mahsat muhabbet olsun ankara sustu cekirdekler bol gelsin:D Enka boş kalmış duyumlar öyle
Printable View
mahsat muhabbet olsun ankara sustu cekirdekler bol gelsin:D Enka boş kalmış duyumlar öyle
murat üstad ağzına sağlık ;)
Yarin yogun yagis gorunuyo,hayirlisi ;)
Müsait olan varsa çıkalım şimdi ? :D
yokmu bişeyler :D
Murat abi xj yi çıkar suburbanla geleyim çamura girelim öylesi olmazmı ;)
havalar böyle giderse,
+1 yükseltme kitli wrangler lastiklerle bi çamur araziye ben varım :)
roll için havalar uygun deil yağmur var bu hafta hep
o fındık turboyla ben tayyar geçiyordum :D ayarını güzel vermek lazım ahaha
drag öncesi herkes yoğun fazla çıkan olmaz + yağış gelecek gibi
forum a gelin kaynak muhabbet
dirk
Beyler konuyu kirletmek gibi olmasın bu akşam ankaraya geliyorum otobüsle etimesguttan araç alıp yarın geri gelecegim ist.göndereceginiz birşey olursa başım üstüne yardımcı olurum
beyler 21.00 gibi eskişehir yolu opet 21.45 civarı yagış olmassa enka dayız
finaller olmasaydı izlemeye gelirdim kısmet değilmiş :)
Yağmurdan bi kurtulsaydık :)
ben cıkıyorum yagış yokk
beyler nerdesiniz çıktınız mı telden okuyan arkadaş varsa cevap yazsın da gelelim
Kimse Çıkmadı herhalde :D
çıktıkta çok fazla gelen olmadı.. scirocco-golf ve scirocco-cordoba denedik o kadar..
arkadaşlar şöyle sadece buluşma formatında birşeyler ayarlasak hafta sonu pazar günlerinden birisine herkes birbirini tanısa arabasını tanısa ankaralı üyeler ve tabi dışarıdan gelmek isteyenler tabi nasıl olur mangallı falan bir ortam yapsak arabaların karşısına geçip izleyerek nedersiniz
iyi olur gibi ben gelirim :)
ozaman tarih ve yer belirleyelim herkez ona göre kendini ayarlasın tavsiye deceğiniz yeri ve zamanı yazın çoğunluk ne diyorsa onu yapalım
mangallı ortam zor olabilir ama farklı biyerde toplanılabilir mesa mc donadls bahçesi gibi
Sohbet muhabet ıcın Cumartesı aksamı saat 21:00 da mesa koru mıgros otoparkında bulusabılırız.
Bende katilirim :) kaynasma icin highpower a katiliyorum mangal daha etkili olur sanirim :)
Pazar brunch yapalım :)
Casablancaaa Erayy ayarla olm güzel hesaplı biyer:icon_tup::heyoo:
bana pazar akşam olmadıkca uyar :)