Türkiye'de kaç tane E46 M3 CSL var? Plaka /şehir / gri - siyah gibi bir liste yapabilir miyiz?
Printable View
Türkiye'de kaç tane E46 M3 CSL var? Plaka /şehir / gri - siyah gibi bir liste yapabilir miyiz?
tam bilmiyorum ama CSL plaka var bitane siyah /istanbul
bir ara takip ediyordum satılk ilanlarında gördüğüm 3 tane vardı
34 AND 56 / istanbul / gri
bildiğim bu var
Altunizadede toshibada vardı gri plakasını şuan hatırlayamadım
bursada vardı bir tane ..
benimde bildiğim AND 56 birde sahibindende vardı siyah
http://ressim.net/8/upload/e1b834a1.jpg
ankarada arjantin caddesinde bir tane füme vardı
ne çok csl varmış,ilanda var bitane şuan o orjinalmi ?
Mert Abi bildigim kadariyla 8 tane,
JB98158 - BLACK SAPPHIRE METALLIC (475)
JB98044 - SILBERGRAU METALLIC (A08)
JB98620 - SILBERGRAU METALLIC (A08)
JB98839 - SILBERGRAU METALLIC (A08)
JB98527 - SILBERGRAU METALLIC (A08)
JB98694 - BLACK SAPPHIRE METALLIC (475)
JB98705 - SILBERGRAU METALLIC (A08)
JB98526 - SILBERGRAU METALLIC (A08)
Gri araclardan 1 tanesi pert oldu ama toplandi sanirim bir digeri de muzede bildigim kadariyla.
Digerleri sahiplerinde.
2 Siyah Istanbulda
4 gri Istanbul
1 gri Ankara
1 gri Bursa
Diger gri hakkinda bilgim yok malesef
csl olmayan csl den pahalı ilginç
bursa'da rahmetli şükrü mançunun 3-4 sene önce 16 CAK plakalıydı sanırım pert ettiği bitane csl vardı... şimdi nerelerdedir net bilen yoktur herhalde.
bu csl lern normal m3 lerden farkı ne acaba ? motorunda ne gibi değişiklikler var ? yoksa sadece donanım farkı mı var ?
Bi ara forumda uzun uzun konuşulmuştu bu konu diye hatırlıyorum. Arama yapılırsa bulunabilir sanırım.
CSL normal M3 arasında benim bildiğim biri 343 diğeri 360 hp . Mekanik olarak emmede farklılık var diye biliyorum. İçte alcantra koltuk,carbonfiber kapı pandizotu ve alcantra direksiyon vardı.
Yok ben kendi csl imi yapcam diyenler için carbon tavanda var satılıkda hatta sunrooflusuda var :D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...04958506/detay
Klima , ses sistemi , navigasyon , elektrikli koltuklar bulunmuyor
Yürüyende süspansiyon ve yaylar e46 m3 den farklı + olarak e39 m5 kaliperleri vardı yanılmıyorsam
Motorda carbon filtre sistemi ve egzantrik derecesi
İç ve dış mekanda carbon ağırlıklı hafifletilmiş parçalar + olarak daha hafif bir manifold ve egzoz sistemi
Toplamda e46 m3 ile arasında 150kg bir fark söz konusu
1400 adet üretilmesi sadece iki renk üretilmesi gibi standart otomobil özelleştirme sendromları dışında bir çok farkı var. Şasi-yürüyen aksam-egzoz sistemi gibi bir çok bölümde hafif bileşenler kullanılmıştır. Aerodinamik yapıyı geliştirmek için ön tampon, karbon splitter, bagaj kapağı gibi yenilenmiştir. Motorun değerleri 360hp 370nm'dir. Bu normal M3'ten 17hp ve 5nm fazla demek. Süspansiyon sistemi, fren sistemi yenilenmiştir. Pist odaklı bir otomobildir. Fabrikadan slick lastiklerle çıkar. Zaten nordschleifedeki süresi de başarısını ortaya koyuyor. (67. sıra) BMW'lerin içinde F10 m5'e, e92 m3'e pisti dar etmiş diyebiliriz. Diğer markalarda da çeşitli süprizler var :)
Nordschleife lap records - FastestLaps.com
CSL diyince akla gelmesi gereken görüntü aslında budur. Manuel klima, karbon kapı içleri, koltuklar ilk başta dikkat çekenler. Bunların yanında direksiyonda tek tuş olarak traction control tuşu da olması gerekiyor diye biliyorum. Tabi sahibindende full diye ilan açılabilecek değişik donanımlı olanlarıda var :)
http://img856.imageshack.us/img856/8238/61271024.jpg
normal m3 den 200 kg hafif die biliorum ben csl yi ..
2005 senesinde herhalde komşumuzda vardı 34kk210 diye hatırlıyorum plakasını griydi, şimdi nerde acaba o araba çok merak ediyorum. İsmi Kartal dı galiba sahibinin taşınmıştı sonra başka değişik arabalarıda vardı. 6600 la resmini çektiğimi hatırlıyorum baya eski yani.
2006 yada 2007 yılında gece geç vakitte biratnesi çekici üzerinde geçmişti önümdem, hasarlı durumdaydı...
Bursada yapılırken denk gelmiştim macundan CSL di
240lb diye hatılıyorum aradaki farkı kısa bir zaman içerisinde farkları türkçe pdf olarak yazarım bi aksilik olmazsa
bursadakinin ilanı bombaymış..
orjinalmiş..
hatta 82.000 km miş..
peh..
izmirde özgörkeylerinde bir csli vardı.. füme renkti yanlış hatırlamıyorsam.
Bursada vardı yanlış hatırlamıyosam BUS plakaydı
Oturduğum sitede iki adet gri ve siyah olmak üzere AND plaka M3 CSL ler var, arabaların boyasında tek bir çizik bile yok cidden mükemmel durumdalar sahibinin kırmızı renk normal E46 M3 ü de vardı hatta.. Cidden arabalarına karşı çok ilgili birisi