Özellikle 80 lerin istanbullu cocukları için ilgi çekici bir olay.Kendi binamızın arkasında bir apartman daha oldugu şimdi hatırladım mesela.. İlgi çekici seyler bulabilirsiniz.
İstanbul Şehir Rehberi
Printable View
Özellikle 80 lerin istanbullu cocukları için ilgi çekici bir olay.Kendi binamızın arkasında bir apartman daha oldugu şimdi hatırladım mesela.. İlgi çekici seyler bulabilirsiniz.
İstanbul Şehir Rehberi
1946-66 görüntüleri de var ama çok acayip.. :)
ataköy e bi bakiyim dedim ama yerinde yeller esiyor :)
teşekkürler iyi oldu bu :)
süper olmuş :)
ataköy o zamanlar bataklıkmış o yüzden konuşlanma olmamış, şu anda adım atacak yer yok valla :)
Babamın kovboyluk yaptığı yerlere bakayım bir..
Atatürk caddesi yani..
Şu an 4 şerit trafik olan :D
89 doğumluyum benim pc açmıyo :P yetişemedim o dönemlere ama siz abilerimin akrabalarımın anlattıklarına göre yaşamak şimdikine göre çok daha keyifliymiş....
Yiğitçim beni benden aldın , bildiğin tarlaymış koca Istanbul :)
Havaalanı bile boş :) güzel paylaşım.
70 lıllarda bubam lalelide araba cevırıyormus :D
82 de Semt bir başka güzelmiş...
1982 'de ataşehir shell
:D :D
http://s13.postimage.org/yacgjgf53/ukku.png
vay be ataköy 9.kısım yok kavaklıpark ın oralar bi kısmı var bi kısmı inşaat gibi vay anasını be :D Yaşlanmışmıyız noolmuşuz :P
Çok güzel paylaşım teşekkürler
vay be o gunleri az çok hatırlarım.82 yılı olmasada .e.5 den direk şirinevler meydanın içine girerdi babam aracıyla.ataköy inşaa ediliyordu o sıralarda..koca vinç doluydu heryer..dediğim yıllarda ataköy..teşekkürler kardeş..o yıllara gittik valla:)
keşke öyle kalaymış.
vay be yeşilköyde evlerin çoğunun müstakil olduğu zamanlar , bizim şimdi oturduğumuz apartmanın olduğu yerde de müstakil ev varmış babamlar orda büyümüş , hep anlatırdı onu buldum çok garip :)
super paylasim ya
tesekkur ederim, an itibari ile coktum
su anki mahallemizin o gunki halini kizima gostermek icin can atiyorum :)
Dogdugum evi buldum.
17 yıl önce yıkılmıştı :)
bizim oralar dutlukmuş :D:D:D
yavşak ibnetor gecekonducuların bizim arka sokakta nasıl türeyip. Sonradan nasıl apartman diktiklerini bir kere daha gözümle görmüş oldum.
tesekkurler beyler bir parça mutlu ettiysek ne mutlu bize :)
heryer bosmus be :D
Ataköy 1-2 '65 yılında geri kalan kısımlar 80den sonra inşa edilmeye başlanmış. babam anlatır arada '67 ist.üni mezunu vatan caddesinden sonra istanbul yoktu diyor ozamanlar için:)
1940 Lı yıllarda Kağıthaneye baktımda one öyle bomboş millet AT koşturuyor resmen bi taş ocağı var o kadar :D
Bnm dukkan yok simdi ödedigimiz kiraya bak aku
beylikdüzne ufo düşmüş herhal...çok merak ediyodum yıkım oldu benim için :D
VAY be ne güzel zamanlarda yaşamış büyüklerimz demek geçti içimden :)
bizim hoca derdi topkapıdan sonrası şehirdısıydı bizim için diye :) harbidende öyleymiş :)
metrobus yok sağdan soldan inen çıkan köprüler kavsaklar yok :D cok fazla araba yok harbi iyimiş..
Bizim burası aynı :D Şimdi bozmaya başladılar ileride bakıp hatırlarız artık :(
bizim evi bulamadım sokak bile yok :) güzelmiş
o değilde amma boş arsa varmış
geleceğe dönüş filmindeki arabayı alıp
geçmişe dönüp arsa kapatmak lazım :D
güzel konu, bir günceli hakediyor :)
şimdi sahil yolunun gectiği yerin 100mt yukarısı kum sahildi ordan denize girerdik derdi babam şimdi baktımda gercekten gzüel sahili varmıs pendikin tarlaları hatrlıyorum şimdi hepsinin üstüne villalar ve siteler var..
çok güzel paylaşım teşekkürler
bizim evin ordada çiçekler böcekler varmış :)
87 yapımı bina tabi