maşallah araçlara.. birşey soracağım, bu vb saxo denizliden mi gitti acaba bilginiz varmı?
24-07-2012, 20:40
MTNVTI
Yunusum eline sağlık :) keşke herkez benim gibi kibar olsa :) rollingte gelen arkadaşlara teşekkürler...önemli olan dostluğun kazanması.
24-07-2012, 23:53
umtvti
nan yunus yine makaraya bağladın,:) hiç bişey kaçmıyo gözünden gul.....ni seni :)eline sağlık seninde maşallah tüm araçlara....
25-07-2012, 00:25
Tuncay
Masallah emmilere la yunus benim videom yok zc si ile:)
25-07-2012, 00:36
umtvti
Alıntı:
tuncay Nickli Üyeden Alıntı
harbiden nan nerde EH fitenk imizin videoları süpriz mi var :soru:
25-07-2012, 00:39
Tuncay
Alıntı:
umtvti Nickli Üyeden Alıntı
harbiden nan nerde EH fitenk imizin videoları süpriz mi var :soru:
Yok ya surpriz yok hep ayni kadir ile olmasi gerektigi gibi:)
25-07-2012, 00:58
elpadre
Alıntı:
Yok ya surpriz yok hep ayni kadir ile olmasi gerektigi gibi:)
reis buyuksunn :D
25-07-2012, 00:59
K.Kaan
tüm araçlara gönülden maşallah bir kısımda benden çıkıcak sanırım yarın gopro görüntülerini aktarma fırsatım olacak aynı link altında paylaşırım...
25-07-2012, 11:15
ykavcioglu
Alıntı:
umtvti Nickli Üyeden Alıntı
nan yunus yine makaraya bağladın,:) hiç bişey kaçmıyo gözünden gul.....ni seni :)eline sağlık seninde maşallah tüm araçlara....
formumdayım abii:Deli:
25-07-2012, 11:16
ykavcioglu
Alıntı:
abi seninle tek deneme var ordada 3 e alıp bırakıyorsunuz tadı yok diye eklemedim:D
ama yakışıklı çıkmışın eklerim:)
25-07-2012, 12:13
kadir jdm civic
yok abi tadı herkes cift çıkıcak her araçtan video çekilcek görkem sen hariç tabi öyle çok daha guzel okadar gazlıyoruz okadar deneme oluyor video tek tük allah bilir o akşam kaç deneme yapmışızdır...
25-07-2012, 12:23
K.Kaan
Alıntı:
kadir jdm civic Nickli Üyeden Alıntı
yok abi tadı herkes cift çıkıcak her araçtan video çekilcek görkem sen hariç tabi öyle çok daha guzel okadar gazlıyoruz okadar deneme oluyor video tek tük allah bilir o akşam kaç deneme yapmışızdır...
hehe çok doğru bir tespit olmuş kendimi konu mankeni gibi görebildim ara ara zaten videolarda:d
25-07-2012, 12:24
ykavcioglu
Alıntı:
K.Kaan Nickli Üyeden Alıntı
hehe çok doğru bir tespit olmuş kendimi konu mankeni gibi görebildim ara ara zaten videolarda:d
kanka sendeki çekimler ne oldu, gerçi ayakla çok net çıkmıyor ama neyse:S
25-07-2012, 12:27
K.Kaan
öğleden sonra şirkete geçicem o ara alıcam videoları kardeşim yok görüntü sıkıntısı olacağını sanmıyorum da kadrajı çok kontrol etmeden bağladım ne görünüyor bilmiyorum açıkçası:D bu arada vb ile ne zaman deniyoruz:)
25-07-2012, 12:34
ykavcioglu
umut'a sormak lzm, sen egzozu tak artık, tahrik etsin adamı:)
25-07-2012, 12:36
K.Kaan
Alıntı:
ykavcioglu Nickli Üyeden Alıntı
hehe tahriksiz kaale almaz mı diyorsun yaw bizi:D
25-07-2012, 12:44
kadir jdm civic
Alıntı:
senı ben bir tahrik edicem ama neyse aramızda kalsın iş güçle ugraşıyorum çok çok yogunum ah bir boş olsam
kanka hiç yemege cıkarmadın bizi ya evlilik yemegıne tü sana
25-07-2012, 13:38
ykavcioglu
Alıntı:
yok kanka ne demek, deneyeceğin araç h/f/e ve güzel gidiyor o yüzden diyorum
sanada avantaj katar egzoz, devirli makinalar sonuçta
25-07-2012, 13:39
ykavcioglu
Alıntı:
senı ben bir tahrik edicem ama neyse aramızda kalsın iş güçle ugraşıyorum çok çok yogunum ah bir boş olsam
kanka hiç yemege cıkarmadın bizi ya evlilik yemegıne tü sana
sen benim 35 yıllık eğitim hasretimi söndür bende seniinn:D:D:D
25-07-2012, 14:05
kadir jdm civic
Alıntı:
sen benim 35 yıllık eğitim hasretimi söndür bende seniinn:D:D:D
kanka adam ateşini söndürürüm diyince tüm kitapları aldı valla
25-07-2012, 14:22
ykavcioglu
Alıntı:
kanka adam ateşini söndürürüm diyince tüm kitapları aldı valla
kopuyorum bu sahneyi izleyince:D
25-07-2012, 16:16
K.Kaan
Alıntı:
yok kanka ne demek, deneyeceğin araç h/f/e ve güzel gidiyor o yüzden diyorum
sanada avantaj katar egzoz, devirli makinalar sonuçta
anladım kardeşim espri yapıorum biliosun ama bu şekilde denemek benim için daha zevkli olur dezavantaj sonuçta ve geçilmek daha eğlenceli oluyor benim için:))))
bu arada videoları şmdi teslim alıyorum akşam yayınlarım. Eh dc crx, kd vti aj vti, vb saxo aj vti, kd vti eh vti aj vti denemeleri elimde mevcutttur arkadaşlar:)
25-07-2012, 16:45
emirarslan34
araclara maşallah
25-07-2012, 17:14
ykavcioglu
yüzaltısız rolling'in tadı olmaz!!!
:D
25-07-2012, 17:35
aLLen
Alıntı:
:D estafurulah kardes valla nıye kaale almım denerız yunus kurar metın abı falan denerız ama su doktor ıslerımı halletmem lazım once ***** omurılıkte 4 tane kırık kaynamadı daha en ufak ters hareket ylan eder beni :)
26-07-2012, 00:57
K.Kaan
Alıntı:
aLLen Nickli Üyeden Alıntı
:D estafurulah kardes valla nıye kaale almım denerız yunus kurar metın abı falan denerız ama su doktor ıslerımı halletmem lazım once ***** omurılıkte 4 tane kırık kaynamadı daha en ufak ters hareket ylan eder beni :)
geçmiş olsun üstad ya hberimiz yoktu valla:/ sağlık önemli yaa sen düzelde çıkarız bi akşam ya
kd vti ile denemede metin abi 2 kişi basmıştır onun dışındakiler teker kişi denenmiştir...
26-07-2012, 02:17
K.Kaan
videoyu eklemeyi link dışında beceremedim hayırsever bi arkadaş yardım ederse sevinirim:D
26-07-2012, 02:36
MTNVTI
KAAN video çekimleri ve video geçişleri mükemmel olmuş...emeğine ve ciğerli fitenk'ine sağlık :)
26-07-2012, 02:38
K.Kaan
abim en güzel kısmı kd nin yanıma geldiği sahne yaka yıka geliyo resmen..:) keşke tek kişi deneseydik bi de abim ya
26-07-2012, 08:37
MTNVTI
Alıntı:
abim en güzel kısmı kd nin yanıma geldiği sahne yaka yıka geliyo resmen..:) keşke tek kişi deneseydik bi de abim ya
Kaan'ım senin 5 TL'lik performansı yapayım KaDilime :cool: bir ara yine deneriz. Ama şu bir gerçek yinede 1 boy rahat atarsın bana çok sağlam gidiyor AJ MAŞALLAH.
26-07-2012, 08:58
VTEC®
Alıntı:
5500 Nickli Üyeden Alıntı
maşallah araçlara.. birşey soracağım, bu vb saxo denizliden mi gitti acaba bilginiz varmı?
VB saxo istanbul arabası ilk sahibinden beri. Araç benim sormak istediğiniz başka şeyler varsa cevaplayabilirim.
26-07-2012, 09:01
VTEC®
Alıntı:
eyvallah kadirim :)
Go pro aldım bundan sonraki denemelerde bütün geceyi çekerim nasipse :)
bu videoda 3 lü basıyorduk, KD vites kaçırınca bende bırakıcaktım tekrar denemek için tam gaz kestimki Kadirimi fark ettim oda bırakır sandım ama bırakmadı bende tekrar bastım burda hatta bu videonun dışarıdan olanıda bende var bende onu ekleyeyim :)
26-07-2012, 11:34
K.Kaan
Alıntı:
KDVTI Nickli Üyeden Alıntı
Kaan'ım senin 5 TL'lik performansı yapayım KaDilime :cool: bir ara yine deneriz. Ama şu bir gerçek yinede 1 boy rahat atarsın bana çok sağlam gidiyor AJ MAŞALLAH.
eyvallahh abicim sağolasın iyiden hallice yürüyor şu anda ya:)) egsozsuz güç güç değildir:P aha bi yapayım da egsozu o zaman daha güzel olucak inşallah:) cumartesi halledelim abi istersen senin soğuk hava emme olayını:D