-
Mercedes Benz w115 - Haci Murat 124
-
mükemmel!
araçlar, mekan ve tonlar tam kıvamında olmuş tebrik ederim
-
maşallah 41 kere maşallah :D bu konuya ilk yorumu ben yapmalıydım :(
evlat emin ellerde
eline sağlık emirhan w115 degerini biliyorsun
-
Ahh cok güzeller, maşallah.
-
:) saolasin kardesim. Valla benim icin bu velet hem sekerden hem camdan hem baldan hemde altindan :D O derece yani :D
-
stckeride sökmemişsin :D
eyvallah :)
-
arabalarda fotolar da çok iyiler maşallah da Emirhan kardeşim fotoların tonları çok mu açık olmuş ne ...
-
kazasız belasız güzel duruyorlar:)
-
Arabalar 10 numara maşallah ama cekimlerle fazla oynanmış sanki gözümü yordu arabaların rengini anlayamadım nerdeyse tabi ben pek anlamıyorum shooterlar daha iyi anlar :)
-
Alıntı:
__FrK__ Nickli Üyeden Alıntı
arabalarda fotolar da çok iyiler maşallah da Emirhan kardeşim fotoların tonları çok mu açık olmuş ne ...
Ya cok nalet bi gunes vardi bi gidip geliodu sinir etti beni tonlamalari duzeltmeye calsitim ama oldugu kadar artik :) bazi resimlerde patlamalar olmus :D
-
maşallah clasiclere... yalnız mercedesin bbsler sarıyken daha iyiydi ... :)
-
nostalji :D araclar we resımler cok guzel cıkmış hacı murata resmen bıttım :) Nazarlardan uzak olsun
-
cok cok güzel araçlar elinize sağlık emirhan
yanlız gözlerim böyle ikisinide kafadan gören bi foto aradı varsa öyle bişii eklermsn :)
-
heyyy maşallah klasıklerimiz güzel be:)
-
Klasik apayri ya hele yolda giderken yapilan yorumlar super oluyo :))
Bu arada kafadan foto cekmemisim ya bende sasirdim nie cekmediysem :)
-
fotoğraflar harika elinize emeğinize sağlık
-
o yeşil hacı murat kimin gecen pazar sanayide biraz muhabbet etmiştik onla mk1 golfün motorunu montajlarken :D cıncık gibi arac maşşallah allah nazarlardan saklasın
-
Yesil muro Tunc arkadasimizin :) yukarda yorumu da var :)
-
Çok güzel hareketler bunlar :) Emeğinize sağlık...
-
elinize sağlık çok güzel araçlar...
-
Eline sağlık çok çok çook güzeel fotoğraflar olmuş :)
-
Çok güzel fotoğraflar, çok güzel arabalar. Maşaallah. Silver RSle Mercedes çok daha güzel olmuş...
-
Fotolar&mekan&araçlar hepsi süper elinize sağlık
-
Alıntı:
emresener Nickli Üyeden Alıntı
o yeşil hacı murat kimin gecen pazar sanayide biraz muhabbet etmiştik onla mk1 golfün motorunu montajlarken :D cıncık gibi arac maşşallah allah nazarlardan saklasın
hangi sanayıde :)
-
Maşallah çok iyi ler... :)
-
Alıntı:
Tunç Nickli Üyeden Alıntı
hangi sanayıde :)
beşyol aydın otodaydık biz 2 arkadaştı başka arac olma sansı nedir aynısı idi :D döşemeciye geldi sanırım arac
-
Alıntı:
beşyol aydın otodaydık biz 2 arkadaştı başka arac olma sansı nedir aynısı idi :D döşemeciye geldi sanırım arac
15 plaka var aynı aractan oda bizim arkadasımız renk döşemeler falan birebir aynı
-
Yeşilin krem deri koltuk + üzeri açık versiyonu var bizim burada da, harbiden cok asil
-
Alıntı:
Tunç Nickli Üyeden Alıntı
15 plaka var aynı aractan oda bizim arkadasımız renk döşemeler falan birebir aynı
o zmn odur. şöle diyim tavanın sağ arka tarafı yamuktu :D neyse maşallah araclara oldukça ilgi çekiciler
-
Alıntı:
o zmn odur. şöle diyim tavanın sağ arka tarafı yamuktu :D neyse maşallah araclara oldukça ilgi çekiciler
ozaman oda değil :) bende merak ettım şimdi denk gelir inş bana :)
-
benım ılk arabam 72 model 115 kasa 230.6 mersoydu...cok keyıflı bı aractır..hele kı dar sokaklarda aldıgı manevraya hayranım....masallah allah kaza bela vermesın...
-
maşallah maşallah 41 kere maşallah yeşilime eski formundan bişey kaybetmemiş yine pırıl pırıl mercedese laf yok zaten :D
-
cok guzeller ikisi de valla :) eline saglik Emirhan
-
Masallah, cekimlerde cok guzel ellerinize saglik
-
ikisinede kocaman maşallah
-
41 kere maşallah her iki aracada Allah nazarlardan saklasın az öncede faceden muratın paylaştığı fotoya yorum yazdım 124 ün eski resimlerini buldum benim eski harddiskin içinden Erhan abiyle sanayiye gittiğimizde çekmiştim onlarıda ulaştırim size bir ara :)
-
önceliklle maşallah ikinizde ama emirhan kırıldım valla bu foto olayına :)
sana 1 bilemedin 1 bucuk ay veriyorumm benim arabam çıkana kadar yapabildiğini yap bak sonra uyarmadı deme :D
dier dikkatimi çeken konuda o jettanın farlarını patlatırım yapmayın artık şu işi :P
-
Kirilma olm sen yaa nie kiriliosun ayip ama :D
kanki sabah aradim ama seni oguzhanlayim dedin o yuzden aramadim valla bak isin var die :) yemin ederim jettanin farlarini sirf sana uyuzluk olsun die ole yaptim :D:D:D ahahah hatta normaldi emreye dedim ac die :D:D
Seviorm seni :) Sen o arabayi topla senin yerin ayri :D
-
kanka ara dedım emırhana bartuyu bugun işi varmış dedi :p
-
Tek tek gelin leeeen :D:D