-
iddaa ya girerim hepiniz bunun hayalini kurdunuz !
-
biara hayalini kurmuştuk :D
-
-
-
-
off benim çocukluk arkadaşım hala deliler gibi izler filmleri ayda bir falan:D
-
çocukluğumdaki 3 arabadan birisi elbette bu renault diğer ikiside *****.biri herkezin favorisi knight rider yani pontiac transamdiğeride mad max in o supercharge ford granadası tabiki :)
-
hazır 4. film geliyormuş şunu bi hortlatıp canlandırim :)
-
doktor aku kapasıtorunde arıza var yakıt lazım muz kabugu atalım copten:)
efsane flım
-
-
gercekten hayalleri dile getiren bı filmdi!
-Ben Eastwood, Clint Eastwood
hiç unutmam :)
-
-
çok iyi hatırlamıyorum 1 2 kere izlemiştim eskiden güzel arabaydı..
efsane film viperdi bence yandan silahlar çıkardı suçluyu yok ederdi..:D
-
Knight Rideri Tek gecerim
-
vall elinde episode ları olan bana bassın yollasın youtube dan olmuo :D
-
-
-
harbi efsane film ne izliodum be :D
-
ya bu Back to the Future'ın soundtrack'lerini nerden bulabilirim?? müzikleri çok hoşuma giderdi :D
-
msn Eriador_Raistlin@hotmail.com ekle beni yollarım ben sana ;)
-
KNIGHT RIDER gerisi yalan :)
-
hepsi çok güzeldi yav, yalniz Knight Rider'i bi basamadilar gitti, leylek gibi gezdi senelerce :D
-
DMC firmasını kurtaramadı bu araç. Bildiğim kadarı ile battı.
-
Knight Rider, Back To The Future bunlar unutulmazlar tabiki çocuklarımıza izletmeliyiz :)
-
ben bunu los angelestaki universal studiolarında gormustum yıkılıo abı arac :D dokunmak manyak bısı ıdı :D cocuklugumun hayal arabası ellerımn altındaydı :D ayrıca fılmden once tek araba bu degılmıs 2 tane daha prototip yapmıslar onlarıda sergılıolardı, bırtanesi pembe 57 belair di dieri mavi gelecek arabası tarzında bısı ıdı ,3 nun arasından secmısler bunu.. bence en guzelı de bu olmus:D hatta yanlarında a takımının siyah van ı da wardı :D
-
Alıntı:
Grs91 Nickli Üyeden Alıntı
ben bunu los angelestaki universal studiolarında gormustum yıkılıo abı arac :D dokunmak manyak bısı ıdı :D cocuklugumun hayal arabası ellerımn altındaydı :D ayrıca fılmden once tek araba bu degılmıs 2 tane daha prototip yapmıslar onlarıda sergılıolardı, bırtanesi pembe 57 belair di dieri mavi gelecek arabası tarzında bısı ıdı ,3 nun arasından secmısler bunu.. bence en guzelı de bu olmus:D hatta yanlarında a takımının siyah van ı da wardı :D
Ey gidi GMC ey, ey gidi Murdock ey :D :D
-
-
Michael J. Fox yakısıklı cocuktu ama oda hayatın oyununa geldı.Parkinson hastalığına yakalandıktan sonra oyunculuk kariyerine son verdi. Parkinson hastalığına bağlı olarak zaman zaman hareket etmekte ve konuşmakta zorlanıyor.omurılıkle ılgılı arastırken okumustum fox adı altında tedavı merkezı kurmus
hayata baglılıgı aynı sekılde devam edıyor.sanslı adam dıe bıde kıtap yazmıstı
http://www.youtube.com/watch?v=o8lsjfjgAA8
-
bunun bu halini deilde gercek bi delorean gormustum 2 saat inceledim harika bir arac ya
-
1.5 sene onceki postumda koymusum:D
-
ben bunun hala hayalini kuruyorum:rolleyes: ama benim gözümdeki 1 numara A takımındaki vandı.. çok sinirli arabaydı walla
-
ben kaykayını daha çok hayal etmiştim hahaha
-
Bende 3.filmde galiba..gelecekte bitane Bmw vardı e30 ona hastaydım:D
-
en hoşafı trendi :D bide chip yüzünden japonlara mı ne laf atıolardı :D
-
asıl ayakkabıları 10 numeroydu marty nin kendiliinden bağlanıodu bide eet kaykayı :D
-
o deilde konusan ceket nasıldı kurutuo kendını fln :D
-
son bölümde zaman makinasının yok oluşunda hüngür hüngür ağlıyasım gelirdi her izlediğimde:D