bilmeyenler icin 120mm agzı var galıba ben o agzı kucultursem o muhtesem cızırtıyı kaybedermıyım :( rahat vermıcekler bu sekılde :Deli::soru:
Printable View
bilmeyenler icin 120mm agzı var galıba ben o agzı kucultursem o muhtesem cızırtıyı kaybedermıyım :( rahat vermıcekler bu sekılde :Deli::soru:
hiçbişey olmaz ufalt en az 70mm olmak üzere 76-80mm yapabilirsin.. 76mm tam istediğin gibi olur
bozmasanda komple değiştirsen yazık etme eksoza
ucu değiştirirsen kazanı da Plastidip le boya, hatta ucu da boyayabilirsin, siyah ken fazla ilgi çekmez
oyle yapıcam zaten abii kafamdakı oydu aynı dusuncelerı paylasıyoruz :D aslan abimm
hasan seni gelir orada bir güzel döverim haberin olsun, bu huylar sana haydariden mi bulaştı:D elleme egzosu adam akıllı ss tak kullan. airmass'a yazık edersen hakkımı helal etmem :D:D
sayın blackmodel :) 2 tane airmass ım wardı çok büyük die sattım şimdi tek giriş çift çıkış airmass war elimde sıfır işine yararsa yaz bana :D
benim magnex 130 mm clionun arka tamponunu sen düşün :D hatta silifkedeyken bir sabah içinde yavru kedi bile gördüm :D:D
airmass satılıksa alabilirim :D
ilngine tskler kardesm :D
sana dediklerimin aynısını söylemiş gökhan kankacım.76 yada 80 mm kırom başlık yaptıracaz birol ustaya birde silincer yapacak.gövdeyide siyaha boyadıkmı huzur spec :D
yok yok ben yontemı buldummm hemde harıka bı yontemm :)
yöntemin patenti bana ait:D herkese vermem değerini bil :D:D
harıka oldu boylee sok tak :D ne ugrasacam gunduz huzur spec aksam air mass cat cat spec :D
benim egzosum seninkini döver :D
gelmeni bekleyeceğime veririm haydariye getirir sana denersin aksarayda:D
her turlu varımda benımbı gıdıp gelmem lazım :D
zır stock motor, bitik lastikler, tıkalı egzos, sıcak hava filtresi speclerle yürüdük haydar:D
delisin olum sen.sana dedim ya elden geçinceki hali ne olur acep:beuj:ateş çıkarırmı ki:hehe::hehe:
yarın hatırlat egzosla senin bir resmini çekeyim:D
senin kat iptali için yapılan aparatın olmaması sorun çıkarıyormuş onu halledelim :D
nerden öğrendin lo:) hasanın konuyu dağıtmayak ben yatar şimdi yarın telefonlaşalım