Megane 1 2001 model 1.6 rxi modeli. 110 HP.
Toyota Corolla ae101 kasa 1995 model 1.6 114 hp.
Dragda hangisi alır sizce ?
Printable View
Megane 1 2001 model 1.6 rxi modeli. 110 HP.
Toyota Corolla ae101 kasa 1995 model 1.6 114 hp.
Dragda hangisi alır sizce ?
AE101 affetmez.
iyi çakan alır
bencede corolla alır ama çok fark olmaz gibi.
Pilotaj belirler ama 2aracına aynı kişi sürse ve süre olculse ae101 daha kısa süre yapar.
dragda corolla, uzunda megane alır...
araçların kondisyonu ve pilotaj belirler.biri öbürünü bariz geçer demek yanlış olur kanımca...konudan ayrı olacak ama birşeyide not etmeden geçemiyecem , özledim lan corollanınn o kendine has motor ve eksoz sesini , özledim :(
Merakla sonucunu beklediğim bi konu :) bu arada tüm corollaların (o kasa için yani) güçlerinin aynı olduğu söyleniyor.105-114 falan yok hepsi birbirine yakın...
Eskiden Megane 1.6 RXİ vardı bizde. Baya hırçındı :) Yuvarlak far corolla 110'luğu uzundada kısadada geçiyordu.(çok defa her hızda denendi) Ama ae101 nolur bilmiyorum? :)
peki CLİO RSİ İLE AE101 ne olur dragda uzunda ? :)
dragda iyi kaldıran alır.
ikisi de stock mu ?
corolla oynanmışsa uzunda da kısada da rahat geçer :)
Corollayı iyi kaldıran alır kasa hafif ,megane'ın ağırlığı ne kadar bilmiyorum ama corolla alır diyorum kalkışta sarmazsa .çünkü çok sarıyor corolla
Sürücüler iyi olarak düşünüyoruz ne olursa olsun Corollo ama megane de düşündürmüyor degil.
Corolla 1035 kg ruhsatta yazıyor
aralarında takriben 70-80 kg fark var.corolla 1 tık önde olur.
Japonlar affetmez ;)
ben denedim drag da corolla cok geciyor :)
pilot alır.
Sadece HP olarak olaya bakamıyoruz malesef, bunun torku var ivmelenmesi var ağırlığı var.
137 Nm ae101
148 Nm sport
arada ortalama 90 kilo gibi bir ortalama kilo farkı var. ama en önemlisi bildiğim kadarı ile vites dişlisi. vites dişlisi olarak uzun corolla. corolla ile iesi karşılaştırabiliriz ama clio zor :)
megane alıyor daha önce denendi
corolla kalkarken sarar megane alır bence.. gönlüm corolla nın almasını ister ama sürücü çok önemli corollanın sarmaması lazım geçmesi için..