Arkadaşlar çok araştırdım benim gibi bayada bir insan var mağdur :) konuyada baktım arattırdım bulamadım forumda nasıl iptal edilir.. Bilgi varsa paylaşırsanız şimdiden çok teşekkürler..
Printable View
Arkadaşlar çok araştırdım benim gibi bayada bir insan var mağdur :) konuyada baktım arattırdım bulamadım forumda nasıl iptal edilir.. Bilgi varsa paylaşırsanız şimdiden çok teşekkürler..
iptali yok dıye bılıyorum cunku herkeız zorla gecırecekler zaman tunelıne :D
diil imkan ihtimal dahi yok :D
Zaman Tüneli Pişmanlıktır :) Sanırım daha iptal etmeyi başaran olmamış bende araştırmıştım.
imkanı yok iptal olmasıne yenı face hesabı acsan bıle yok
Sormayın kaldık böyle :)
ilk çıktığı zamanlar birinde görüp hava olsun diye zaman tüneline geçtiydim :D 3 gün havasını sürdüm sonra hesabı kapattım komple kurtuldum :D
İptal değilde sadece size eskisi gibi gözükmesini istiyorsanız, Chrome eklentisi olan "user agent switcher" yükleyin, ingiliz anahtarının sol tarafından bir icon çıkacak, o icona tıklayıp "internet explorer 6" tıklayın ve sayfayı yenileyin herkesin pofili eskisi gibi olur ama sadece size öyle gözükür. (ie6 bilgileri ile bağlanıyor)
Ah Levent ah... !
Onda görüp yanlışlıkla denemiştim... :D :D
Şükür ben geçmemiştim iyi kide geçmemişim. Bir arkadaşım zaman tünelinde arkadaki büyük fotoya bunu koymuştu hak verdim.
http://2.bp.blogspot.com/-0OT6RKHJul...iteniz.org.jpg
ben geçmedım eskısı gayet guzel bence geçmekte ıstemıorum zorla geçirirse insan haklarına başvurucam :D
Bende gecmeyenlerdenim boyle hayat daha guzel insallah elimizden almazlar :D
bende hc gecmedim baska bi arkadasım gecmişti onun profilde gezerken kayboldum :) hc bulasmadım profildeki büyük resime aldanmayın arkadaşlar bi numarası yok :D
face out twitter in.
herkes mecbur geçecek.
şuan zamanı var geçme hakkı tanınıyor alışılsın diye ilerde herkes mecbur geçecek :D
bende geçmedim henüz
Facebooka yaptıkları heryenilik daha kötü hale getiriyo ellemeseler iyiydi :D
inatla gecmiyorum sonuna kadar direnicem :D
Zaman tüneli bitek benim mi hoşuma gidiyo şimdi ?
mart ayı içerisinde herkes geçecek sanırım, öyle okumuştum bi yerde. Malesef ki alışacagız
Bende ilk başlarda pişman oldum ama bi süre sonra insan alışıyor :)
fb'un bugüne kadar yaptığı yeniliklerde en çok houma gideni zaman tüneli oldu.Daha düzenli,temiz gözüküyor sayfalar
bende sevdim kapak felan gayet güzel
Bende yanlışlıkla geçtim geçmezz olaydım :) 3-4 saat uğrastım ama bi türlü tünelle ilgili bi sekme yok,alıştım artık, zaman tüneli pişmanlıktır :D
Zaman tuneli iptal olmuyor
ama gormek ıstemeyn varsa
TimeLineRemove.Com disable the new facebook timeline!
buradan progrmı kuruyor ve tuneli gormuyor
ben oyle yaptım gayette memnunum cok guzel oldu :)
bende geçmemiştim zaman tüneline biliyodum sonunda pişmanlık olacağını :D böyle daha iyi :D
Değil geçip kullanmak başkasının profiline girince bile sinirleniyorum iyiki geçmemişim :D
http://g1203.hizliresim.com/v/d/3gnfj.jpg
http://g1203.hizliresim.com/v/d/3gngu.jpg
her tünelin bir çıkışı olmalı ama :D
bende geçmedim eskisi gibi kullanmıyorumda var mı var işte :)
Zaman Tünelini cözmeyen çalişirken 3 arkadaşimi sildim :D :D
Ahasd böyle bi yazi vardi cok gülmüştüm allah kimseyi zaman tüneliyle imtihann etmesin :D
88mph ulaşırsan iptal olur akım kapasitorune ver ayarı :D
geri dönüş olsaa :D
iyiki geçmemişim diyenlerdenim çok bulaşık birşey herhangi birinin zaman tüneline girince benim bilgisayarı bile yavaşlatıyor ve facedeki sayfalara bile zaman tüneli getirmişler 30martta zorunlu olacakmış nerde eski facebooklar ah ah :(
Reca ederım bende gecen gunlerde geçtım pısman oldum
evde boyle kullanıyorum gayet guzel sorunsuz çalısıyor :)
ne tünelmiş arkadaş:)
Ben 1. sayfada anlattım nasıl eskisi gibi gözüktüğünü :)