Buraya videolarınızı Koyabilirsiniz
Printable View
Buraya videolarınızı Koyabilirsiniz
Perşembe gecesinden birkaç video
ve gecenin sonunda jap01 pert oldu malesef...
Kopuk uçurtma Tamerle denemelik bir video, r56 olan benim:D
Dün geceden Arap drift... Ben ve ADMİSE R1 nickli tamer abi yanlıyoruz :D Lexus SC300 ben IS300 ise tamer abi..
iidiii iiidiiiiii :=)
Henna Red E30 in ring - YouTube
Oz döktürüyor yine :p
Beyler sizin arap drift de çok başarılı :D
bu oyun ps mi PC mi_?
japonlar araplara karşı:D
çekimler cep telefonundan olduğu içn biraz kalitesizdir kusura bakmayın.
Forza 4 Tsukuba Mercedes 190 E - YouTube
Tsukuba günlüğü özgün e gelsin...
sen live alsana kendine :) beni öle bi geç ya :D
Arap driftte müziği duyunca koptum ya :D :D :D
hocam konuyla alakası yok ama cvplarsanız sevinirim.GT5 mi Forza mı?
forzayı daha test edemedim.GT5 benim için hüsran oyunda resmen ekran dönüo :S
Bu arada bugün yarın gelir Forza 4.
Benide ekleyin listeye.
xbox live id : iLkayM
Edit:Yanlışlıkla buraya yazdım id'ler bölümüne taşıyorum mesajı kusura bakmayın..
birisi bu oyundan modifiye videosu koyarsa çok sevinirim
720p ve tam ekran izlenmesi tavsiye edilir.
rice ederim :)
bizim video değil ama youtube da gezerken denk geldi çok komiğime gitti, biara ortalık bayagı karısıyor toz duman falan. 70 araç aynı anda nurburgring de nasıl yarışıyorlar onuda anlamış değilim ayrıca,,
dıger duz duz gelen araclar stock araclar gercek kullanıcı degıl sankı kımse onlıne a stock arabayla cıkmaz bırde 3 4 arabadan bırı sarı stock mk4 golf aynı araclar gelıyor dıkkat edersenız
aynen bi önceki postta mert söyledi çaktım bende:))
Ep3 ler roll videosu. siyah olan bana ait:D kırmızı Tamer in. Sana demiştim kanka foruma koyucam diye ahaahahaa:D
replay cam
buda aynı denemenin araç içi çekimi:hahaha:
hahahaaaa tamer abi tam bir losersın :D
ne olucak bu uzmanın rollinglerdeki hali bilmiyorum :) tebrikler Siyah Ep3 e
Bizim skyline-gtr ile yaptığımız roll'da çok iyiydi keşke onunda videosunu alsaydık.
400 km hız hala kafa burun gidiyoz :D
la olm adamı darlama yine yaa bendeki roll videolarını koyarsam olay olur sonra junior.ingilizce sözlükten kelime bulup buraya yazıyosun.:d
alper seninde böyle triplere gireceğini bilmezdim son denemelerimizi hatırlatırım sana çok hızlıydı ek 9 un ne oldu italianı da deldim pistte zaten konuşmaya gerek yok.serhat seninle deneme videolarım elimde mevcut hardcore videolarını bekle kardeşim:dilkaycım de3nemlerimiz çok keyifliydi eğer videoarı varsa kesin koymak gerekir diye düşünüyorum.;)
her vitestede açılmazki kardeşim videoya bak yaaa:D sonundada şekil yapıyor yancı seni,,
nooldu kanks sabite bağlamışın sayfadan çıkamıyosun:D nerde hata yaptım diye videoyu izliyosun dimi tekrartekrar ahaahaha adamım yaaa
ya uzman EK 9 u geçmek için 1 haftadır araba yapıyorsun artı olarak o italia değil f430 :) ama aşkolsun ozaman hodri meydan akşam en hızlı arabanı alda bende Agera ile lemansta top speed denemeleri yapıcam beklerim hahaha artı olarak ep3 ünüde getir bir deneyelim VTH ile :)