eskifoça-yeni foça arasında olan yerleride görmenizi tavsiye ederim deniz yaşantısı sürü balıklarının dinlenme yemlenme alanı olarakta seferihisar emeksiz plajından girip altınkum tarafına doğru 2-3 metrelik ufak dalmalarla deniz yaşantısını görmenizde mümkündür :) kamera güzelmiş ben okadar dalıyorum hiç aklıma gelmemişti :D
çok güzel olmuş valla gözünü seveyim Ege nin
mekan oynatiyor :D guzel olmus gercekten bi daaki gelisimde merak ettim oralari :)
Çok güzel olmuş çekimler mutluay abi
ama ben senin yerinde olsam 11 dakikaya sadece denizi degil bütün urlayı sıgıdırırdım :)
çok iyi olmuş elinize sağlık içim açıldı sabah sabah
mutluay abi eline saglık böyle bi çekim fikrin oldugunu bilsem bnm bot,motorla seni ıldırı daki adalara götürürdüm uygun zamanda 20li metreler cam gibi gözüküyo demircili gececilerin bol bol ugradıgı bi nokta oldugu için pek bi balık yaşamı yok bolca daldım ben o bölgede sadece 1 kere 40 ı aşkın bireyli levrek sürüsüne denk geldim süzülüyolardı soldaki ucurumun denizle birleştiği noktada genelde daha çok müren var o kayalıklarda güzel selam veriyolar :D eline saglık çok güzel olmuş
mükemmel olmuş elinize sağlık sabah sabah oralara gidesim geldi :)
Sualtı harika ya fena şekilde özendim suan :)
abi çok iyimiş ya yüzesim geldi :)