Selamlar ,
Elektrikli radyatör fanları için alüminyumdan davlumbaz yapımında yardımcı olabilecek yer arıyorum . Bildiğiniz , custom işe yatkın yer varmıdır ?
Teşekürler
Selamlar ,
Elektrikli radyatör fanları için alüminyumdan davlumbaz yapımında yardımcı olabilecek yer arıyorum . Bildiğiniz , custom işe yatkın yer varmıdır ?
Teşekürler
efe çalışılıcak parça kalınlığı ne durumda
alüminyuma kaynak zor oluyor pop perçin işini gormezmi ? gerçi parcayı bilmiyorum ama :D
resim çizim falan var mı ?
http://i01.i.aliimg.com/wsphoto/v0/5...-font-font.jpg
böyle birşey olacak onur .
saç kalınlığı 1-2mm olsa yeter heralde
Ben kalıbı çıkartırın radyatör üstünde gerekirse , düzgün kesebilecek , köşeleri kaynaklayacak . bir de benim fikirlerime katlanabilecek bir usta olursa süper olur :)
bu parçanın aynısı yapılıcak dimi ? kaynak yapılıcak yer montaj yerlerimi sadece ?
yarın işe gittiğimde bi bakıym :)
ayaklar , köşeler yapılacak moruk .
aslında benim daha fantazi fikirlerim var da , şu kadarcık şey içn kimseyi rahatsız edemem yani . dediğim gibi köşeler , sacın kıvrılması köşelerin ve kaynağı
malzeme çok ince olmadığı surece kaynak yapılırda ince olursa sıkıntı çıkar bence
ben yarın iş yerine gittiğimde bi babama danışyım hem kolay hemde biraz uğraştırıcak bir iş :)
saç kalınlığında problem yok aslında . sağlam olması önemli çünkü 2 tane elektrikli fan taşıyacak üstünde . ben saç alıp çekiçle gireyim dedim yapmak için ama , çok amatör gözükecek bitince ondan fabrikasyon bişey olursa süper olur .
her türlü ölçüyü çıkartırım gerekirse cad olarak da çizebilirim .
Kartal oto sanayi de Demirhan lar var..Kime sorsan gösterir..
demirhanlar ı bilirim zamanında araba boyatmıştım :) onurla çözemezsek uğrarım onlara . teşekkürler
Epoksi bazlı alüminyum katkılı yapıştırıcı ile ayakları yapıştırsanız daha iyi olur bence. İnce parça kaynakta zor olur. Dahası bazı yapıştırıcılar alüminyum kaynağından daha mukavim oluyor. + kimseye ihtiyaç duymadan, kendinizde rahatlıkla yapabilirsiniz.
eyvallah onur , çok sağol valla.
orası neresiyse ben fanları radyatörü aıp gelirim alıştırma için vs .
Davlumbazda fanlar nasil duracak uzaklik vs? Hesap vs bisi yaptinmi
efe tuzlada kesin vardır aslında cok acil mi?
@ semih
evet ufaktan da olsa hesap yaptım . dediğim gibi daha çok planım var da ulgulamaya yer ve vakit yok . bu en basit çözüm olacak .
@turan
moruk tershanede sıkıntı olur . ama çözemezsem arayayım seni
Her türlü fikire de açığım bu arada , yardımlara açığım
nacizane tavsiyelerim:
1- saç kalınlığı 1mm yeter yetmesine ama o malzeme çok çabuk bükülür, kesip bükünce ağzı burnu ayrı yere bakar min 2mm olmalı
2- ayakları alum.dan yapmayın, bildiğimiz sacdan olsun güzelce boyayın sonra da çift perçinle monte edin, en sağlamı bu olur, alum. katlayıp kıvırıp sonra da destek atmazsan zor taşır kendini
http://ballistichp.com/images/IMG_0379.jpg
bu benim hoşuma gitmiştir hep fanları metal pervaneliydi fanlı fotosunu bulamadım
aluminyum çok güzel bir malzemedir ama kesitsel olarak (dikey) dayanımları azdır, çabuk bükülür, ana kısımda kullanma fikriniz güzel ben de olsa o şekilde yapardım ama kesinlikle aluminyumdan ayak kullanmazdım ;)
aluminyum tercihinde özel bir sebep varmı?
paslanmaz çelik tercih edip, lazerde hassas kestirip, abkant pressle büktürebilirsin..
Kaynağa gerek olmadan, hem radyatör bağlantı delikleri hem fan delikleri hazır olur..
Fikirtepe sanayide bir yer var. Geçen ay, ayağı olmayan alternatöre al. kaynak doldu ile ayak yaptı. Yaptığı ayağa montaj deliği açtı ve taş gibi oldu. :D
0555 517 57 37 telefon numaram. Vatandaşı tanımam ama yaptırdığım işten memnun kaldım. İstersen tarif edebilirim yeri.
Semih o zaman sana anlatayım , dün akşam makine mühendisi bir arkadaş la da konuştuk . Aslında bu yamak istediğim şey değil . fakat başka seçenğim yok .
3 adet ihtimal belirledim kafamda .
1- standart radyatörün üzerine fanları sabitlemek var , deyecek şekilde radyatöre .
2- dümdüz plaka alüminyum oturduk hiç eğip bükmeden fanları da üzerine sabitlemek fakat bu en kötüsü olacak çünkü fanlardın denk gelmediği yerdeki petekler hava geçiremeyecek , bi taraftan da soğuma yüzeyi artacak aslında .
3- sadece dış kenarlardan kırılıp herhangi bir eğim vermeden yüne düz plaka fakat radyatörden 20-25mm uzakta tutmak var . Bu işlemi yaparsam ısı ileten macunla radyatör çevresinden yine ısı transferi sağlamak alüminyum davlumbaz üzerine az da olsa ısı paylaştırabilirm.
http://www.lfncltee.ca/images/T/YMAR025-2.jpg
http://s1.promotionsupplies.com/ebay...D+2FAN12-2.jpg
4- Alüminyum u saç plaka halinde değil de 4 adet üçgen şeklinde kesip radyatörün 4 köşesinden eğim sağlamak . eğer bu şekilde yaparsam vakum her tarafa denk dağılacak . yada kesme yapmadan kalıp la press den bu parça çıkartılabilir ama burada para faktörü devreye girer , atılan taş ürkütülen kurbağaya deymez kalıp press filan saçma olur .
Bunun çift fan için olanı gibi düşünebiliriz . Hoş bu resimdeki termik pompa üstü fan için ama yinede fikir verir
http://www.rorty-design.com/images/fan_shroud_02.jpg
http://members.shaw.ca/jeremydde3/111.jpg
4- motor alt havuzunu komple kapalı bir sisteme getirip fanları radyatör üzerine sabitlemek var fakat bunun için test yapmak lazım . bir de çok meşakatli iş ne kadar işe yarar bilmiyorum . fakat bunu da yaparsam motor içi sirkülasyon da sağlamış olurum . ama manifold sıcaklığı vs de kapalı ortamda kalmış olacak .
5- Vmount yapıp huzura ermek . tabii bunun için de ön panele kıymam gerekiyor . aslında yeni intercooler aldım apexi nin V mount da çok güzel olur ama o kadar kesip biçmeye kıyamam .
benim şu anda yapmaya çalıştığım 3. seçenek . ama asıl yapmak istediğim 4.
Bir de CF den yapabilsem bir şekilde benden iyisi yok . Ayrıca ufak iş oturup da CFM hesaplamaya gerçekten gerek var mı bilmiyorum .
Tek istediğim yeni koyom ve 2 adet 130W lık S blade fanlarımla terlemiş bardaktaki bira kıvamında bir soğutma istiyorum . karşıdan hiç rüzgar olmasa bile .
İş bittikten snra tampon dizaynını da buna göre değiştireiblirim . İlk yaptığımı kullanacam diye bir kural da yok . Deneye deneye buluruz.
en son resimdeki ayak şekli doğru, takviyeli ve bükümlü, eğer alum. yapacaksan ayaklar o şekilde olmalı... ama kaynağı zordur alum.un, malzemenin ağzını yüzünü yaöultursa bir daha doğrultamazsın tecrübeyle sabit ;)
Alüminyum dedim çünkü hafif olmasını istiyorum . Galvaniz yada krom parça daha kolay olursa tabiki ona yönelmek daha mantıklı. fakat 3 kilo radyatöre 5 kilo davlumbaz da takmak istemem .
peki sac'ın içine ince lama desteği yapılsa . o zaman da kaynağın malzemeyi bozma ihtimali giriyor sanırım işin içine .
Konu başlığını değiştirsek mi :)
bence sizin ilk fotoda koyduğunuz parçayı aluminyumdan yaptırıp ayakları sacdan perçinle yapın, hiç bir sorununuz olmaz...
http://i2.frsimg.com/images/detailed...yo_1751_02.jpg
sabitleme yerleri problem çıkartacak perçin için . üsttekiler dik , alt taraf yatay .
bir de perçine güvenebilrmiyiz , ince saç alüminyüm söküp takarken yuvalrı genişleyip bollamaz mı ?
yok abicim perçin dediğin olay, kaynağı bile kopartırsın onu sökemezsin, yırtman lazım... ayakları sactan yapacaksın zaten derdimiz söküp takarken aşınmaması, o nedenle sactan yaparsan hep eğilip bükülmez hem de delikler aşınmaz, boyuyacak mısın yoksa çıplak mı kalacak?
alüminyumdan yaparsam sadece plasti dip le mat siyah yaparım diyorum . eğer demir saç dan yaparsam antipas yaparım komple öyle boyarım .
davlumbaz dizaynında hala uğraşıp eğimli yapasım var .
semih ne dersin ?
bir de bunu bitirdikten sonra kalıp alıp CF dökme işi var sağlamından .
eğer motor kısmında yer varsa güzel bir tasarım yapmak bence en mantıklısı cf ile yapılır tabiiki ama ilk başta metalden yapıp nasıl çalıştığına bakmak mantıklı olur bana göre
orada bir türbülans yaratmak şart verimli olabilmesi için, BMW lerdeki davlumbazlı sisteme hastayımdır kaldı ki siz de o tarz bir şey istiyorsunuz....
2 silindir daha koyacak yer var motor içinde semih :D
http://i1090.photobucket.com/albums/...n/IMG_0290.jpg
ben çizeyim CAD da birşeyler , ölçü çıkartıp . bakalım neler çıkacak . acelesi de yok kış geldi zaten araba yatırma sezonu :)
Not : radyatör yanıltmasın , geçici olarak kullandığım mishimoto fotoğraftaki , şu anda radyatör yok . Koyo poşetinde yatıyor
hazır elin değmişken filtrenin yerini falanda değiştirmek lazım daha kazanacak yerler var bu arabada:)