1.4is ile 1.4 16v Rxt rollense tahmini sonuçlar ne olur.hangi devirde ne sonuçlar alırız.Tahminlerinizi rica edeyim.
İki araçta filtre,düz boru,egzos speclerinde
Printable View
1.4is ile 1.4 16v Rxt rollense tahmini sonuçlar ne olur.hangi devirde ne sonuçlar alırız.Tahminlerinizi rica edeyim.
İki araçta filtre,düz boru,egzos speclerinde
clio 98hp
civic 90hp
clionun boş ağırlığı sanırım biraz daha ağır civic ten
civic yüksek devirde max güç üretir alt devirlerde çok ölüdür
clio daha düşük devirlerden başlayarak güç bandını uzun süre korur
araçlar yakın gider birazda şöföre bağlı bu sonuç birde ağırlıkve bakımlı olması önemli tabiki
clio alır sürücüden sıkıntı olmazsa
3ten sonra clıo ardından bakakalır...
Ağırlık konusunda yanlışınız var civic cliodan daha ağır. Clio 1000 Kg Civic 1100 Kg yanlış hatırlamıyorsam. Yanlışım varsa düzeltilirse sevinirim :)
Direk başlamada aşırı bi fark olacağını düşünmüyorum belki 1 boy fark alabilir clio oda clioyu kullanan kişinin vites değiştirmesine bağlı. Ama 2. viteste başlarsanız yarışa Clio geçer galiba ama eminde değilim araçların vites aralıklarına bağlı :soru:
clio hiç kullanmadım diyebileceğim tekşey benim hondamda ve genel olarak hondalarda yüksek devirde çok iyi bir güç var hele 4. vitesin bitmemesiyle civic in önde olacagını düşünütorum
Bu sadece benim fikrim dediğim gibi clio hiç kullanmadım
ayrıca ruhsatımda 950 kilomu ne yazıyor
sürücüye baglı gıbı gelıyo bana.
Clionun alması lazım 98 bg Honda 90 bg sürücünün etkisi durumu değiştirebilir tabi
agırlık hp sanzıman clionun avantajıdır
clıoya şans vermıyorum.... ( her viteste )
belki başlard kafa kafaya olur ama clio her disiplinde çok rahat alacaktır.
clionun vitesleri kisa oldugundan biraz tutunur,ama gulen taraf civic sahibi olur kanaatimce.
clıo her turlu alır
clio acımaz...
bg fazla kilo az daha ne olsun saplar geçer hondaya..
roll'de vites oranları konuşur,clio geçer muhtemelen,ayrıca jant ebatları nasıl ?
sonuç nedir?
3ün sonunda 1-1.5 boy kadardı sonra kırmızı ışık geldi zaten
is fazla büyütülüyo , daha güçsüz ve daha ağır practicayla oyuncak gibi oyunuyodum is lerle , clio ayırır ama şanzımanda alakasız oranlar yoksa
Cilik alir her turlu japon makine jdm
Korumherski
vara gara bin nade ?
İki araçlada haşır neşir olmuş biri olarak, clio'yu bir adım önde görüyorum..
clio iyi gider düşüncesindeyim....
clio alır ağırlık olarak avantajlı.Zamanında 1.6xei toyota ile kaldırmıştık clio yu birkaç boy geri kalıyor sadece clio yu ies le karşılaştırmak lazım is oyuncak olur.
1.4 clio 1.4 civicten iyidir. 1.6 ies ise 1.6 cliodan iyidir... sürpriz cıkmaz ama siz yine de bir honda'yı geçtiğinizi söylemeyin :) taş falan atarlar yolda..
benim gözümdede clio bir adım önde gibi.
sadece hp ağırlık olarak bakmamak lazım bu işe çünkü şanzuman oranları araçların aeroları felanda çok etkili faktörler
Clio nun şanzuman daha kısa symbol 1.4 8 v kullandım 950 kg araçtı clio hb daha hafif olması gerekir sonuç olarak clio önde olur
konu hort olmuş:D
Yine klasik olucak ama yazayım, denemelik 1.4 clio var mı :)
ben arabayı bağlattım egzosu söktüm.hatta jant mant ne var ne yok söktüm orjinale döndüm konu hala gidiyor :D
Clio sport iesin içinden geçer rolldede dragtada:D
cliocuların clioyu aynı şekilde hondacıların hondayı savunmasını bırakalım arkadaşlar biraz objektif olalım(sözüm bilgi sahibi olmadan yorum yapanlara )
civic 1.4 is i clio 1.6 8v ile kıyaslamak lazım. civic 3 bitiminden sonra arayı kapatıp öne çıkar.