arkadaşlar corsa opc lerden türkiye de kaç tane var ? pek fazla tutulmamasının sebebi nedir belli bir kronik sıkıntısı mı var tamamen bilmediğimden soruyorum ?
Printable View
arkadaşlar corsa opc lerden türkiye de kaç tane var ? pek fazla tutulmamasının sebebi nedir belli bir kronik sıkıntısı mı var tamamen bilmediğimden soruyorum ?
yokmu bilen yardımcı olucak ?
Demekki yok :)
Bildiğim bir kronik sıkıntısı yok.Yürüyüşü tatmin etmedi sanırım çoğu kişiyi.
İnsanlar o segmentteki araca o paraları da vermek istemiyor olabilirler 58,000 civarıydı sanırım.
Ben haksızlık yapıldığını düşünüyorum Clio 3 sport ile birlikte.
Sıkıntı şu araba yanlış zamanda piyasaya çıktı. Artık hothatch diye bir kavram kalmadı. O nedenle tutulmadı.
almaya nıyetlendıgımde tr de yokdu 3-4 ay da anca gelır dedıler yıl 2008 dı sanırım herkez aynı seyı yasadı arabadan sogudu yoksa parasını halk eden bır arac bence yakından ıncelemısdım almaya nıyetlendıgımde 46-48k cıvarıydı fıyatları
yakın bi arkadasımda var denizlide sıkıntısız biniyor benimde çok hosuma gidiyor 3 yıldır hiç bi sorun cıkarmadı yürüşüyüde bence gayet tatmin edici . tutulmamasının sebebi sipariş üzerine geliyor arkadasımda 3 ay falan beklemişti . siteye kendisi üye zaten görürse yazar.
fiyat yönünden tutulmuyor olabilir..yoksa gayet tatminkar bir araç diye düşünüyorum..
Bence sorularının cevabı .::EmrE::. nickli arkadasta
Tutulmadi degil cok sinirli sayida geldi bende cok istemistim gelmedigi icin
Fn2 almistim. Dusunuyorsan su an aydin Opel bayiisinde sari var bir tane
Ben sırf merakımdan 2 hafta önce felan opel bayisine gittim. Hiç opsiyon felan bişey eklemedim fiyat ne kadar corsa opc olarak araç var mı dedim. Siparişle gelecek fiyatta 69.000 tl dediler. Siz o arabayı biraz zor satarsınız diyip çıktım. :D
yalnız opel corsa opc de 2 cesıt var hangısını baktınız bılemıyorum ama opc nunburnıng mı 216 bg mı olanı var bırde opc 192 lık var :) fıyatları farklıdır!
ucmus ozaman rakamlar degmez :D 2 cı elde cok cesıt araba var :) 47 bıne satıyorlardı 6 ay evvelıne kadar ozaman astra j opc kım bılır kac olur 260 bg 100 bın cıvarıdır :D belkıde gecer!
arkadaşların dediği gibi özel sipariş bir araç olduğu için sınırlı sayıda...
54-58 arası günümüz piyasasına göre mantıklı bir araç ve sonuna kadar parasını hak ediyor...
sorunsuz sıkıntısız binilebilecek bir araç bence...
Ben 2008 yılında sıfır almıştım ve tam 3,5 ay beklemiştim.Arabayı aldığımda net bir fiyat vermediler zaten arabamı beklerken euro artmıştı ve konuşulan fiyattan farklı bir fiyata almıştım.Arabamdan gayet memnunum hiçbir kronik sıkıntısı yok ve de duymadım.Yani 3 yıldan beri kullanıcısı olarak ısrarla tavsiye ederim.;)
RC'lerin revaçta olduğu dönemde fiyat dezavantajı vardı. Bir dünya insanı ufak ta bir test sürüşüyle birlikte OPC'den RC'ye çevirip RC satmıştım.
Şu anki piyasasını bilemiyorum.
izmir mercanlar var bitane mavi 0 54 milyar gecen hafta corsa almaya gittigimde bakmistim cokta icimde kaldi
Vallahi bilemiyorum ama TSİ Golf'le videosunu izlemiştim öyle aman aman gidişi yoktu bence.
polo ile karşılaştırma yaparsak ve tek kapı olmasında sıkıtı yoksa bence opc...
Bende baktım niyetlendim bi ara opc'ye o sınıftaki en iyi araçlardan biri.çiftkurtlar maslak'ta var opc 55000tl istiyolar.genelde siparişle 3 ay gibi bi sürede geldiği için pek tutmuyo sanırım.
çok güzel araçlar özellikle mavi ve kırmızıları ama fiyatları gereğinden fazla pahalı...
Yalnış arabaya bakmış olmayasın , o rakam çok ütopik. Ekstra ne ekleniyor bilemiyorumda bana çok fazla geldi.
52.000 den satıyorlardı yakın zamanda.
Ayrıca polo gti da corsa opc de çok güzel. Ama ben tercih edicek olsam corsa opc alabilirim corsanın çizgisini daha çok beğeniyorum aracın dışı içi vs. çok yırtıcı. Ama bu polo kötü demek değil bence poloda çok çok güzel , ama polo biraz daha ağır başlı,sade geliyor göze ki buda çoğu insanın daha çok beğendiği birşey.
Tercih meselesi bence.
sırf koltukları ve ekranı için opc yi alırdım :)
standart opc de aksesuar ılave edersenız o fıyata ulasabılır belki ama o paketde arac yok sanırım kımsede xenon cam tavan vs tek handikap kasa eskıdı bıraz ama nurbering gelırde 69 k ya verırlerse dusunurum cıddı olarak normal opc den farklı bır arac o frenler sanzuman v.s
Konuyu yeni gordum.
2008 den den corsa opc kullaniyorum cok problemsiz bir arac degil.
Burada satis rakamlari olarak Turkiye ile kiyaslanmayacak durumda oldugu icin daha cobuk duyuluyor problemleri.
En buyuk problemi 4 piston dur. Bu yuzden bir cok corsa opc/vxr piston eritmistir buna benimkide dagil.
Sanziman probleminden bahsediliyor. Benim 85 000 km de ve ben yasamadim.
Orjinal Turbo uzerinde duruyor hala.
Radyator, klima borulari problemlidir.
Sislerin yakindaki kromlar atar.
Aynalarda boya catlamasi yasayanlar var.