atiker lpg sorunu yardım lütfen..
arkadaşlar konunun yeri burası mı bilemedim fakat burası en yakın diye düşündüm..
2004 civic sport aracımda atiker sıralı sistem kullanıyorum..aracımı aldığımda üstünde vardı.. aracımda simota air intake kit vardı..kışa girerken çıkartıp orjinale döndüm.. bi problem olmadı..daha sonra kış sonunda yaza girerken tekrar filtreyi taktım ve kat iptali yaptırdım,ayrıca da sübap ayarı ve boğaz kelebeğini temizlettim.. sorunum bundan sonra başladı..
-aracım ilk çalıştıkdan sonra lpg ye geçerken stop etmeye başladı..
-tekleme yaptı yoldayken..
atiker bayisine götürdüm rami de,programlama yapıldı.. tam düzeldi dedim.. bu sefer de;
-ani fren yaptığımda devri düşüp stop ediyordu
-ilk çalışmada gaza geçerken devri iyie düşüyor neredeyse stop etmeye geliyor fakat etmiyordu..
tekrar başka bi atiker lpg bayisine gittim cevizlibağdaki sanayide..tekrar programlama yapıldı olmadı,daha sonra konya ya bağlanılarak ana yerinden program atıldı..
İlk hafta gayet iyiydi..ikinbci hafta
-yine lpg ye geçerken devri düşürmeye başladı ..stop etmiyor fakat devri çok düşürüyor, hatta zaman zaman yolda trafikde de dur kalklarda devirsizlik yapıyor..
yani problemim bu ve fatih de oturuyorum.. işlerimden dolayı ancak akşam 6 dan sonra müsait oluyorum ve bildiğim yerler yok..bana yardımcı olabilicek bi arkadaşımız varmıdır?? bu problemden dolayı arabayı satmayı bile düşünüyorum..soğuyorum gitgide arabadan..:(