ankaradakı hava durumuna bakılırsa bu aksam Hava kaymaya çok müsayitmiş siz ne düşünüyorsunuz
Printable View
ankaradakı hava durumuna bakılırsa bu aksam Hava kaymaya çok müsayitmiş siz ne düşünüyorsunuz
Kari gördüm kaydim kaymaz olaydim :P
Tutamadim kendimi :D :D
:D varya arkadaşlarla tam 1 saatır gül gül olduk :D
dikmen kaymaya çok müsait ama müsait alan yok şöle foresterla bi eğlenemedim adam akıllı...
sokuyum dikmeninede kışınıda buzunada.. ızdıraptan başka bişey değil 1 hafta sokağa binaya girmek çıkmak dert :(
değerini bilim havadan düşen damlalara ışıkta bakıp sulu kar yağıyo diye kendimizi kandırıyoruz burda:D
bence kar toplantısı yapalım gece gece...arabası 4 çeker olan buluşalım :) :) :)
quattro forever
Batıkentte bekliyorum yağsın da tutsun diye :) Olmadı yükseklere doğru gece yolculuğu yapacağım :D
ABI bu aksam hava KAYMAYA COK MUSAYITMIS dıyorlar
kayacak bişey bulmak lazım o zaman :D
Bizim 'kar' ımız yok biz kayamıyoz..
Gölbaşına gelin 15 cm kar ve 5-6 şeritlik bomboş yollarımız var ;)
az önce çıktım hava iyice yumuşamış ve erimeye başlamış böle giderse don olmaz ama tekrar kar yapabilir, allahım 1 metre kar yağdır ankaraya...:D
haftaya -18 dereceler bizi bekliyor:((
yok yaaa... Kim diyo -18 derece diye.. inanmam:eek:
Sabaha karşı gölbaşında saat 4 gibi 15 kişilik bir grupla kar topu savaşı yapmaya karar verdik mükemmel oldu :D
kaymak kelimesini duyunca sadece benim mi aklıma karıya kaymak gibi cümleler geliyor,çok mu fesatım yoksa abazalık belirtisi mi bu ? :D:D
4-5 senedir istanbula adam akıllı kar yağmıyor 20-30 cm kar olurdu buralarda hasret kaldık vallahi :(