Aramızda oynayan var mı acaba?
bilgi için post#15 e bakınız.
Printable View
Aramızda oynayan var mı acaba?
bilgi için post#15 e bakınız.
Hastasıyız dedeee :D
Hastasiyiz
Her akşam oynuyoruz nerdeyse steam den
Techturkey grubu var aratirsan steamde bulursun
Anaa bu kadar oynayanı varmıydı katılmak ısterım. Forumda baslgıı falan varmıydı görmedım onceden.
imzamda var steam grubumuz
Steam Topluluğu :: Grup :: TECHTURKEY
aynen her akşam 3 saat en az forever tfc2:)
bi güncel atayım :)
nasıl bişe bu amaç ne nasıl oynanıyor açıklasanız ya biraz :)
nasıl bi oyun anlat bakim hele
http://oyungezer.com.tr/images/stori...-2-update2.jpg
yapımcısı valve, yani cs ile half life ı yapan firma. Bunun iyi kısmı oyunun tuşları cs ve halflife ile baya benzer alışmakta sıkıntı çekilmiyor o yüzden.
Oyun internet üzerinden oynanıyor steam hesabı alıyorsunuz steam üzerinden bedava indirip ücretsiz oynuyorsunuz.
http://store.steampowered.com/app/440/
Oyunun en güzel ve saran kısmı grafiğe sarmamışlar karakterler çizgi film gibi asıl eğlence üstüne sarmışlar ki bence 10 numara olmuş.
Seçeceğimiz karakterler yukarıdaki resimde kısaca tanıtım videoları koyayım oyunla ilgili fikir versin :)
Meet the heavy (Oyundaki en ağır ama medicle geldi karşı takımı kestane gibi yarabilen karakter.)
Meet the soldier (düz bir karakter ama rocketjump ı iyi kullanınca çok can yakar)
Scout-oyundaki en hızlı karakter iyi kullanılırsa karşı tarafı delirtebilir :)
Sniper- bildiğiniz gibi :)
Demoman-Bombacı mülayim :)
Engineer- Oyundaki destekçi birebir savaşmaz strateik yerlere alet kurar ve orayı savunur iyi birinin elinde takıma el kazandırmakta payı büyüktür.
Medic- Bildiğiniz gibi. :)
Spy-Oyunda oynaması ustalık isteyen bir karakter karşı takım kılığına girebiliyor.
Pyro-Oyundaki en ilginç karakter trailer ı en güzel ve en son çıkanı o yüzden sona sakladım. :)
geçen 3-5 ay önce tf2 steam'de bedavaydı ;)
biz L4d2'ciyiz :D
Bf3 varken hiçbirinin lafı olmaz..
bende oynamak isterim ücretli mi bu oyun yoksa ucretsiz mi akşama eve gidince indirip geliyorum tt grubuna :D
valla iyi hatırlattınız. oyun çıkmadan önce trailer larını izlemiştim manyak hoşuma gittmişti çizgifilm grafikleri aşırı sempatik eğlendirici gelmişti. hemen bakıyım nasıl oynarız beleşe :D
oyun karikatür gibi karakter hareketleri süper
Zaman geçirmek için güzel sempatik bir oyun oyunun kısa film'lerini izlemenizi tavsiye ederim :D
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...54233321_n.jpg
ya steam üzerinden oyunu yükledim oyunu başlattığımda valve tanıtım resmi çıkıyor sonra bikaç yazı çıkıyor sonra ana ekrana dönüyor.açamıyorum oyunu yardım pls :D
bende geliyorum saracak bişeyler lazım..
ekranda server adresleri çıkmıyormu ?
Steam Topluluğu :: Grup :: TECHTURKEY
Oynayanlar katılsın beyler.
Sahur vaktine kadar yok mu oynayacak :)
Boş olduğum bi vakit bende kurup katılmak isterim :)
Yok mu oynayan?
var olmazmı ama ben 3-4 tane server buldum oralara takılıyorum server soyleyin oraya geliyim. premium olmadıgı için grupta mesaj flnda atamıyorum.
ya birde su item olayını tam çözebilmiş değilim bende aynı tüfekten 4 tane var bu kalan 3 taneyi sileyimmi yoksa değerlendirebiliyormuyuz? premium olmadığı için 50 den fazla item olmıcak bende şu an 45 lerde fln.
Merak ettim yükledim yalnız oyunu açamıyorum.
Preparing to launch Team Fortress 2 yazıyor bekliyor...
Edit: Dosyalarını güncelliyor sanırım Library'de bi yükleme ibaresi var ondan sonra açılacağını düşünüyorum...
ewt 10 gb gibi bir boyutu var yükleme bitmeden play diyor salak steam ama bekletir bi bitsin sonra açılır direk. ben manyak zevk alıyorum hatta oyun dosyalarının içinden sesleri çıkarttım telefonda zil sesi olarak kullanıyorum heavy bir gülüyor akıllara zarar hatta tek ses değil birleştirme ile silah gülme konuşma fln yaptım çok hoşuma gidiyor upload edebilirsem yükliyim :D
Silin ya da trade olayına girin. İnventory miz küçük zaten. Benimki doldu aynı olanları falan direk siliyorum.
Heavy abimiz ortamların adamı :D
Wanna dance? - YouTube
Meet the heavy mal versiyonu :D
Heavy looses an IQ - SFM - YouTube
Server olarak ben turkogp de takılıyorum ama 50 saati aşayım xkafenin pro serverina terfi edeceğim :)
oyuna girebildim bugün ama adapte olamadım çalışmalarım sürüyor :))
o fazla silahları değerlendirme şansımız yokmu? yanı o değerli metallere çeviremezmiyiz? trade yapamıyorum premium yok cunki :D
işte kendi yaptığım zil ve sms sesi :D yarılıyorum arkadaş
bende indirip başlıyorum hemen saracaak yer arıyorum zateeen :D :D oyun knight online benzıyormu ?
Beyler silahlari silmeyin eritip metal haline getirebiliyorsunuz sonra onlarifarkli metaller yapabiliyorsunuz. 2 dolar falan yukleyin direk premium uye olabiliyorsunuz oyun almaniz sart degil :)