Rahmetli R-Turbo Arif Kardeşimizden Kalan Plakalıklar Hayrına Satışa Çıkmıştır
Rahmetli R-Turbo Arif kardeşimize ait plakalıklar. Rahmetli hayattayken Şaşmaz'da arkadaşımızın dükkanına koymuştu, uzun zamandır da arkadaşımızın dükkanında duruyor. Geçtiğimiz günlerde rahmetlinin babası ile görüştüğümüzde plakalıklardan bahsettik müsaitseniz getirelim diye kendisi de satmamızı, parasıyla da Arif'in ruhuna hayır işlememizi söyledi. Yaklaşık 20 kadar plaka var elde edilen parayla herhangi bir kuruma bağış yapabiliriz, ihtiyacı olan bir aileye yardımda bulunabiliriz veya başka önerisi olan arkadaşlar varsa birlikte hareket ederiz.
Plakalıklar orjinal 3M'dir. '3m selbst leuchtendes nummernschild' diye geçiyor piyasada. Yurtdışı fiyatı 100 euro üzerinde. Tanesine temsili 50 TL diyoruz. Fazlası veya azını vermek insiyatifinize kalmış sonuçta bir nevi hayır işi. Hem rahmetli Arif kardeşimiz için hem ihtiyacı olan birine yardım etmek için.
Ankara içerisinden plakalık almak isteyenler Şaşmaz Protech Garaj'da ve Erciyes İş Yerleri Honda Tech Garaj'da görebilirler.
Protech Garaj : Şaşmaz Oto Sanayi Sitesi 2577. Sokak (Eski 16. Sokak) No:23 Şaşmaz/Ankara
Honda Tech : Erciyes İş Yerleri Sitesi 201. Cadde No:15 Macunköy Yenimahalle/Ankara
Bunun dışında şehir dışından almayı düşünenler 0532 344 22 46 nolu telefondan bana ulaşabilirler.
Not : Amacın satış değil hayır işi olmasından dolayı sohbet bölümüne açtım yönetimin anlayış göstereceğini umuyorum.
31-03-2012, 22:13
MeRtCaN
Plakalıkları ilk getırdıgı gun bana ruh czt nın bagajında gostermıstı cok begenmıstım
sımdı cok uzuldum :(
cok guzel dusunmussun Eray tebrık ederım...
31-03-2012, 22:36
CasabLanca
Alıntı:
MeRtCaN Nickli Üyeden Alıntı
Plakalıkları ilk getırdıgı gun bana ruh czt nın bagajında gostermıstı cok begenmıstım
sımdı cok uzuldum :(
cok guzel dusunmussun Eray tebrık ederım...
sizin orayada koyalım abi alacak olan ordanda alsın
31-03-2012, 22:55
lncdlt
bu plakaliklarin ozelligi ne acaba?
isiklandirmasinda mi bir numara var?
31-03-2012, 23:01
CasabLanca
Alıntı:
lncdlt Nickli Üyeden Alıntı
bu plakaliklarin ozelligi ne acaba?
isiklandirmasinda mi bir numara var?
fotoğraflarda ve videoda gözüktüğü gibi özel çerçevesi ve camı var, camın altı çerçevenin özel aydınlatması var. geceleri görüntü mükemmel
31-03-2012, 23:04
lncdlt
Alıntı:
CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı
fotoğraflarda ve videoda gözüktüğü gibi özel çerçevesi ve camı var, camın altı çerçevenin özel aydınlatması var. geceleri görüntü mükemmel
peki her plaka cesidi ile oluyormu? yani bizim duz plakalar ile de ayni goruntu alinir dimi?
Allah rahmet eylesin ilk msj da unuttum bu arada.
31-03-2012, 23:22
63owen63
Allah gani gani rahmet eylesin, hayır düşünceniz cok iyi Eray,
31-03-2012, 23:29
MaNiSaLı
allah rahmet eylesin... dikdörtgen plakası olan kaçırmasın çok güzel duruyor ...
31-03-2012, 23:30
CasabLanca
Alıntı:
peki her plaka cesidi ile oluyormu? yani bizim duz plakalar ile de ayni goruntu alinir dimi?
Allah rahmet eylesin ilk msj da unuttum bu arada.
normal dikdörtgen plakalarda direk uyum sağlar
31-03-2012, 23:33
EREN34
Allah rahmet eylesin. Arkadaşı tanımam ama anladığım kadarıyla hatrınaz sevilen iyi bir insanmış. Mekanı cennet olsun.
Yapı Kredi hesap no pm alabilirmiyim?
Yapı Kredi yoksa iban no lütfen
1 tane şu anda alıyorum. 2.si için pazar akşama opsiyon istesem ayıp olur mu?
edit: opsiyon tech üyesi olmayan bir arkadaşım için. Yarın konuşur netleştiririm
31-03-2012, 23:35
CasabLanca
Alıntı:
EREN34 Nickli Üyeden Alıntı
Allah rahmet eylesin. Arkadaşı tanımam ama anladığım kadarıyla hatrınaz sevilen iyi bir insanmış. Mekanı cennet olsun.
Yapı Kredi hesap no pm alabilirmiyim?
Yapı Kredi yoksa iban no lütfen
1 tane şu anda alıyorum. 2.si için pazar akşama opsiyon istesem ayıp olur mu?
edit: opsiyon tech üyesi olmayan bir arkadaşım için. Yarın konuşur netleştiririm
şu an için çok sayıda var opsiyonlayabiliriz
bilgileri pm attım
31-03-2012, 23:47
lncdlt
Alıntı:
bilgileri pm attım
bana da 1 adet ayirip hesap no pm atarsaniz sevirim :)
31-03-2012, 23:47
EREN34
Alıntı:
bilgileri pm attım
EFT ok. Opsiyonu unutmayalım
Teşekkürler dostum :)
31-03-2012, 23:51
CasabLanca
Alıntı:
bana da 1 adet ayirip hesap no pm atarsaniz sevirim :)
hesap bilgileri pm atıldı
Alıntı:
EREN34 Nickli Üyeden Alıntı
EFT ok. Opsiyonu unutmayalım
Teşekkürler dostum :)
abi hesap kutun dolu mesaj atamadım.. opsiyon içinde yarın telefonlaşırız olursa ikisini birden kargolarım
31-03-2012, 23:53
EREN34
Alıntı:
abi hesap kutun dolu mesaj atamadım.. opsiyon içinde yarın telefonlaşırız olursa ikisini birden kargolarım
Kutu boşalttım kardeşim. Yarın haberleşiriz.
31-03-2012, 23:58
kervanoglu
Soru garip kacicak belki ama kredi kartiyla alma imkanimiz var mi?
01-04-2012, 00:02
CasabLanca
Alıntı:
kervanoglu Nickli Üyeden Alıntı
Soru garip kacicak belki ama kredi kartiyla alma imkanimiz var mi?
Arkadaşın dükkandan çekme şansınız varsa ben sorayım burdan yazarım
01-04-2012, 00:04
Sebring
Sasmaz'i bilmiyorum ama Mertcan'in dukkani bilirim.Benim gibi cok Ankara'li arkadas vardir.Birkac tane de oraya birakin.Hem Rahmetli'nin Adini anariz...
01-04-2012, 00:07
KIVANÇ
Plakaliklar ilk geldiginde ruh czt ye bağlamıştık sonra telefonla aksam resmini çekmiştim flaş patlayinca plaka okunmuyodu yansıma yapiyodu hatta ışıklarda durmasak gecsek plaka okunur okunmaz tartismasına girmiştik mekanı cennet olsun inşallah kalbimizdesin kardesim eray bende alabilirim bu hafta belki bı tane
CasabLanca
Alıntı:
Sebring Nickli Üyeden Alıntı
Sasmaz'i bilmiyorum ama Mertcan'in dukkani bilirim.Benim gibi cok Ankara'li arkadas vardir.Birkac tane de oraya birakin.Hem Rahmetli'nin Adini anariz...
Haftaiçi vizelerim var ilk fırsatta Honda Tech garajada koyacağım
kervanoglu
Ben 1 adet aliyorum o zaman, ayirirsan ugrayip kartla aliyim. Kart sorun olur dersen hesap bilgileri pm atarsin.
01-04-2012, 00:08
MeRtCaN
Eray bızım garaja bırakacak
k kartı ıle alma şansınız olabılır problem degıl
eray bırakınca plakalıkları buraya yazarım gelıp alabılırsınız
01-04-2012, 00:10
CasabLanca
Alıntı:
MeRtCaN Nickli Üyeden Alıntı
Eray bızım garaja bırakacak
k kartı ıle alma şansınız olabılır problem degıl
eray bırakınca plakalıkları buraya yazarım gelıp alabılırsınız
Abi benim vizeler var bu hafta sanayiye geçemiyorumda şaşmaza yolun düşerse Protech'in yerini biliyorsun 2 dakika uğrayıp alır mısın?
01-04-2012, 00:14
MeRtCaN
Alıntı:
Abi benim vizeler var bu hafta sanayiye geçemiyorumda şaşmaza yolun düşerse Protech'in yerini biliyorsun 2 dakika uğrayıp alır mısın?
tamam hallederım ;)
01-04-2012, 00:18
Sebring
Ok.Biz Mertcan'la birbirimizi buluruz
01-04-2012, 00:19
MeRtCaN
Pazartesı Ogleden sonra plakalıkları alabılırsınız Bızım garajdan.
01-04-2012, 00:23
İbrahim Erdem
vizelerden sonra yani bir 10 gün sonra uğrayıp bir tane alabilirim.
Rahmetlinin toprağı bol olsun.
01-04-2012, 00:25
CasabLanca
Alıntı:
Crack Nickli Üyeden Alıntı
vizelerden sonra yani bir 10 gün sonra uğrayıp bir tane alabilirim.
Rahmetlinin toprağı bol olsun.
tamam Erdem kardeşim
01-04-2012, 06:57
AEAlmas
Bende birtane istiyorum
01-04-2012, 12:56
CasabLanca
Atılan tüm mesajlar cevaplandı anlayış ve katılım gösteren herkesden Allah razı olsun
Alıntı:
Almas Nickli Üyeden Alıntı
Bende birtane istiyorum
Pm attım size de
02-04-2012, 10:57
MeRtCaN
Plaklıklar Benım elıme ulastı
Istanbul yolu acıty avm nın oralara yakın olanlar elden benden alabılır
02-04-2012, 18:36
kervanoglu
1 tane aldim bugün. taktim ama isik plakanin altinda kaldigi icin disardan bakinca hic isik gozukmuyo ve plaka parlamiyo. acaba ben biyerde yanlislik mi yaptim bilen yada baska uygulayan var mi?
02-04-2012, 19:02
KORAY
PM'lerseniz hesap bilgilerinizi almak istiyorum.. Allah mekanını cennet eylesin arkadaşımızada
02-04-2012, 19:06
lncdlt
Alıntı:
1 tane aldim bugün. taktim ama isik plakanin altinda kaldigi icin disardan bakinca hic isik gozukmuyo ve plaka parlamiyo. acaba ben biyerde yanlislik mi yaptim bilen yada baska uygulayan var mi?
usta gun isiginda mi baktin?
bende siparis verdim ama aklimda kusku yok degil. cunku avrupanin bazi ulkelerinde plakalarin uzerinde orumcek agi gibi degisik fosforlu bir yapi var. bizde o yok.
neyse artik deneyecez bakalim calismazsa hayir isine gidiyor nasil olsa...
02-04-2012, 20:09
kervanoglu
Gun isigi degil karanlik garajda baktim. Ya plastik vs plaka olmasi gerek yada ben yanlis uyguladim. Metalin arkasindaki isigin ön tarafini aydinlatmasi mantiga aykiri zaten.
02-04-2012, 20:58
kanashibari
Allah rahmet eylesin. Ruhu şad olsun.
02-04-2012, 21:07
MeRtCaN
Alıntı:
Abi urunu incelersen bu videodaki gibi ledleri plakanin ustunde bulundurmanin yada ledlerin arkasini cikarmanin imkani yok. Bu videodakiyle farkli urunler galiba.
02-04-2012, 21:17
MeRtCaN
Tamam yrn bakım sana bılgı verecegım
02-04-2012, 21:53
CasabLanca
Hesaba ücret yatıran arkadaşların kargoları yarın gün içerisinde çıkacaktır. Temsili miktarın üzerinde ücret yatırma nezaketinde bulunan kardeşlerimden de tekrar Allah razı olsun.
Alıntı:
ürün videodaki gibidir en son montaj yaptığımızda 1 seneye yakın oldu tam olarak hatırlamıyorum, ama direk videodaki gibi uygulamasını yapan bir elektrik ustası vardı opelci 2 dakikada yapmıştı bizde şaşırmış o kadar uğraşıp nasıl yapamadık adam tak diye yaptı diye
.
Alıntı:
KORAY Nickli Üyeden Alıntı
PM'lerseniz hesap bilgilerinizi almak istiyorum.. Allah mekanını cennet eylesin arkadaşımızada