Selamlar herkese yanlis anlasilma olmasin kimseye atar yaptigim yok sadece araci deneyip videosunu cekmek istiyorum, cuma yada cumartesi gunu ankarada rolling yapmak isteyen olur mu ??
Arac sahin turbo; 180-200 beygir arasi araclar olur
Printable View
Selamlar herkese yanlis anlasilma olmasin kimseye atar yaptigim yok sadece araci deneyip videosunu cekmek istiyorum, cuma yada cumartesi gunu ankarada rolling yapmak isteyen olur mu ??
Arac sahin turbo; 180-200 beygir arasi araclar olur
izlemek için gelirimm.... :)
ooo fena :D turbolu şahinde vatandan bir evlat gibi oluyor valla :D 106 , 306 , clio rs , 206 rc lerin gitmesi lazım ama madara olmakta var tam tersı olmakta :D kazasız belasız
ankara tayfa olarak cuma akşamı ***** yerde oluruz muhtemel sende gelirsen deneyecek bir araba bulursun
bızımde rodaj bıttı, cuma gunu yagı degıstırıp subap ayarından sonra aksam nasıl olmus bakmak ıstıyoruz, iddamız yok, maksat heyecan olsun, sımdıkını ve yaptıklarımızdan sonrakını gormek ıstıyoruz, arac delsol, f, h var, sonrakı hafta duz boru
Valla madara olsamda bana fark etmez madara etsemde derdim arabanin yururunu gorup video isteyenlerede gonderebilmek. Aracin ayari zaten kisik suan 0.6 bar da yuruyo.
yarın aksam benlede denersin cordoyla bende su an cok kısık yuruyorum deneriz görelim aracın gıdışını şahin hızlıdır umarım madara olmak var ucunda Madara cumlesini yanlış anlayan arkadaşlar bu cümle benim madara olmamla alakalıdır arkadaşla alakası yoktur
Bu arada kesin olarak kacta olur gidilirse isten yeni cikiyorum biraz uyuycam konuyu kacirmiyim
***** köprüde buluşalım izlerik :D
Murat abi o zihniyette birisi değil ,,,başka bişi demek istemiş sanırım ;) yoksa her türlü arabayla her yerde çıkıp deneyen birisidir,ben kimseyi geçmeye çalıştığını görmedim daha öle söleyim :) ,,tam demek istediğini anlatamamış ,,diğer yazılanlara itafen böle sölemiş gibi oda :icon_tup:
sen yazdıklarımı oku kım madara oluyor bak ben madara cümlesini kendime yazdım tanımadıgım hiç kımseyle boyle bır dıyolaga da girmem benim içinde geçmek geçilmek hiç önemli deyil beni cogu arkdaslar tanır ve bilir su ana kadar kımseyi kırmadım su kılavyeyle senıde kırmayım bende cope atılcak arç yok alın teri diye bişey var bilirsin işte ondan benim araç kımseyle iddam olmaz:)
bende denemek ısterım acaba bugun mu olur:)
tamamdır 2tane turbo sahın olucak ozmn:heyoo:
90 hp lik bütün dizel benzilnli lpg li jet motorlu taşıtlara atarım var akşam enkadayız.
İnandım kaldırdım bikere 90 hplik bütün araçlara atarım var 2 tekerliler hariç !
çevre yoluna çıkın ama netarafda olduğunuzda önemli :D boşa dolanma :D
adres tarifini burdan yapmayın özelden yapın
birde ilk kez gelecek olan hayatta burdaki tarifle bulamaz :D ancak telefondan canlı bağlantı yapılırsa anlar
Bugun olucak mi olmicak mi kesinlik kazandirsak.
vay arkadaş angara köprü muhabbeti dönüyor, bu akşam da mesai uzun gelmeyi çok isterdim :) erken kaçabilirsem oradayım ama zor..
akşama ankaranın en ciğerlilerini, ciğeri olmayıpta sabah uyanınca yürek yiyenleri, herkesi bekliyoruz :hehe:
sen şu 220-221 i kap gel bi deniyek senle bi cok atarlı gördüm seni kardeş
adamsın ozman sen