The iPhone 5 (Parody) Ad: A Taller Change - YouTube
Verildi mi bilmiyorum fakat cok komik video hazırlamışlar..
En sondaki sahnede cidden gülmekten yerlere düştüm :D:D
Printable View
The iPhone 5 (Parody) Ad: A Taller Change - YouTube
Verildi mi bilmiyorum fakat cok komik video hazırlamışlar..
En sondaki sahnede cidden gülmekten yerlere düştüm :D:D
çok fazla üstüne gidildi cihazın ama ciddi manada ele oturan çok güzel bi tasarımı var bence kimse görmeden eline almadan yorum yapmasın :D
iyiymiş :D
iPhone 5 geyikleriyle ilgili izlediğim en komik şeydi gerçekten çok başarılı :)
Off topic video alanı var...
Ahahahah süpermiş :D
ben angarada görmüştüm galiba.......
Ahahaha :D Sonu süper , yürüyemiyo :hehe:
Çok iyi olmuş ya :D:D:D
bence cok fazla ustune gidildi hakikaten. Hatta hizina laf ettiler baya yok 2 kat ne kadar belli degil bidi bidi diye ama sanirim en hizli telefon oldu
Genellikle eline alanlar hiç memnun değil ! :D
bu konu farklı bir boyut almış ben çıkıyorum iyi günler :D
HD wide screen diyo, telefonu dık tutunca küçücük bi yer var :D
video başarılı , güldürdü :D
afyon 5 i muştunun dükkanda inceledim bugün... elime aldım en azından :D :D bi alex değil :) telefon abartıldığı kadar uzun ve kötü durmuyor bu bi gerçek ama hem o fiyatlara çıkmaya değmez hemde s3 etmez...
dün s3 ümü duvara fırlattım :D borduna kadar yamuldu :) dedim afyon bakiyim hazır bakmışken farklılık olsun ... sinmedi içime mavi s3 aldım... diğeri beyazdı gene farklılık oldu ...
ayrıca : Galaxy S3 iPhone 5 i Tokatladı ! (Benchmark)
millet her ne kadar kötüleme kampanyası da yapsa ti ye de alsalar adamlar mantıklı araştırmalar yaparak telefon dizayn ediyorlar
iphone uzamasına ragmen halen tek el ile kullanılabiliyor. ekranın tüm köşelerine dokunulabiliyor. bunu note ya da s3 te deneyin büyük ekranın mantıksız oldugunu anlayacaksınız...
Çok iyi yaa :D yeni işlevler katılmış telefoncağıza :D
katiliyorum, bayagi girgir gecildi telefonla ama elinize alinca sasirabilirsiniz.
acikcasi ben sasirdim :)
Body time iyiymiş :) güzel dalga geçmişler..
kamerası kötü mesela :D
şekli şemalini sevmiyorum madem kişisel sordun ... ayrıca hiçbirzaman ayfonda şarjımı akşama kadar yettiremedim... s3 de ekranın büyüklüğü hoşuma gidiyor... 4-4s ufak geliyor .. 5 de gözüme biçimsiz geliyor... s3 şarjını bütün gün aktif kullanımda en kötü ihtimal gece şarja takıyorum ... az kullanmışsam 1.5-2 gün gidiyor.. dediğim gibi dün kırdım diğerini bugün yenisini aldım.. zaten memnuniyetsizliğim olsa s3 almazdım gene :) ayrıca apple ın satış politikasına da illet oluyorum ... bluetooth,panaromik çekim vs çığır açmışlar gibi milleti kandırıyorlar :) daha da ayrıca herkesde olan bişey ilgimi çekmiyor ... tabi ki herkes alabilir beni ilgilendirmez ancak 2-3 bin verdiğin bişeyinde herkesde olması komik oluyor ... geçen sene bir yerde yemekteydik masada 7 kişi falandık ... 7 kişi telefonları masaya bir koydu 7 tane 4s :)
Peki hakkikaten titreşim yokmu ip5te?
Bu ıphone yı neremızde sokacaz :D
Apple iPhone 5 Vibration
var diye görünüyor... olmaması saçmalık zaten
Şimdi ben uzun süredir iPhone kullanan bir insanım. Saydığın sebeplerin bir kısmında ötürü değişiklik istedim gittim S3 aldım. 2-3 haftadır kullanıyorum. 5'le daha münasebetim olmadı.
Zamanında ilk iPhone'u kullanırken 3g almadım, 3gs çıktı hızım yetiyordu almadım, sonra bir gün anlık bir şeyle kırınca telefonu gittim Desire aldım hoşlanmadım 4 alıp kullanmaya başladım. Ama s3'ü aldığımdan beri şarj sorunu yaşıyorum. iPhone ile 1.5-2 gün giden şarj S3 kullanırken günü bitirmeden şarja takmam gerekiyor telefonu. Şimdi düşünüyorum ne yapsam diye, o yüzden sordum nedir hoşuna giden gitmeyen diye.
Android'in güzellikleri var uzun zamandır, yok facebook eşleştirmesi yok anlık mail vs. ama iOs alışkanlığı mıdır nedir hala ısınamadım alete.
O son satış politikası ve yaygınlık olayına kesinlikle katılıyorum. Ama dediğim gibi 2 seneden fazla 2g kullanan biri olarak işini bilen adam zaten reklama bakıp almıyor bu telefonları. Ya bir müşteri temsilcisi gazlıyor ya herkeste var bende niye yok deyip alıyorlar. Ondan sonra da mesaj bile yazmadan elinde dolaştırıyorlar cihazı.
Ayrıca 4s'i bilmiyorum ama kesinlikle S3'ün hem ön hem arka kamerası saplar 4'e.
kimsede olmasın mantığı nasıl bir mantık ben de bunu anlamıyorum.
telefon kimsede olmasın,
araba kimsede olmasın,
yaptığım modifiye kimsede olmasın,
öyle bir şey yapayım ki türkiyede tek olayım,
sadece bende olsun, aman kimsede olmasın..
nasıl bir psikoloji bu? gerçekten anlamıyorum.. "Sadece bende var.." "Az olan bende var"
varsın herkesin elinde olsun.. karton toplayan çocuklarda olsun.. simit satanda da olsun.. beni zerre ilgilendirmiyor.
beni ilgilendiren sadece ve sadece işletim sistemi.. Elma gösterme amacım yok zaten..
Benim hayatımı kolaylaştırıyor mu, sorunsuz her zaman hızlı sıkıntı çıkarmayan bir işletim sistemi mi var.. Benim için yeterli.. Şarj tabiiki çabuk bitecek..
1gb ram olacak,
7593 çekirdekli işletim sistemi olacak,
ekranı bilmem kaç pixel olacak, pasparlak ekranı olacak,
akşama kadar internet her daim açık olacak, maillerim zart diye gelecek, feysbuk tivitır mesajları zurt diye gidecek,
canım sıkıldığında bi kaç saat müzik dinleyeceğim, sevgilimin de resmini çekeceğim kare kare 2425 mpixel kamerası olacak..
ama şarjı 1 gün gidiyo tukaka bu telefon..
------
yok öyle bir dünya işte..
şarj bitmesin diyorsan nokia kullanacaksın onların şarjı 1 hafta gidiyor..
akşam evdesin.. şarjın var..
gündüz iştesin ofistesin, orada şarjın var..
arabayla mı gidiyorsun bir yere? e alıver bir zahmet araç içi şarj üniteni..
akşama kadar dışarılarda isen müteahitsen o zaman da şarjlı kapaklar var.
şarjı az gidiyor 1 gün yeaa.. diyenler tuhaf geliyor bana..
"herkeste var bu telefon almam artık" diyen kişiler kadar en az..
videonun sonu patlama noktam oldu ahahahaha:hahaha:
Kusura bakma ama tablet boyutunda telefon yapıyorsun koyduğun pili sırf piyasadaki en ince telefon olacağım diye bir iki milim kalın yapmaktan çekinirsen ben de o telefonun şarjı az gidiyor derim. Ben gün içinde şarjım bitmesin diye ekran ışığını yeteri kadar açamıyorsam o telefonun piline söverim. Gidip yan sanayi kapak ve pil almak zorunda kalıyorsam orada tasarım sorunu vardır.
Sen telefonlarının kontratsız fiyatını 500 doların üzerine çıkardıktan sonra o telefon işini görsün görmesin, sırf statü simgesi diye herkes eline alıyorsa onunla da dalgamı geçerim kızılay mı dağıtıyor diye.
Herkesin elinde olmasın her şey, kullanabilecek olan alsın. Bu telefon olur araba olur. 200-300 beygirlik araba alıp aman yakmasın deyip gaza dokunmaktan çekinenle de dalga geçerim, eline iPhone alıp iki program yüklemekten, $0.99'u programa vermekten çekinen adamla da dalga geçerim.
son iki paragrafında aynı noktadayız ama ilk paragrafında aynı şeyi düşünmüyoruz :)
hem ince olsun, hem şu olsun, bu olsun, aslında bir de şu olsun, bu bu bu özelliklerini de full kullanayım ama pili 1günde bitmesin diye bir şey yok işte..
terazi gibi bir tarafa ağırlığı bindirirsen diğer taraf hafifler.. bir tarafı artırırsan diğer taraf eksilir.. bu hayatın her anında var zaten..
Bana muadili bir telefon olup da şöyle dolu dolu 4-5 gün şarjı giden bir telefon örneği gösterir mi bir arkadaş?
3g açık
wireless açık
günde 1-2 saat mp3
günde 1-2 saat internet (sms mail whatsapp facebook falan filan)
günde 1-2 saat görüşme
Ekran parlaklığı sonda olacak
ekran büyüklüğü en az 3.5inch ve dokunmatik olacak..
iphone ile kıyasladığımıza göre ios tabiiki değil, android işletim sistemi olacak..
4-5 günü de geçtim, 3ncü gün akşamına kadar gitmesi de yeterli.. var mı böyle telefon.. hemen alacağım..
(iphone u da nokia 5110 gibi kullandığında (herşey kapalı dımdızlak) 1 hafta gidiyor şarjı.. full kapasite kullanılacak)
HD2'im vardı, 1230mah pili 4" ekranı vardı.
iPhone 4s = 1430mah pili var 3.5" A5 işlemci
iPhone 5 = 1440mah pili var 4" A6 çift çekirdek işlemci
Bu hafta HTC One X'imi aldım. 4.7", 4+1 çekirdek, 1800mah pili var. S3'ün 2000mah mı 2200mah mı ne pili.
Şimdi benim demek istediğim şu. HTC olsun Samsung olsun, her yeni jenarosyonda bir eski jenerasyondaki eksikleri, hataları gidermeye çalışıyor, eski ürünleri GELİŞTİRMEYE çalışıyor. HD2 1230mah, One X 1800mah. Ama gelin görün ki iPhone 4s 1430mah, iPhone 5 1440mah. Çok geliştirmişler kendilerini.
Umarım demek istediğimi anlatabilmişimdir. :)
pilin ne olduğu önemli değil.. 8305mah olsun farketmez..
o pil seni ne kadar götürüyor onunla gelin bana..
mahlarla konuşacaksak piyasada 4000 5000 mahlık bataryalar da var samsung için iphone için..
samsung niye geliştirememiş kendini de 2000 tercih etmiş?
Bu yoruma cevap vermeyeceğim kusura bakmayın. :)
son cümlem çok basit bir soruydu oysa ki :) Samsung bu kadar çok biliyordu kendi niye yüksek kapasiteli batarya koymamış :)
Öte yandan aslında işletim sisteminin donanımı zorladığı, dolayısıyla bataryanın ömrünün ios ve android işletim sistemleri arasında mukayese edilmesinin kel alaka bir durum olduğunu da gözardı ediyorsunuz her ne hikmetse.. (bilgisizlik de olabilir ona bişey diyemem..)
sonuç olarak isabet olmuş cevap vermemeniz :)
Sonuçta telefonun pil performansında diğer etkenlerle birlikte mah'ta önemli.
s2 ile s3 arasında çok ciddi pil performansı var mesela,s3 çok daha iyi s2'ye göre pil konusunda ama ip5te ki 10 mah'lık artış yetersiz bence
http://www.popherald.com/wp-content/...-iphone-5.jpeg
http://cdn.digitaltrends.com/wp-cont...-galaxy-s3.jpg
iki adet link iphone 5 ve galaxy s3 için :)
picture in picture özelliği bile yeterli ip5 den iyi olması için :) özellikle samsung smart tv lere kablosuz bagladıgınızda cok işe yarıyo picture in picture özelliği..