Honda Accord 2.0 Sport 2005 Model 34.000 TL Galeriden satılık ikinci el Füme renk - 75408800
güvenebilir miyiz ?
Printable View
expertiz konusunda son derece titizler....her önüne gelen 2.el aracı satın almazlar....
almayın abi babanızın galeriside olsa alın götürün gösterin kendi güvendiginiz bi yere... hele ki mutluhan s2k lara nelere yaptıklarını yazmaya baslasak buraya sığmaz kaldı ki dger araclarada yapıuyorlardır.
benim sattığım s2000i mutluhana götürdük ön kaputu boyalı camurlugu boyalı dediler (ön kaput alımınyum boya makınası tutup ölçtüler) alıcak arkadaş almaktan vazgeçti bütün günümü yediler artı adama rezil olduk.. yalancı cıktık..
sattığım arkadaş aldı maslak sanayide kendi ustasına gösterdi arabada boya cıkmadı ..
Baktirip al derim ama gozun kapali alma sakin 2. El bir araba ve galeride
Tabiki göstermek gerekir ama öğrenmek istediğim km yi düşürürler mi, boya yok derler mi ki boya işine ahmet açıklık getirdi, km işini de yapıyolar mıdır diye düşünüyorum.
işte Mutluhan'dan alınır mı diye özellikle belirttim. Dediğin doğru ama, herkes dolandırıcı oldu sahibinden.com çıktıgından beri :D Tşkler ahmet
olm caddenin sonuna kdr gidip geliyo ztn. başka yaptığı yol yok. gerisi bende :D face'ten araba yolladım bide ona baksana.
edit. buraya da koyiim aracı. belki gören duyan bilen vardır :D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...57624262/detay
accord istiyorsanız şuna bakın derim ;)
Honda Accord 2.0 Sport 2003 Model 36.990 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 61553124
bu devirde kimseye güven yok güvendiginiz yerlere baktirin
Şuanki aracım 2008 model. max 2005 2006 a düşerim. Tşkler
bro hani arkadan itişli arıyordun. eminmisin accord konusunda¿?
moruk istiyorumda araba bul ozmn :D 2005 2006 nın altına inme. km de max 80 90k olması lazım.. tek olabilite araç 1 serisi..
fiyat 35 mi max?
aynen 30 35 arası.
Volvo S60 2.5T AWD Premium 2006 Model 36.000 TL Galeriden satılık ikinci el Füme renk - 62137185
Subaru Impreza 2.0 R 2007 Model 36.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 54348610
Subaru Legacy 2.0 Elegance 2006 Model 35.000 TL Galeriden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 75408300
Subaru Impreza 1.6 AWD 2009 Model 33.500 TL Galeriden satılık ikinci el Beyaz renk - 65328144
Subaru Legacy 2.0 Elegance 2005 Model 29.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 74626537
2.0R ı baba istemez.
Legacy de SW. oda olmaz. Corollaya sahip çıkamıyo :D gerçi diceksin şimdi accord a nsl sahip çıkacak. muallak oda :D
volvo 2.5. oda yalan :D
hb impreza yı bnde gördüm. ekledim zaten favorilere.. :D
2.0R alalım bence en süper olur :p
Snin babaya göster bence 1.6 awd yi
Mutluhani bilmemde Damladan sifir arac aldim.Eldeki kaza ustune kaza yapan(3 kisiye ehliyet aldirdi :)) ) aracida takasa verdim,evin ortak arabasiydi.Kisacasi iyice baktirmanda fayda var.Kendi arabalari diye detayli bakmayabilirler tekrar tekrar..
siz yinede kendi ustanızla gidin ve baktırın kimseye güven kalmamış bu devirde...
ben mutluhandan mugen accord aldım 1 sene once bı sıkıntı yasamadım ne dedılerse daha sonrada o cıktı
benim bi yakınıma peugeot bayisi 8 taklalı 307 sattı zamanında nasıl toplamışlarsa güvenmeyin kimsye
volvo da 2.5t ler çok uygun değiller ama
2.0t bakabilirsin yüksek model düşük km li
Volvo S60 2.0 T 2008 Model 37.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 69618307
arkadaşımın kayınpederi mutluhanda en kıdemli usta. aracı didik didik ediyolar ben kendim canlı şahidim. çok uygun fiyata alıp satıyolardır orasını bilemem ama mutluhanın her çalışanından araba alabilirsiniz. hiçbirinde kaza boya yok
Kim olursa olsun, siz de iyice hakkıyla baktırmadan hic bir yerden almayın.
mutluhanın çalışma sistemini bilmiyorum ama çoğu otomobil satıcısı bayide 2. elle ayrı ilgilenen birisi oluyor. yani bir nevi o adam o bayinin galericisi oluyor.
bu güne kadar hiçbirinin galericilerden farklı hareket ettiğini görmedim, gidin aracın mazisini 2. elciden değilde sıfır araç satandan öğrenin sıfır almayı düşünüyorum diyin bakın neler çıkıyor.
2. elci farklı satış yapmak isteyen farklı anlatıyor aracı :)
expertiz kağıdını al koy cebine.sakla ikinci el arac satarken bayiler expertiz raporu verir.yarın bir gün bir sıkıntı yaşarsan kağıdı göstermen yeterli olur :) gerisini adalete bırak yeter.
Bu paranın altına 2.4 ünü alırsınız beyler. 2.0 sport birde executivedan opsyonel olarak çok geride.
nerden alınırsa alınsın kontrol ettirmekte fayda var tabiki..
tabiki kontrol ettirilmeden alınmaz. ama yazdıklarına güvenilebilirlik açısından sorgulamıştım :)
şimdi işin püf noktasını söyliyim 10.yıldır bu işdeyim sıfır arac satıyorum işin püf noktası şudur arac bayıden alınır 2 el olarak her bayı expertiz raporunu vermez verenler için şunu soylıyım aracı alırsın expertiz raporunuda sonra ertesi gün farkli bir yere gidersin aracı aldıkdan sonra. gitdiğin farklı yerler raporun dışında farklı şeyler le karşılaşırsa aldıgın yere dava acarsın ve bu davalar ucuz vede basıt davalar değil yeri geldiğinde verdıgın para kadar para alabılıyorsun tazmınat olarak.o yüzden siz siz olun bayiden bile alsanız 2 nci bir yere danışın.
benim bildiğim mutluhan'ın orjinal araçlarını "ziverbey oto" alıyor..