-
Mitsubishi Lancer Evo III - TR' de tek
-
Merak ve ilgiyle takip ediyordum çalışmalarınızı...
Çok güzel olmuş gerçekten. Bununla devam edecek misiniz yine yarışlara ?
-
Teşekkürler Gökberk. Canavarın homologasyonu 2014'te bitiyor. 2014'e kadar daha yeni olan rakiplerimizle mücadele etme şansımız var yani. Aracın yedeklerini bulabilirsek seneye full sezon yapmayı düşünüyoruz.
-
İnşallah dilediğiniz gibi olur her şey.
Başarılar dilerim.
-
Teşekkürler Gökberk :) Bu arada aklında olsun ön sinyal takımı arıyorum denk gelirse haber verirsin...
-
Facebook üzerinden mesaj attım.
-
maşallah :) araç gerçekten çok güzel, takipdeyim çalışmalarınızın
-
Maşallah. Farklı bi araç. :)
-
-
Çok güzel bir çalışma olmuş. Tebrikler ve Başarılar.
-
en hafif evo:)
alican direk drag yapican ehehe..
basarilar bu arada...
-
Alıntı:
öskür Nickli Üyeden Alıntı
en hafif evo:)
alican direk drag yapican ehehe..
basarilar bu arada...
Teşekkürler :)
Dediğiniz gibi en hafif ve en hızlı Evo :) (stock 0-100 için fabrika verisi 4,9 s) Şu an 1150 kg.
-
masallah harika görünüyo :)
-
-
maşallah aracınıza dh de konusunu görmüştüm elinize sağlık
-
facebooktan tum asamalari tek tek takip ettim can, harika bi iş cikardiniz...
masallah :)
-
-
ellerinize sağlık..umarım toprakta da görebiliriz.
-
2 çekerde daha doğru düzgün tecrübeniz bile olmadan 4 çekerde neler yapabileceksiniz rally de merak ediyorum :beuj:
-
Teşekkürler arkadaşlar :) Zaten amaç aracı toprak için hazırlamaktı.
Tecrübe konusuna gelince Berkay Şavkay'ın yeterince tecrübesi var zaten. Kendisi 2005 senesinden itibaren yaklaşık 60 starta sahip bir pilot. İki çekerde GK dereceleri ve 1 TR Şampiyonluğu bunu destekliyor sanırım. Asıl problem hiç tecrübesi olmayan arkadaşların 4 çekerle ralliye başlamaları...
-
Alıntı:
Dr.Rs Nickli Üyeden Alıntı
2 çekerde daha doğru düzgün tecrübeniz bile olmadan 4 çekerde neler yapabileceksiniz rally de merak ediyorum :beuj:
Sizin tecrubenizi merak ettim rallide? :beuj:
-
-
maşallah ellerinize sağlık
-
tebrikler cok guzel 1 calisma ellere saglik, eski evolara bayilirim cok farkli havalari var gozumde :) belkide cocuklugumun arabalari ondan olsa gerek :)
-
maşallah aracınıza umarım guzel sonuclar elde edersınız. bu aracla sehır ıcınde trafıkte gezmekte guzel bi duygudur herhalde ;)
-
bol başaralı ve kazasız etaplar dilerim :)
-
Çok teşekkürler arkadaşlar. Araç TR'de tek olduğu için bizim için çok kıymetli gerçekten. Federasyon homologasyon süresini uzattıktan sonra 2014 senesine kadar yarışabiliyor olması ayrı bir güzel oldu. Bu efsane otomobili seneye parkurlara geri döndürebileceğimiz için çok sevinçliyiz...
-
-
başarılarının devamını dileriz can