Selamlar,
Afiş yayımlamışlar paylaşmak istedim;
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...46743673_n.jpg
Printable View
Selamlar,
Afiş yayımlamışlar paylaşmak istedim;
oHa ! çok iyimiş.
Şimdi benim sorum şu? Motor sesi ve vites olmayan bir araba???
alınır.. bakkala çakkala dağ taşa çayıra çimene vurulur, tadından da yenmez :)
Benzinli motor var sonucta yakis tukettigine ve hybrid yazdigina gore asil sikinti icten yanmali motoru tek viteste nasil goturucekler ? Otomatik gibi sadece (D)rive mi olucak
birisi alınır mı diye konu açtığında yerden yere vurulmuştu kısa sürede bu yorumlar ülkenin iyiğe gittiğinin mi alameti? :D
neden bilmiyorum ama şu hybrid arabalara hala güvenim yok. elektrik motoru arızası olsa patlarız gibime geliyor. düşünsenize japonya'dan 1 ay parça beklediğinizi yak gitsin o arabayı.
ya da ben çok garantici, eski kafalı biriyim :D
Tek vites olayı cvt tadında birşey olur kanımca...
54 mu neydı fıyatı.
:)
motor eksoz sesi yok arabadan ufak bi gıcırtı gelse kafayı yer adam :D
isterse motor olmasın çokta fifi :D istanbul trafiğinde sinir sistemlerimizin test edildiği yerde hem cebimize hem sağ ayağımızı rahatlatsın yeter. :)
ama fiyatı el-insaf. :(
bu arada kırmızı ışıkta benzin israfı yok yazısına güldüm, sanki bu araca has bir şeymiş gibi yazmışlar. bildiğin start-stop :D
ulaşılabilir fiyat
kısaca :serviste yaslıcaz hbriniz yok
100 beygir
- aslında midilli onlar 60 40 paylaştık ıkına sıkıla aktarıyoruz bi şekilde
şarj istasyonuna gitmek yok
-çünkü şarj istasyonu yok benzinciye bekliyoruz
debriyajı yok
-kanser eden bi sistem yerleştirdik içine 3 5 ayda 1 bozulur
otomobilin üzerinde pürüz yok
-benzin depo kapağı var çünkü
fren enerjisi geri kazanımı
-kers var f1 den arakladık oda bozulur ztn
benzinim biticek derdi yok
-çünkü orda gösterge var az kafanı ey de bak
sadece elektrikli motorla hareket edebilme
-kıçım kadar arabayı hareket ettiremeseydik ayıp ztn bize
saygılar toyotada çalışan reklamcı arkadaşlarım :D
kesinlikle :hahaha:
adamlar günlük arabalarda zaten olan şeyleri sanki ilk bunda varmış gibi yazmışlar. fren ile enerji kazanımı birçok araçta var, debriyajın olmamasına zaten yarıldım :D
prizle, şarj olayı işin hava-civa kısmı. 1.33 yaris alıp lpg taktığın zaman da bu araba kadar yakarsın zaten.
adamların emek harcayarak ortaya koydukları ürünü iki dakikada yerin dibine soktuk ya asıl komik olan da o :D
ulaşılabilir fiyat, b segmenti araca passat parası istemek, muahaha :D
3.6 lt nedir ya zaten şuan ki dizeller şehir içi normal kalabalıkta 4lt civarında yakıyor :D ayrıca şu vites kutusu olayına da takıldım, benim bildiğim kadarı ile bunlarda hiç vites kutusu yok cvt falan olsa hadi neyse
aklıma prius ilk çıkdığı zamanlar geldi aynen gene bunun tıpa tıp benzeri bir afiş yapmışlardı.. reklamlarındada bunu vurgulamışlardı priusun..
sahi bir prius vardı dimi ne oldu ona ?? :)
50 Bin küsürat TL etiketle ekonomi mi olurmuş
Yerim sizin geri kazanılan enerjinizi..
prius diye yazılıyordu heralde o araçla ufak bir test sürüşü yapmıştım çok beğenmiştim fiyatı makul olursa yaris güzel bir tercih olabilir.
amerika pazarı kıstas olmamalı bence neticede orda sonata camry accord da yok satıyor peynir ekmek gibi.. :) Boş bmw ye 80 bin tl veren insanımız prius iyi bir şey olsa peynir ekmek gibi tüketirdi bana göre burdada..
ben fifth gearda prius un uzun yol testini izlemişdim adamlar 4-5 tane ekonomik dizel ve benzinli araç karışık test yapmışlardı bunun içinde ara hızlanmalar sollamaya çıkmalarda dahil prius üçüncü sırada bitirmişdi ve adamlar hiç memnun kalmamışdı. sanırım priusu Tiff needell kullanıyordu yanlış hatırlamıyorsam :)
Bir akrabamda bu araçtan var, yakıtını duyduktan sonra 'eee ne anladım ben bu işten' dedirtiyor insana.
abovv sessiz arabamı olur ya. korkuyorum bu millet havada araç kullanıcak ben hala yokuş aşşağı boşa atıcam diye.
umarım alanları üzmez
bu araca çevreci olduğu için vergi indirimi geldiği anda kapış kapış gider
psa^nın 1.4üne çakarım chipi, japon bile şaşırır :)
hybrid lerde vergi indirimi yok benzinli motoru olduğu için.. pure %100 elektriklilerde vergi indirimi var.. hybridler içinde bir düzenleme yapılıcakdı ama hala yapılmadı.
elektrikli bisikletlerin arbaya aktarılmış hali acık ve net :)
52binTL B segmentine verdikten sonra hiç yakmaması lazım :)
e hiçbişey yokmuş ozaman ucuzdur :D
Uzun yolda ara sıra frenemi basacak araç sahibi napacak ? :D
brakeboost modeli kanka :D
İlk baktığımda alımlı geldi,yorumları okuyunca yine bir toyota kazığımı lan diyorum içimden :D