ankaralı abilerim arkdaşlarm 2-3 gün önce ankaraya gttik araç almaya.biraz takılalım dedik, bu nasıl bi eğlenme şeklidir:D:D:D
sarı tutku diyorum başka bişey demiyorum:D
Printable View
ankaralı abilerim arkdaşlarm 2-3 gün önce ankaraya gttik araç almaya.biraz takılalım dedik, bu nasıl bi eğlenme şeklidir:D:D:D
sarı tutku diyorum başka bişey demiyorum:D
hhahaha tamamdır bundan sonra sık sık gelip gidersiniz artık
Ankara'nın pavyonu eğlendirir adamı :)
ilk ve son kez gitmiş olursunuz inşallah
ahahaha:Dkaç paranızı aldı yelloz söyle bakalım:D50 den aşagı elini bile kaldırmaz o:D
yok izlemekle yetindik biz:D 4 tane mekan gezdik ama onun takıldığı mekan en güzeliydi.
06 pavyona gittim spor giyinip tum gozler bendeydi :D
Ama bi hatun vardi,nasil dustu oraya yuregim parcalandi yaa,uzerinde eflatun saten bi elbise esmer balik etli,Allah'im bune guzelliktir.Bafilemeye kiyamam yeminle,mukemmel biseydi halen unutamiyorum onu:(
burda edirnede o kadar yeyip içiceksin 500den aşağı çıkamazsın orda 170 tl para verdik.
walla cok kötü geçiriyolar ama işte eğleniyon pawyonda cok kaynak oluyo :D hele bide sazcı kaynaksaa tamam :D 70liği 150 den aşşağı geçirmiyolar ara sıra gidecen cok gidince bağımlı oluyo insan :)
Size insafli davranmislar bence :D
mekanda siviller vardı o zaman:)yoksa o hesap cok farklı gelirdi emin ol;)
diğer 3 yerde de 25 er lira verdik 3tane biraya.
ankarada gidilecekse en kral mekan kontesdir tek geçerim :D direk elitlik akıyor
O sarı tutkuya öldü falan diyorlardı 2 pavyon paylaşamamış bunu arada kaynamış falan.Kolpa habermiş demek :D
megashow derim sincanlı mustafa derim tek geçerim... :D :D .... alternatif arayanlar maks'ı deneyebilir :D
ayağımız uğursuzmuş tam çıktık pavyondan linea nın biri kapamış bmw ye bi koydu ordan elektrik direğine .. direk devrildi yola falan filan .. olaylı gece:D
hehehe :) ankaranın gelenek göreneklerine uymuşsun anlaşılar
Ankara gece alemi eğlencelidir Ulus tarafını pek tercih etmezseniz iyi olur Maltepe Cebeci uyumludur :)
annnüüüüüü tutkumu heleeee eyyy eyyy adamaa arabayı tarlayı evi satdırır avradı boşatdırır Derdi eski ustam :D şu datlılıga bakk bii pm atana onur yalcınla :D cok oryantalik bi videosunu atabilirim :D gece gece iyi gelir :d
http://b1202.hizliresim.com/u/b/2l4hz.jpg
valla ben zaten ilk defa gttim ankaraya. bi akrabamz aldı gezdirdi.ama boşuna nam yapmamış ankara bu konuda:D:D onu gördüm:D
[QUOTE=serkan6606;5568328]annnüüüüüü tutkumu heleeee eyyy eyyy adamaa arabayı tarlayı evi satdırır avradı boşatdırır Derdi eski ustam :D şu datlılıga bakk bii pm atana onur yalcınla :D cok oryantalik bi videosunu atabilirim :D gece gece iyi gelir :d
bende çektim 2-3 tane vidyo ama normal oynarken. zaten Anormal oynarken izlemekten telefonla uğraşamıyo adam:D:D
Kontes derım kesınlıkle, cumartesı ısten cık 9da, 12de düş ankaraya off ne gunlerdı.
Suandada Ankaraya gıttıgımız zaman Corteye gıdıyorum, ismail abımız war mekanda cok degerlı bı ınsan saolsun gereken herseyı yapar. Tawsıye ederım
Eşşekleriyle meşhur güzel memleketim merzifonda ki mekanıda görmenizi şiddetle tavsiye ederim :D
abiii... pavyon ne pasaja akalım bunun daha çıtırları kaynıyo... bi birayla tüm akşamı idare et :) tabi işi bilmek gerekli birazcık...
ankara geceleri gerçekten çok güzeldir fakat şöyle bir ayrıntı var hatun işin içine girerse corte bacardi contes bu mekanlar daha iyi çünkü bu mekanlar bildiğiniz telebar burda oturup ankara havası dinliyemessiniz..
ama 06 olsun saray olsun buralar pavyon eğlence ve kadın ordadır bence çünkü pavyonda saz havası vardır,kadını ayartmanız gerekir bişeyler yapmak istiyorsanızki buda tamamen sizin yeteneğinize kalıyor telebarda hatunlar oturur oturmaz pazarlığa başlar zaten..iphonedan video yuklıyebılırsem buraya bi bacardi hatırası video atarım ne demek istediğimi anlarsınız :)
Megashow güzeldir :icon_tup:
angarayı bende çok sevdim yav acaip eğlenceli biryer şahinde de q7 dede elvan dalton çalıyo sırf efes içip şişeyi camdan dışarı atmak için bile gidilir:D