-
Ankaralı LEC SPORT bir Corveti Pagani Zonda R yapıyor.
-
-
Süper :)
Türklerde bu işe merak sardığına göre baya bir ilerleme var :P
-
arabayı canlı canlı gördüm ben.. işçilik süper ön tarafı da çok güzel olmuşş. stingray hawası war ama arka olmamış bence.. yazık yani zondaya çewirmek yerine taasarım yapılsaydı keşke arka tarafta da ama araba sahibinin zewki bu..
-
arabada c5 :S
güzel olur inş güzel olmazsa c5 e yazık olur :)
-
-
kazalı vs değilse temiz arabaya yapılmışsa yazık olmuş ..
-
Maliyeti nekadardır acaba?
-
camurluklar tam anlamıyla olmamış orjın daha kabarık ama hayırlı olsun
-
biri gitsede birde ön tarafın fotolarını çekse ne alemde görsek:)
-
Umarım iyi birseyler cıkar, lec levent isini bilir :)
-
vaay bee nasıl olucak acaba bittiğinde helal olsun zor bi işe kalkışmışlar umarım iyi sonuç alınır.
-
Bir Corvette varken neden yani neden.
-
değişik bi çalışma olmuş çok merak ettim valla
-
corvette zaten bi marka neye çevirecenki gerenk yok:Dzor bi araca çeviriyorlar işçilk ve boyanın süper olması lazım yoksa araba patates gibi durur
-
Arabasını corvetteye cevirende var corvetteni zondaya cevirende para batanzi :) Şu ana kadar gayet başarılı gitmişler ön tarafıda görmek lazım.
-
corvette zaten ozel bir makina...bence yazik olmus...
-
emege işçilige digecegim yok ama gayet gereksiz. bence de arabaya yazık olmuş...
-
İşcilik,malzeme,boya kaliteli olduktan sonra yapılmaması için bi neden yok gibi,tamamen kişinin zevkine ve parasına kalmış bi durum bu ki bence gayet güzel bi çalışmaya benziyo..
-
ya dıyelım bırı geldı vurdu allah korusun neolcak polyester sonucta krılcak sonuc ne yazık corvette
-
tebrikler özenle hazırlanan bir çalışma vede EMEK umarım güzel bir iş güzel bir araba çıkar ortaya
-
Haklısın ama bunu yaptıran kişinin günlük kullanacağı başka aracı vardır illaki.Çok sık kullanılmaz herhalde o tarz sorunlar yüzünden... Tamamen bittikten sonra yorumlamak daha sağlıklı olur aslında:)
-
böyle bir arabayı kullanmaya korkarım orası çatlar burası patlar diye,kullanmadıktan sonra napayım böyle arabayı:D
Allah sahibine bağışlasın kazasız belasız...
-
araba cabrio tavanı nasıl yapıcaklar acaba.cabrio zondaya mı girişicekler :)
-
yazık olmus walla vette ye :)
-
la havle vela corvette :D ne bu şimdi :D
-
vette den sıkılmış herhalde :) belki oda yapımdır umarım öyledir yoksa yazık :(
-
-Bence gereksiz ama bu kadar zonda hastalığı varsa + para varsa yapılsın tabi :)
-
fiberden zonda mı olur :D
-
doğan görünümlü şahinin burjuvazede hali illa bi aracın replikası yapılacaksa üretilmeyen sınırlı sayıda olan özel bi aracın olmasını yeğlerim...
-
Alıntı:
maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
fiberden zonda mı olur :D
corvette de fiberden;)
-
Alıntı:
ALPER-VNS 65 Nickli Üyeden Alıntı
corvette de fiberden;)
fiber derken? :D
-
vay bea biz izmirde meğer araba görmüyomuşuz bu nedir bole yaww
-
Alıntı:
maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
fiber derken? :D
yok çakma diil de corvette zaten fibermiş çoğunlukta çamurluklar vs.. bu arabayı yapan usta öle söledi onun yalancısıyım :o
-
Evet aynen öle corvette ler fiber.Ama bu bahane değil bunu o ustaya söle kanka :)
-
o usta zaten ayrı efsane ya kendıne aıt bı dunyada yasıyo...
-
inşallah kırılmaz çatlamaz ama güzel olur
-
Alıntı:
Baran^ Nickli Üyeden Alıntı
Evet aynen öle corvette ler fiber.Ama bu bahane değil bunu o ustaya söle kanka :)
adam napsın ortaaam.. adamın biri gelmiş alsana 15.000ytl para, al bu da corvette, bu fotodakinden istiorum demiş :D:D
-
ayy cabrio olması işi batırır bence cabrio corvetin var be adam nie kasarsın al bin pasa pasa ....
bitince nasıl olucak merak ediyorum acıkcası ama bana gore deıl be ...
-