arkadaslar meguiars'ýn cilali bir sampuani cikmisti adi neydi ??
onereceginiz iyi baska marka sampuan var mi??
Printable View
arkadaslar meguiars'ýn cilali bir sampuani cikmisti adi neydi ??
onereceginiz iyi baska marka sampuan var mi??
wash & wax
Meguiars NXT Car Wash
NXT OTO AMPUANI CLALI 1,89LT MEGUIARS 12664 reyondanal.com Online Otomotiv Yedek Para Maazas, klips, ya ve bakm rnleri
Meguiars Ultimate Wash&Wax (NXT Car Wash'tan sonra cikan ve daha fazla cila iceren bir urun sanirsam)
ULTMATE WASH&WAX CLALI AMPUAN MEGUIARS 17748 reyondanal.com Online Otomotiv Yedek Para Maazas, klips, ya ve bakm rnleri
Meguiars Gold Class Car Wash (3 urun arasinda nerede yer alir bilemiyorum, miktari da dusuk sanirim)
OTO AMPUANI CLALI 473ml MEGUIARS 7116 reyondanal.com Online Otomotiv Yedek Para Maazas, klips, ya ve bakm rnleri
Sonax Cilali Sampuan
AMPUAN CLALI 500ml SONAX 313200 reyondanal.com Online Otomotiv Yedek Para Maazas, klips, ya ve bakm rnleri
Sonax Konsantre Sampuan
Sonax Konsantre Þampuan 314300 1000ML - Oto Aksesuar - Hepsiburada.com
Ben de alirsam Meguiars Wash&Wax alicam, yoksa turuncu Sonax konsantreye devam
wash wax ayrýcalýk gercekten parasýnýn urunu 10 yýkama yaptým arabanýn seklý degýstý :D beyaz olmasna ragmen ama bununla eldývenýnýde almasýn.. sonra gold cýla uyguladým farlar stoplar yan cýtalar aynalar harýka oldu tavsýye..
wash wax siparisi veriyorum ozaman :)
Bende devamlý wash and wax kullanýyorum herkese de tavsiye ediyorum :)
Bende yeni kullanmaya baþladým gerçekten fark var 10 günde 2 kez yýkandý son yýkamadan bir gün sonra yaðmur yaðdý ve su damlacýklarý akýp gitti.
ben de kullanýyorum tavsiye edilir, bayada gidiyor :)
bende wash wax kullanýyorum ama sizin bahsettiðiniz gibi ahým þahým þeyler olmuyor :D.ben mi yýkayamýyorum yoksa :D.
sarý olan iyi diyorlardý
Bu sitede Meguiars ürünlerinde indirim var.
Aksesuar - Tamir ve Bakm - Bakm ve Temizlik Otocity - Oto Yedek Para 7/24
Aksesuar - Tamir ve Bakm - Koruyucu ve Cila Otocity - Oto Yedek Para 7/24
Ben Wash&Wax þampuaný 28 TL'ye almýþtým Topkapý Starklips'ten.
Þuanda Ýnternet Siteleri olan reyondanal'da 40 TL olmuþ.
Meguiars'ýn sitesinde 30 TL
Bu sitede 24 TL.
Diðer ürünlerde de indirim var, Detailing'e ayrý baþlýk açmayý düþündüm herkes görsün yararlansýn diye ama reklama girer diye þeettim.
Valet Pro posedions carnauba wash
Otocity - Oto Yedek Para Alveri ve Bilgi Sitesi 7/24 Otocity - Oto Yedek Para 7/24 bu siteden alýþveriþ yapan varmý daha önceden nasýl güvenilirmi yada önerebileceginiz siteler varmý ?
Yeni konu açmak istemedim.Hafta baþý arabaya boya koruma yaptýrýcam,parlaklýðýn uzun süre idare etmesi için hangi þampuaný kullanayým?
Þu ana kadar meguiras ýn mavi renk nxt wash ý kullanýyodum.Sarý renk olan wash wax daha iyi diyolar tavsiye eder misiniz?
Ya da önerdiðiniz korumayý bozmayacak parlaklýða katkýsý olacak þampuan tavsiyeleriniz var mý?
cilalý þampuan yerine ph notr sampuan alýp sprey cýla ýle destekleyebýlýrsýn.
býrakýn artýk su meguýarsýn mavýsýmý morumu sarýsýmý muhabbetýný.
sampuan dedýgýnde beným ýcýn býr marka vardýr. valet pro.
ama cýla dedýgýnde sayýsýz ornek var.
Ben 2 yýldýr meguiars sarý þampuaný kullanýyorum. Verdiði parlaklýk ve su kaydýrýcýlýðý çok iyi. Ancak siyah aracýmda su lekesi býrakmaya çok müsait, hemen kurulamak gerekiyor
Arabaya leþ gibi binmiyorsanýz ve yýkamada kirler çok uðraþtýrmýyorsa þampuanýn çok katkýsý olmuyor bence sonax meg fark etmiyor aþaðý yukarý hepsini kullandým her hafta arabamý kendim yýkarým araba kýþýn pek garajdan çýkmaz yazýn sadece haftasonlarý çýkar arabada sadece toz oluyor yani þampuan ne olsa ayný sonucu alýyorum üstüne sývý cila mis.
Valet Pro denince aklaaa hemen onun adý gelir ;
Cilalı Parlatıcı Şampuan - ADVANCED POSEIDON CAR WASH
Seramik Korumalar için PH Dengeli Konsantre Şampuan - CONCENTRATED CAR WASH 1L
10 100 1000 kat bol köpük isteniyorsa þayet ;
Araç Yıkama Şampuanı - Car Shampoo
Görkem her yýkama sonrasý C2v3 veya detay sprey atýlan bir araca önereceðin þampuan ne olur?
Seramik Korumalar için PH Dengeli Konsantre Şampuan - CONCENTRATED CAR WASH 1L
Linkteki ürün veya Gtechniq Gwash olabilir :)
C2V3'ün her yýkamada atýlmasýna gerek yok ki. Birkaç yýkama rahat götürecektir.
Ben sulandýrýp detay spreyi olarak kullanýyorum. Her yýkamadan sonra da atýyorum. Zevkine yani zorunluluktan deðil.
Koruma açýsýndan sýkýntým yok zaten.
G-Wash köpürüyor, ekstra bir parlaklýk sunmuyor. Ýþi sizin sürdüðünüz wax/quick detailer'a býrakýyor; tam da istediðim gibi. Gyeon Bathe+ da bugün kargodan alacaðým, yýkamasýndan çok "+" özelliðini merak ediyorum.
Nanolex Pure Shampoo seçeneðini de düþünün derim.
pure shampoda ýyý dýyolar bndede sarý meg var býtmek uzere bende arastýrýyorum valet pro yu yazdým lýste basýna sýzlerýn tavsýyelerý nelerdýr.
Ya bu cilalý þampuan kullanan arkadaþlara bi sorum var, abi hepinizin mi evde basýnçlý köpük makinasý veya yýkama makýnasý var ? Bu þampuaný neyle karýþtýrýp nasýl kullanýyorsunuz ?
Kovaya 2 kapak koyuyorsun üstüne suyu basýp köpürtüyorsun, eldivenle yýkýyorsun, suyla duruluyorsun. Makinaya ihtiyaç yokki zaten "foam lance" yani köpük yapýcýlar ile kullanýlacak bir þampuan deðil.
Fikir belirten arkadaþlara teþekkür ederim.Ph dengeli cilasýz þampuanlarýn kuyu suyunu basýp yýkadýktan sonra hiçbir artýsý yok.Kuyu suyunu basýnca ne ph dengesi kalýyor ne biþe.He kullanan arkadaþlar arýtýlmýþ su ile yýkýyosa araçlarýný baþka.Ayrýca aracýmý kendim yýkamýyorum,yýkamacýda kullanmak için alýcam.Her yýkamadan sonra cila atacak vaktim olmuyor malesef.Bu sebeple cila özelliðide olan bi þampuan istiyorum.Tercihim sarý meg olacak sanýrým
Ben kullanmadým ama incelemelerine baktýðýmda baya iyi bir þampuan parlaklýk olarakta, su iticilik olarakta. Madem cila atmýcaksýn ikisi bir arada.