merhaba kerem adında arkadaşımın bütçesi 18 ila 20 arası kafası karısık bana sordu bende paylaşma gereği duydum arkadaşlar 106 gti 306 gti clio rs hangisi terci hedilmelidir gerek yürür gerekse konfor olarak yürürü ilk tercih
Printable View
merhaba kerem adında arkadaşımın bütçesi 18 ila 20 arası kafası karısık bana sordu bende paylaşma gereği duydum arkadaşlar 106 gti 306 gti clio rs hangisi terci hedilmelidir gerek yürür gerekse konfor olarak yürürü ilk tercih
1) Clio
2) 106
3) 306 ...
direk temiz 106 bul başka bısıy yapmana gerek yok.
106 parça konusunda sıkıntı cekmıycen araba. guzel ufak seylerle zevk alacagın kolay satablcegın vergısı dusuk.
15 e 106 alsın ağır kazası olmayan 5 lirada motor a harcasın 306 yıda rs ide geçsin.
aynı seçenekler arasında kalmıştım ve daha uygun fiyata 94 gsi aldım.1.5 haftadır kullanıyorum ve gayet memnunum :)
1) 306 ...
2) 106
3) Clio
konfor
donanım
yedek parça sıkıntısı olmayan ve parçaları ucuz olan
sadece dereceli egzantrikle olay biter başkada bişi istemez ;)
CLİO RS tabiki
306
106
sonra vtec olur başka araba olur ama clio yu boşver..:D
rs, 106, 306 ...
1-106 gti
2-clio rs
3-306 gti
bence en guzel duruş olsun gidişi olsun 306 gtı ben olsam onu alırdım..
bu 3 araç içinde konfor ve yol tutuş olarak 306 çok çok üstün, daha doğrusu hiç birinin birbiriyle alakası yok tamamen kişisel görüş, ayrıca 306 azımsanmayacak kadarda gideri iyidir.
1-) 306- rs
2-) 106
306 bence hic düsünmeden :D
bence
1)rs
2)rs
3)rs
:D :D
kişiden kişiye değişir tabi.bence 106 ikisinden den görünüş olarak üstün.
direk Yavuzun 306 hatta :icon_tup:
http://www.techturkey.com/forum/otom...6-gti-6-a.html
106 gti bencede.ufak dokunuşlarla hem görsellik hemde yürürlü olur...
bebek gibi 106 alırsın o fiyatlara.
tertemiz bir 106 alın keyifle biner gazlarsınız olmazsa rs alın ama 306 en son tercihiniz olsun
106 ve rs bin adım önde sanırım bu ikili finalmi yapacak acaba
Düzgün bir rs tercih ederdim
İlla bu 3'luden mi olmak zorunda ? A3 1.8T falan da olabilir
1-rs
2-106
3-306
İnsanların bu ön yargısı beni bitiriyor uzak durmuş 306 dan neden ? kaçtane kullandın kaç kere bindin ilginç bilmeden yorum yapmazsak daha iyi olur arkadaşlar binmeyen bilmiyorum der geçer bu kadar basit...
Edit : ben rs i bilmiyorum ama benim sıralamam 1-306 2-106 olur rs i bilmiyorum binmedim bile arabaya ;)
106 106 İYİDİR :d
306 yı süren,binen bilir ve ona göre yorum yapar kanımca:) arabaya bindiğini anlarsın 106ya göre..Ama temiz bir rs'te çok güzel olur:icon_tup:
-RS veya 306
-106
Benim tercihim clio dan yana olurdu sebebi cruise control du, digital klima yi donanim sayarsak daha iyi bence 306 ya hic binmedim. 106 icinde guzel makina ama elinizi sallasaniz 106 ya degiyo. Bu yuzden hem farkli olmak acisindan hem donanim acisindan hem daha yeni bir model olmasi acisindan rs i tercih ederim. Ki sahinimi satarsam bende 106-rs-vti 3 lusunden birini tercih edicem. Bu arada 2005 rs sahibi oldum beklentilerimin uzerinde bir arac cikti gayet basarili.
Rs 306 106 benim siralamam bu olurdu.
-306
-106
-rs
:)
306 GTİ hem yok tutuşu hem fren hemde oturaklılık bakımından bu seçenekler arasındaki en iyisidir. Ama RS de bu seçenekler arasında en hızlısıdır..
adam gider en ilk tecih diyor herkes bana daha güzel geliyor diye başlıyor karşılaştırmaya :D
clio rs gibi bir aracın yanında hala tercih sebebi olabiliyormu yaw bu 106 306 lar ilginç :) binip bi gazına oturmuşlarmı acaba clio rs in bu 106 306 diyenler :) bence oturmasınlar :D
gazlamak içinmi konfor içinmi arıyosun gazlamak içinse 306 yı tavsiye etmem
Clio
Clio
Clio
** Memnun kalmazsan 1 ay içinde ben satarım arabanı ** :)
2 lirayla clio rs'i sadece nos basarak geçersin oda 2-3 sıkımlık :)
2 milyar'a bu işler olsaydı suanda yürüyen 106'lar boşunamı 6-7 milyar masraf etti.
her 3 aracıda uzun yollar kullandım yakıt gider sorunsuzluk paranın hakkı diyorsan RS ama zevk sana kalmış..