Kadett c kasalarda 1.1 motor seçeneği yoktur 1.0 lt ve 1.2 lt motor seçenekleri var bunlar arasında da 1.2 lt. ler ikiye ayrılıyor 1.2 N ve 1.2 S olarak N ler 55 hp S ler 65 hp dir (sadece sıkıştırma oranı (piston) farkı var).
1.6 lt. motor sadece coupe GTE modellerinde kullanılmıştır avrupada enjeksiyonluları mevcuttur.
Bende de 79 model C2 kasa var 4 kapı (saloon).1.2s motor vardı üzerinde motorun ufak olduğuna bakma 780 kg dır kadett ler 0-100 13 sn civarında dır.Ben aracımı bursadan aldığımda rizeye dönerken 170 i görmüştüm 1.2s motor la.Orjinal karburatörü Solex 30/32 PDSI dir güzel bir karburatördür.
Project Cars bölümünde aracımın konusu var bilmiyorum gördünmü turbo vs. projelerim oldu.Sonra motor değiştim taunus 2.0 lt. motor ve tofaş 5 ileri şanzıman var şu an üzerinde 0-100 üm 11 sn lerde.Parça konusunda aksarayda Oto Rekor diye bir firma var hemen hemen herşeyi ellerinde mevcut sıkıntı kesinlikle yaşamazsın kaporta aksamı bile var.
Adres ve numara ;
Tiryaki Hasan Paşa Cad. No : 13 Aksaray / İstanbul
Tel : 0 212 586 12 61
Fax : 0 212 530 66 09
::.. O T O R E K O R ..::
E-mail :
otorekor@yahoo.com
MSN -
otorekor_opel@hotmail.com
Aracı alırsan elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım sana ben motorumu rektifiye etmiş a dan z ye orjinal GM parçalar ile toplamıştım ama dediğim gibi sonra motor&şanzıman değişimi yaptım motor dağınık bir şekilde garajda duruyor parça parça yada komple müşterisi çıkarsa satmayı düşünüyorum.Motordan yana bir şeye ihtiyacın olursa bana haber ver çok güzel kolaylıklar sağlarım sana.