Kim gecicek? Ahm iddali 1boy gecerse saymiycakmis bende yanimda kapimda yururse saymiycam siz ne diyorsunuz arkadaslar
Printable View
Kim gecicek? Ahm iddali 1boy gecerse saymiycakmis bende yanimda kapimda yururse saymiycam siz ne diyorsunuz arkadaslar
Ben oyumu attim hayirli olsun
hadi hayırlısı oylar geliyor 2 tarafada başarılar
oyumu verdim bende reg 106
boy işinde meraktayım reg ue boy hesabı
bp ev boy hesabı :D
hayırlı neyse o olsun iyi olan kazansın reg iyi bence maşallah :D
Ue ye ilk oy benden ama oylar seni de beni de kurtarmaz:D
UE bence tam formunda
Güzel videolar bekliyoruz
Deneme ne zaman yapılacak?
Çok keyifli olucak eminim.Kazasız belasız.
Araç içi net videolar istiyoruz:D
ooo kapışmaya gel sen geçen yazmıstım duydu beni hisler :) ikiside müthis full dolu kapı boy bilmemde gazlarken az kaçıran daha yakalayamaz diğerini speclerde değişiklik olacakmı bu haldemi olacak bu arada oy vermeyeceğim kararsızım reg pisko uede deli herşey olabilir başarılar kazasız belasız
kazasız belasız bir deneme olsun..reg diyorum :)
gene çarşı pazar karışmış o gecer bu gecer bılmem ben
ama konfor olarak ikisinide geçerim selçuk yalanmı kanka :D :D
acaba 1 boy geçersem saymıycam lafı nasıl bir küçümsemedir bunu sen söyledin ahmet ben değil ben küçümsemem GEÇERİM herşey ortada senin buna inanabilmene şaşırdım ben sadece sanada söyledim anlatmaya çalıştım sen hala 1 boy 2 boy diye makara yaptın benle sonuna bakıcaz artık yine söylüyorum ben küçümsemem az laf çok iş çıkar denerim :icon_tup:
ortalık karışmadan başkalarına mazeme çıkarmadan konu kapansın sadece denemeyi bekleyelim hazır oldummu buraya yazarım tartışmak bize yakışmaz dimi :)
kafa kafaya giderler bence ue çok hızlandı
sanıyorum bunlarıda söylemiştim sana ahmet boşver kardeşim sen mekanikerisin bu aracın yazıp çizmeye gerek yok ben bir araba denemesi için seninle kötü olmak istemem demiştim bırak uruç yorum yaspın ue hakkında demiştim ama sen ne fark eder ya dedin diymi neyse bnm için ortada bi konu yok video gelmeden forumda bi hareket olsun tartışmada yok şanzıman senin için 1 2 günlük iş whatsappında var yazarsın:D
ue hergün kendine bişiler katıyor, fakat mami abinin araba hakikaten hızlı ve 170-190 lara kadar reg le yakın gidiyorlarsa ue nin işi zorrr. son gördüğüm...
ben ue'ye bindim, ama senin arabaya binemedim hiç. o yüzden yorum yapamıyorum. ben sadece ahmet abi geçicem dediyse geçeceğinden emin olduğum için diyorum ue diye. eğer senin arabaya binmiş olsaydım emin ol ue'yse ue, reg'se reg derdim.
dediğini hep yaptı ve cıktı.ahm'nin hep yanında olan birisi olarak ancak bunu diyebilirim.
ahm dıyorsa gecer bosa attıgını gormedım...
ue benim olduğu kadarda ahm ninde.. Ayrıca reg beni geçtiği zaman benim debriyaj kaçırıyodu muammer abide ordaydı.. Neyse bu konu uzar gider.. Yan yana gelince ak koyun kara koyun belli olur..reg zorlu makina bununda farkındayım.
zombi 106 reg :)
Oyum reg'e.. UE'de yabana atılcak bi araba degil ama sonucta rakibi REG.. İyi olan kazansın.
ya uruç o öyleydi bu böyleydi tartışmıyoruz bnm arabamda suat abinin mami abinin konu o değil geçme geçilme işine gelince biz bi conta değiştik işin rengi değişti senin jb ile kafa burun giderken bnm ona ne yaptığımda ortada EV rc nin hiç 3 boy önüne çıkabilmişmi ue ne eskiden ne yeniden söyle bana? ben bakkal hesapcısı değilim ama görünen köy hesabı... boşver bnm takıldığım nokta farklı ahmeti ben ayrı tutuyordum yalan yok seni öyle çok fazla tanımıyorum muhabbetim yok yani varda ahmet veya ali gibi değil bnm için ahmet farklı bi konumdaydı ali zaten başka yeri geldi kendi bozduğumuz timingi ue ye benzin alıp sabaha kadar gaz bastı ayarladı ahmet gerçi sibop eydik ama oda kısmet :D:D bak buda vesile oldu motor açtık conta değiştik neyse ben yapılanları unutmam bu arabayı ilk aldığımda ue ye rakip olsun diye almıştım ahmeti aliyi tanıdıkça hatta mami abiye diyodum abi ahmetle video fln işim olmaz o bizden diye ama şimdi ue kafasına göre hızlanır gibi oldu ahmet bana saçpa sapan şeyler demeye başladı şakayla karışık bu bana göre yanlış herkezin yapısı ben takıntılı biriyim o nasıl emek veriyorsa bu arabadada bi dünya emek var şuanda ue yi rakip olarak yine görmüyorum ama bu sefer bana rakip olamiyacağı için benden yavaş olduğu için görmüyorum
Burda AHM ve CRM kıyaslamasını yapmanızda cok gereksız Suat abi öle yapıyor olabilir AHM de öle yapmak zorunda degil herkesın bakıs acısı sızın gordugunuz gıbı olmak zorundada degıl onu bırakında selcuk veya uruc solesın , bende UE den yanayım artık son noktayı koymalı ;)