-
DC Coupe Güncel Fotolar..
-
-
Maşallah mermi mermi :) yalnız arka koltukları iptal edip tesisat dizme işi kafama yattı :D
-
-
masallah...
gule gule kullanin, kazasiz belasiz...
-
maşallah, jantlarıyla beraber oldukça şık fakat sticker olayı biraz abartılmış gibime geldi.. hani daha sade olabilirdi..
-
araç zaten güzeldi.. sistem çok iddaalı ve güzel olmuş.. :icon_tup:
bass'lar yeni seri sanırım daha önce görmemiştim
merak ettiğim sistemin amacı nedir ? show car ? yarışma ? yada tamamen normal kullanım içinmi ? :)
-
Alıntı:
BLuEBoY Nickli Üyeden Alıntı
araç zaten güzeldi.. sistem çok iddaalı ve güzel olmuş.. :icon_tup:
bass'lar yeni seri sanırım daha önce görmemiştim
merak ettiğim sistemin amacı nedir ? show car ? yarışma ? yada tamamen normal kullanım içinmi ? :)
tamamen hayalimin bir ürünü.. :) zaten hafta sonları kullanıyorum genelde. biraz frekans yedimmi raahatlıyorum :D
bu arada basslar MS serisi
-
Alıntı:
hakanbalkaya Nickli Üyeden Alıntı
tamamen hayalimin bir ürünü.. :) zaten hafta sonları kullanıyorum genelde. biraz frekans yedimmi raahatlıyorum :D
bu arada basslar MS serisi
bass test'lerdeki şiddeti hisseder gibi oldum :D güle güle kullanın nefesinize ve kulaklarınıza dikkat etmeyi unutmayın :D :D :D
-
Alıntı:
BLuEBoY Nickli Üyeden Alıntı
bass test'lerdeki şiddeti hisseder gibi oldum :D güle güle kullanın nefesinize ve kulaklarınıza dikkat etmeyi unutmayın :D :D :D
bide burun kaşıntısı olmasa iyi olacak :D
-
çok güzel maşallah fakat su JBl stickerını sökseniz daha ,iyi olucak bide ya 3 kişi binmeniz gerekince ne olucak :P
-
Megane ları pek sevmem ama çok şık olmuş maşallah .tesisat ayrı bi dünya zaten video su varmı?
-
Kapıdaki sticker hariç güzel olmuş maşşallah :)
-
Harika olmus gercekten kazasiz belasiz
-
koltuklar çok güzel durmuş.
-
Mükemmel olmuş. Özellikle önden harika görünüyor. Ah bi de o stickerlar olmasa...
-
kardeşim senin yüzünden coupeye hayranlığım gittikçe artıyor.Ellerine sağlık çok güzel aracın...
-
maşallah tam bir show car olmuş...
-
DC coupe bambaşka, :)
41 Kere MaşAllah Hakan... :)
-
Maşallah taş gibi. Jantlar çok yakışmış.
-
maşallah çok güzel duruyor..
orjınal far stop ve stickerlardan kurtulursan çok daha başarılı olur gibime geliyor.. :)
-
bütün yorumlar için teşekkür ederim sağolun..
Alıntı:
ToNy Nickli Üyeden Alıntı
DC coupe bambaşka, :)
41 Kere MaşAllah Hakan... :)
sağol abi eyvallah
Alıntı:
twin Nickli Üyeden Alıntı
çok güzel maşallah fakat su JBl stickerını sökseniz daha ,iyi olucak bide ya 3 kişi binmeniz gerekince ne olucak :P
diğer aracımı kullanıyorum...
-
-
DC Coupeye kocaman maşallah Hakanım emeklerin sonucu çok güzel alındı Maşallah :)
-
Maşalllah kazasız belasız
-
teşekkürler...
Alıntı:
Melih-Ö Nickli Üyeden Alıntı
DC Coupeye kocaman maşallah Hakanım emeklerin sonucu çok güzel alındı Maşallah :)
sağol kardeşim beni en çok anlayanlardan birisin...
-
maşallah ilk defa bi megane coupe yi bu kadar beğendim hemde memleketimde :)
-
Ne denir ki ?
Masallah kardesim
-
araç çok güzel jbllerın yenı serilerini ilk defa görüyorum kaç rms bunlar acaba
-
Maşallah farklı olmuş.
kazasız belasız :)
-
masallah...gule gule kullanin, kazasiz belasiz...
-
kesinlikle emeklerin karşılığı süper olmuş kardeşim
-
yorumlar için teşekkürler...
Alıntı:
EREN34 Nickli Üyeden Alıntı
Ne denir ki ?
Masallah kardesim
sağol abi eyvallah...
-
maşallah tam anlamıyla show car
-
araç çok güzel ve temiz modifiye edilmiş elinize sağlık. o jbl leri açınca tam ses umarım camları patlatmaz:D
-
Yorum yazma gereği hissedebileceğim kadar güzel bi araba.Mahşallah Gördüğüm en güzel megane coupe.Bide şu camdaki sticker sayısı azaltılsa süper olur.
-
muhteşem bi araç olmuş maşallah
-
araca maşaallah. Kazasız belasız kullanın.
Sticker sayısı fazla olmamış mı ?
-
Masallah jantlar cok guzel fakat sticker fazla geldi bana daha sade olabilrdi tabi benim gorusum :)
-
Maşallah çok iyi duruyor , emek , para ve zaman harcanmış bir araba olduğu her halinden belli , özellikle koltuklar direksiyon , arka koltuk iptali vs farlar her yeri çok güzel olmuş , güle güle kullanın...