Kicker ks 650.2 16 cm kompenant ön ve arka kapılara
kicker 1000.1 anfi
kicker 350.4 anfi
kicker l7 bass
3 faradlık kapositör
ana üniteyi daha belirlemedim
bu şekilde bir set sizce nasıl olabilir yada herhangi bir öneriniz varmı
teşekkürler
Printable View
Kicker ks 650.2 16 cm kompenant ön ve arka kapılara
kicker 1000.1 anfi
kicker 350.4 anfi
kicker l7 bass
3 faradlık kapositör
ana üniteyi daha belirlemedim
bu şekilde bir set sizce nasıl olabilir yada herhangi bir öneriniz varmı
teşekkürler
ana ünite güzel bişey alınırsa zaten 2 çift kompenant alcaksınız guzel bı kabın ıle gayet ıyı olur
2 farad'lık capasitor işini görür.. Anfileri daha ucuz bişey alabilirsin. Eğer yok ben illaki KICKERistiyorum dersen; Subwoofer'ın omajını 4+4 ohm alman gerekiyor;Kicker anfi 1000 W RMS'i 2 ohm'da veriyor. Ana ünitede de güzel bi seçim yaparsan bu sistem seni baya bi tatmin edecektir..
eyw saolun bende bu şekilde istiyorum tatmin edecek bir sistem ana ünitede alpine düşünüyorum l7 ye 1000.1 anfi uymazmi ?
ds 650.2 kullanma l7 nın yanında calamazlar.
ediy ks ymıs o ı nebze calar ama bence kıcker gereksız bı sıstem.
infinity referance öneririm ks zayfı kalır.
bas konusundada litresinde DD2515 l7 den iyi çalar.
peki 4 kapiya kompenant arka pandizotada 4 tane oval haporler koysam teyp anfi koysam nasıl olur?
kicker ks 650.2 16 cm 4 kapıya anfisi olarakda kicker zx 350.4 karar verdim
bass ve ana üniteyi kararlaştıramadım ana ünitede alpine düşünüyorum ama hangi modeli daha iyidir bu sete uygundur bilmiyorum bass da ise ya 38 cm kicker yada l7 düşünüyorum anfisi olarakda kicker zx 1000.1 (l7 kaldırırımı bilmiyorum) sizce nasil bir şey koyabilirim karar verdiklerimin yanina
hoparlör ve amfiler kesin kicker alınacaksa ana üniteyi pioneer tercih etmek daha mantıklı. alpine doğal seslere önem verir bu nedenle kickera biraz ters düşer, pioneerin bas tiz elektronik sesleri çok iyidir
Elimde kicker 350.4zx amfi var uygun fiyata vercem düşünürsen
teşekkür ederim sertaç hepsini sıfır alıcam
cxe bi arkadaşımda l7 ile alpine teyp vardi gayet güzeldi tabi pioneer diorsanız pioneer takarız ama hangi modeli uyum sağlar bu alacağım sete polo 6r teyp yerine uyucak bi model istiyorum ekranlı teyp olabilir pioneerın elimde 2200 usb modeli var pionneerın ama iş görmez sanırım :) birde l7 yi zx 1000.1 kaldırırmı? yoksa 2500.1 modelinimi alayım 2500.1 modelidie baya bi pahali
pioneer 2012 mixtrax ana üniteleri gayet iyi, teknik özellik olarak da çok önde
link:http://www.youtube.com/watch?v=RLHg3fg5hpI
Merhaba;
3 Farad'a gerek yok :)
Ama L7 4+4 ohm düzeninde olması gerekli arkadaşın belirttiği gibi.
Kicker ZX1000.1 (06zx10001) 06ZX1000.1 ZX Series Class D
2ohmda stabil olan bir ürün. Yani 4+4 paralel bağlayıp 2 ohmda sürebilirsin. 2+2 olmasın alacağın.
Ayrıca bence Kicker set alacaksan biraz gereksiz para vermiş olabilirsin. Ayrıca alt yapıyı,yani kablolamayıda iyi yapman gerekli yoksa boşuna o kadar para vermiş olursun
kickerın komponenetleri cidden rezalet rs serisi var en üst serisi onlar iyidir zaten fiyatıda baya yükske onlarında infinty referance 16 cm öneririm kesinlikle pişman etmez
bende L7 vardı, teneke gibi çalıyordu o yüzden pek önermiyorum.
DD 2525 tavsiye ederim.
m acuostic 2000.1 anfi alicam l7 ye 40cm lik l7 4ohm 2ohm mi bilmiom artık
ks 650 de karar verdim kciker 350.4 anfi ile beslicem
pioneer 9400 ana unite alicam
teneke gibi müzik dinlemek istediğim için l7 tercihimdir teşekkürler :)
antalyada rsa yada alanyada şengöze döşetcem tesisatı
bu bir alınganlık mı anlamadım, ama m.acoustic yerinde bir seçim olmuş. DD 2515'te hala ısrar ediyorum ayrıca L7 15" tir 40cm deildir. 4+4 Alırsanız 2ohm sürüp kullanabilirsiniz. Bence midler için Hertz düşünebilirisinz. Ana ünite içinse bütçe varsa p serisi bakın mutlaka.
teşekkürler
kardeşim yanlış anlamazsan bir soru sormak istiyorum, istediğin bass tonu kick bass yani tek vurum baslar mı yoksa uzun derin baslar mı? kicker ve pioneer uyumu biraz zor olan bir kombinasyon olacak senin için. l7 kick yani baterinin cross davulu gibi tekil vuruşlar gibi ses tonlarında istediğini veren bir bass sesi üretir, pioneer ana ünite ise daha alt frekanslarda çalmak istediğinden bas seslerini yumuşatır. illaki kicker sistem kuracağım dersen l7 ve kicker kx 2500.1 şeklinde kullanman ve ana üniteyi alpine seçmen senin yararına olacaktır.
sana verilen fiyatları pm olarak belirtirsen daha detaylıda yardımcı olmaya çalışırım.
teşekkür ederim yardımlarınız için ama ben bu tesisatı aynen bu şekilde döşüyecem ve bu sesi cıkartıcam cok tepki aldım neden böyle döşüorsun diye ama 10 kişidende 2 3 kişisi böyle en iyisi olur dediler sağolun hepinize teşekkürler
2 tane L5 2 takım da ks serisi comp.vardı aracımda ancak ks.lerden hiç memnun değildim kıckerın anfisi ve bası dışındaki ürünleri pek sağlıklı değil önermem rs serisi var onlarda pahalı
http://a1212.hizliresim.com/14/x/hf7ts.jpg
bu gün 2 adet ks 65.2 aldım
pazartesi günüde kicker zx 350.4 anfi alıcam bu mid takımları
pioneer deh 9450 teyp l7 bass 4ohm macoustic 2000.1 kaliyor geride...
hayırlı olsun
teşekkürler
KICKER ZX 350.4 4 KANAL ANFİ PİYASANIN EN İYİSİ GittiGidiyor'da 71270050
KICKER ZX 350.4 4 KANAL OTO ANFİSİ ORJİNAL ÜRÜN GittiGidiyor'da 71003753
bu 2 ürünü anlayamadım 2side aynı ama fiyatlari ve görselleri değişik burda bana 450 lira dediler internette bu fiyatlar daha uygun bulabilirmiyim yoksa bu fiyatlara alaiblirmiyim internetten yada 450 lira iyi bi fiyatmıdır?
bu ürünler sıfır kardeşim ama işte gittigidiyordan hiç alişveriş yapmadim yinede teklifin için teşekkür ederim büyük ihtimal üsteki yani sendeki ürün yeni ürün diğeride eski olduğu için kutusu değişik ama içerik ayni
üretim yılları farklı olabilir,mesela pioneer 308 ile 309 basları teknik olarak aynı ama kozmetiği farklı
iki anfide aynı sadece kozmetik olarak yeni kasa ile satılıyor.
bu gün
m acoustic 2000.1d
kicker zx 350.4
aldim geriye kapasitör ,Kicker L7 ve pioneer deh9450ub kaldı
tekrar hayırlı olsun, ks'leri takmadan önce cross-over da ufak bir işlem yapmanızı öneririm
tesisatcıma bağlatıcam ama ne gibi bi işlem yapmamız lazım oldugu gibi taksak olmazmı
Güzel bir sistem düşüncesi .. .
Kicker L7 için kabin olarak önerileri alabilirmiyim
birde kablo olarak ne kullanmam gerekir en iyisi olarak hangisini önerirsiniz
Kicker L7 2+2ohm yoksa 4+4ohm mi alayım
elimdeki macoustic 2000.1d
750 WATT RMS @ 4 OHM
1200 WATT RMS @ 2 OHM
2000 WATT RMS @ 1 OHM
4000 WATT RMS @ 2 OHM DUALBLOCK değerleri böyle
2+2 ohm alirsam 2ohmde 1200watt mı bağlamış oluyorm
4+4ohm alırsam 4ohmde 750 wattmı bağlamış oluyorum
L7 1000rms
2//2=1 ohm
4//4=2 ohm olur. ohmaj artıkça beslemek zorlaşır fakat kalite artar
4+4 ohm alırsam 2 ohm sürerim 1000rmslik l7 yi 1200rms ile beslemiş olurum böyle daha kaliteli olur sanırım amfiyi de kasmaz
2+2 ohm alırsamda 1 ohm sürerim yine 1000rmslik l7 yi 2000rms ile beslemiş olurum tabi kaliet yüksek olmaz ama amfim rahatlar
tek l7 takacagım için 4+4 almak daha mantikli
bu olay midlerdede geçerli oluyormu mesela benim midlerim
4ohm 75x4
anfimde 4ohm 4x60
2ohm 4x90 şeklinde
ben bu midlere 2 ohm bağlayabilirmiyim
elimde birde jameson usa 750 1800watt amfi var
4ohm de 80x4 büyük ihtimal kicker zx 350.4 amfiyi geri vericem jameson anfi takıcam
bence 2.elde hangisi daha çok tutuluyorsa onu al