garrett gt12 turbodan daha ufagı var mı?varsa adı modeli nedir acaba?
Printable View
garrett gt12 turbodan daha ufagı var mı?varsa adı modeli nedir acaba?
arkadasım peki tr de bulabilirmiyiz bundan...?tr de bulunan en ufak turbo hangisi? bu bilgiler ve resimler için çok saol
Deniz motoru satan yerlerde bulmak mümkün, muadilide bulunur.Ebayde vardı bi ara.
aauhauhuhauhaa kosu bandı D:
Motorsiklete mi takcaksınız abi ne iş
walla saolun bizde motora takmayı düşünüoduk:Dhangi turboyu takcamızı buldukk.
Bu kadar ufak turboyu 1.4 bir arabaya taksak sadece chip ile yürütebiliriz :D ama 1.4 ün eksoz flow u ile sanırım bu yanar :) Yanar mı ?
225cc'de kullanılıyor bu. 1400cc için dizel turbosu kullanabilirsiniz.
Hakkaten bende 125 cc honda titan var olurmu bu ona neler gerekli takmak için :D
Bu turboyu önerebilirim :) ;
http://www.btinternet.com/~goosegog/...s/P8180049.jpg
aynen bugun buldugum turbo bu...ama biraz pahalı millet bu turbo..ufak die ucuz sanmayın..bende öle sandım....yanıldım....:D :D
boshun kk kktronik turbolarıda ufak ddiler boyutunu bilen warmı ?
Dostum Hayirdir Ya Merak Ettim Ne Is;) YANLIZ BEN TURBOYA HASTA OLDUM HEMEN ALIP ODAMA KOYMAM LAZIM HASTASIYIM BEN BU TURBO DENE SEYİN :D
aynen arıyorum bi tane bu cemin koydugu ufaktan...satan falan olursa aklınızdada ossun....:D odama koyucam bende...:D:D
bosch turbo üretiyo mu ?
bir turbo için birbirimizi kırmayalım....
http://img205.imageshack.us/img205/7185/boschwz0.jpg
%100 orcinal boş:D
odasına koyacakmış.. sakın 2.el bi scooter olmasın o "oda" ?? :DAlıntı:
emreekin
odama koyucam bende...
206hdi'ların kkk03 müydü neydi ondan al emreekin 700ytlcikmiş serviste :D
yok kanka saol..bi çıkmacı buldum...adam cinayet....her tür turbo var...utanmasam gt30 varmı die soracaktım....:D
denizlide mi o yer ?
resimdeki turbo mitsubishi marka turbodur bu turbolara genelde mitsubishinin kendi araçlarına yaptığı turbodur
bosch eskiden birkaç turbo modeli üretti onarda marin motrunda ve iş makinalarında kullanıldı sonra talep olmadığı için birdaha üretim yapılmadı
emre abi ben sana dükkandan buldum turbo msnden konusuruz
tamam arda...msnden bekliyorum....
super bu turbolar hakkaten motorda denenmesi lazim