beyler bu işten anlayan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim
iphone 5 mi yoksa galaxy s3 mü ve neden..?
http://b1212.hizliresim.com/14/s/h77r3.jpg
Printable View
beyler bu işten anlayan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim
iphone 5 mi yoksa galaxy s3 mü ve neden..?
http://b1212.hizliresim.com/14/s/h77r3.jpg
samsung iphoneden 5 kat daha hızlı olsun. hafızası 20 kat fazla olsun.. Bataryası 5 katı gitsin yinede iphone :)
2 arkadaşım note 2 ve s3 aldı. 2si de 15 gün içinde satıp ıphone 5 aldılar. Daha önce iphone kullanıyolardı alışamadılar Samsung a.
- 1 yıl kadar iphone4 ve 3 ay 4s kullandım.
Suan Galaxys3 kullanıyorum sarjı cok cabuk bitmesine raamen. Ben cok cok memnunum cıhazda. iPhone u aratmadı bana. + larını gördüm - lerini görmedim henuz.
Elması yeter bence :)
bu tür tellerde işletim sistemi alıyorsun telefon değil esasen.. karar verilmesi gereken şey samsungmu iphone mu dışında android mi ios mu.. bence smart phone alınıcaksa ios bu konuda çok başarılı haliyle iphone..
Android hiç bir telde stabil değil nedenide hiç bir tele özel yapılmıyor android piyasada alternatif yaygın işletim sistemi olmadığı için bütün firmalar mecburi androide şu anda yükleniyorlar s3 de bile bir sürü buglar var..
iphone ile diğer tellerin temel farkı.
normal telefon üreten firmalar sonradan yazılımı tellerine eklerken
apple da tam aksine yazılım telefon için tasarlanıp üretiliyor haliyle telefon yazılımla kemikle deri gibi uyumlu senkronize çalışıyor..
bunu şimdi yıksa yıksa google yıkıcak.. google motorolayı satın aldı.. şimdi google da apple gibi androidi motorola telleri için %100 uyumlu ve senkronize bir hale getirirseo zaman apple ın tekeli kırılır iki kutup olur bir yanda google motorola cephesi bir yanda apple iphone cephesi samsung falanda yalan olur onlarda büyük ihtimal windows 8 e yüklenirler..
10 gün önce aynı düşünce içindeydim gittim s3 aldım iyikide almışım. şarjı gayet güzel gidiyo menüsünde ilk başta iphone a göre zor gelebilir zor bişey yok alışması basit 1-2 kurcalamak yeterli.flash zip jailbreak vs gibi dertleri yok.pcdeki crack gibi utorrenti indirip yada netten çeşitli sitelerden *.apk uzantılı herşeyi indirip kurabilirsiniz gibi gibi :)
Aynı soruyu 15gündür her gördüğüme soruyorum , hala karar veremedim..:)
Iphone sahibi olarak lanet olsun Itunes a diyorum . Windows kullanicisi oldugum icin dosya transferi beni kanser ediyor . Sirf bu yuzden bi daha Iphone almicam
Gösteriş isteniyorsa iPhone, işlevsellik isteniyorsa Galaxy S3
Hala 4s in galaxy S3 den pahalı ya da hemen hemen aynı fiyat olması bile alınması için yeterli bir sebep.kulağımda tabletle konuşmak istemem açıkcası,ya da note 2 alıp laptopla konuşuyo gibi...:D
ben iphone kullandm önceden s3 de kullandım ama iphone daha iyi gibi geldi bana ... alıp da acil satmaya kalksan bile iphone daha hızlı satılıyor.
bence htc one x
Metin abi sen S3 kullanmazsın:)
bence 5
HTC one X
.
.
.
.
.
htc oneX'i ve s3 işlemci olarak iyi gözüksede internet'de videolarda çok yavaş kalıyorlar.
iphone 3g S bile onlardan daha iyi, bıktırdı beni android telefonlar..
Eğer ikisi arsında kalıp android secerseniz htc bakın derim fakat ikinci eli daha zayıf htc nin Samsung s3 ile güzel çıkış yakaladı aslında birazda nasıl tarz telefon kullanıldığınıza bağlı telefona hükmetmek istiyorsanız s3 eğer basit işlevsel takılırım dıyorsanız 5 diyorum
aynı telefonların 2 farklı cihazlarında denedim ben bunu.
htc desire serileri & galaxy s3 & onex ile 5 dk'lık video izlediğiniz zaman işkenceye dönüşüyor.
iphone aldım kurtuldum:)
ama en hızlısı turkcell maxi plus;)
7haftadir arastiriyorum bu konuyu 2 senede bir telefon alirim iphone 2g den beri 4s-5 haric hepsine sahip oldum 4-5 i arkadaslarimin elinden alip:) detayli sekilde arastirip inceledim birde s3 ve note2 yi inceledim s3 u birhafta kullandim test ettim yillarin iphone menusune alismis biri olarak s3 e alismak 10dk mi aldi bu kadar kullanisli telefon gormedim gercekten 5 ise sarjdayken donma ekran uzunlugundan baska bi farki olmadigini kullanan arkadasimdahi 4s daha iyidi pismanoldugunu soylemesi siyah renginin ve ince olusunun artisi disinda 5 in hic bir cazip ozelliginin olmayisi beni caydirmisti ben karar verip note2 aldim darisi basiniza:)
Apple son kullaniciya daha cok hitap ediyor , eger kurcalamam hersey elimin altinda olsun , kullanimi kolay olsun dersen tabiki iphone , ama donanim olsun kurcalarim rom atarim , daha cok.islevli olsun dersen s3 , tamamen ne istediginize bagli :) ben 1 yil iphone 4 kullandim daha yeni ciktiginda , ondan oncede 3gs im vardi sonra iphone.u verdim htc aldim bir dahada iphone u hic aramadim :) hatta dolabimda iphone 5 duruyor kutusunda acip kullanmak.bile istemiyorum , htc nin sense ara yuzu cok farkli , samsunga bile soguk bakiyorum htc den donanim olarak iyi olmasina ragmen :) ipod touch aldim apple in guzel uygulamalarinida kullanmak icin :) suanda alicagim tek telefonda htc one x+ alirim , note 2 cok guzel donanim olarak ama arayuz farki hic hosuma gitmiyor
Edit : windows phone da apple gibi cok stabil bir isletim sistemi uygulama olarak cok geride ama ben gelecegini acik goruyorum
iphone yi ilk alanlardanım dır. 3G aldım , ardından 3GS çıktı onu da aldım, ardından 4GS vs.. sıradan alayını kullandım.
Kendime görede indirmediğim program, kullanmadığım program kalmamıştır.
Şimdi de galaxyi s3 kullanıyorum iphonede ki proramları bunda kullanıyorum daha programların üstüne dahada program yüklüyorum tabi. Bana göre s3 daha hızlı , ekranı daha canlı full hd zaten, iphonedeki ücretli programların çogu s3 de ücretsiz. vs..vs..
şimdide iyikide s3 almışım diyorum.
nexus alırdım ben olsam. andoidin özgürlüğü ve stabilite. nexus 4 filan yıkar ortalığı.
rom root atmak ile son kullanıcıya hitap etmek arasında hiç alaka yok, kurcalamasanda kullanımı gayet kolay ve performanslı sadece ios'a göre menüler biraz daha detaylı.profesör olmaya gerek yok çözmek için
son kullanıcıya hitap etmek demek en kolay şekilde kullanabilmesini sağlamaktır.
2telefona da şarkı-foto atmayı ele alalım en basit örnek.
iphone'da ekstra programa ihtiyaç duyarsın ve zordur
android üzerinde kopyala yapıştır 10saniye de ne istiyorsan atarsın
itunes'u herkes kullanamaz ama kopyala yapıştırı herkes yapabilir
iphoe bana göre çok daha işlevsel ve pratik bir telefon ne alakası var gösterişle.
Telefonla gösterişi lisede yaparsın ancak.
4s im ve i pad im var , yeni galaxy note 10.1 tablet aldım. ios gibi akıcı değil maalesef, video gösterim kalitesi vasat. uygulama yönünden hala ios a göre zayıf. Bence androidin daha bir fırın ekmek yemesi lazım gerçek bu kimse kusura bakmasın
@ low rider
Tabiki androidi kullanmak zor degil ama apple sade bir kullanici icin , uygulama yonunden , stabilite yonunden ve kullanim yonunden iyi , telefonu hic sevmem ama bu yonlerden artisi var ... Bana gore hicbiri karmasik degil , ama donucta babanneme versem apple i cok daha rahat kullanir androide gore :) tekrar soyluyorum iphone u hayatim boyunca bir daha kullanmam bana hitab etmiyor ve evet dedigin gibi itunes adami hasta eder , hem bilgisayarin canini aliyor , hemde seni apple a mecbur birakiyor , en kolayindan o kadar cok codec var koi androide her turlu video yu izleye biliyorsunuz bs playerla alt yazilar bile otomatik olarak indiriliyor androide yada torrent ile filmleri direk cihaza indiriyorsunuz bilgisayara herhangi bir sey icin baglamaya bile gerek yok
Ya orası öyle, iphone menüleri çok daha net ve daha az karmaşık.
Kız arkadaşım benim telefonumu aldığı zaman kurcalamak için kafası karışıp bırakıyor:D
bu konu gti-vti davasına döner:)
Bence sen s3 note 2 kullanmamissin goruntu kalitesi herturlu bozar iphone 4si note2
iPhone ve Galaxy karşılaştırılırsa Galaxy donanım olarak her türlü 10 kat üstün çıkıyor, tabi ki daha işlevsel. Programlar bedava, herşeyi basitçe halledebiliyorsun.
Tabi ki iPhone gösteriş için. Eline alan malzeme kalitesi daha güzel o yüzden iphone alıyorum diyor. O zaman bu toplumun yarısı liseli demek ki. Lisede yapılırmış gösteriş.
Bu arada htc nin malzeme kaliteside her turlu koyar samsung a :)
5 ay iphone 4 kullandım şuan s3 kullanıyorum iphonedan sıkılmıştım s3 ise hergün yeni birşey öğreniyorum kullanışlı çok rahat telefon ama iosa alışan androide biraz zor alışır gibi geliyor
tüm bu tarz konulara yazıyorum genelde, bunada yazmak isterim,
iphone2 den bu yana tüm iphoneları özellikle 3 ve 4 serisini teknik olarak dahi kullanıp operasyon yapmışlığım vardır yani board -pil-lcd değişimine kadar, 4s lanse edildikten sonra note1 aldım, zira samsung zaten iphone un ekranını üreten marka, pek çok chip ve chiplerden oluşanlardan teknolojilerin sahibi örn. LTE , ios kesinlikle göz ardı edilecek bir sistem değildir, müthiş bir arge ,müthiş bir tasarımdır, yine aynı şekilde iphone kasaları bile mühendislerden sonra tasarımcı ekiplerinin elinden çıkıyor, emek çok ,sorunsuzluk ve işlevsellik hat safhada olması için çalışılınıyor ama bu sistemlerin tamamı bencildir, yani apple bencil sistem sahibidir, bunun ne demek olduğunu az çok herkes biliyor bugün gidip samsung yada sony markası farketmez tv nize , cep telefonunuzdan dlna arattırması bile yapamazken, note 1 bile size o konforu sunar, android ler genel işletim sistemleridir daha evvelki arkadaşlarımız yazmış fakat küçük bir kaç hata var, samsung, androidin her yeni sürümünü kendi cihazlarına moderate eder ve yayınlar, gereksiz servislerin tamamı olmasa bile bir kısmı temizlenir, iphoneda shsh kayıtları , unlock ,jailbreak v.s. uğraşırken, samsunglarda android bunların çoğu ile sizi uğraştırmaz, flashınıza kadar çatır çatır kullanırsınız :) yani donanım ve işlevsellik esasında android üst segment samsunglardadır.
Parali uygulamarin bile internetre apk dosyasini bulup telefona bedava kurabiliyorsunuz androidde , apple da jailbrake yapmak lazim birde ustune telefonda kasilmalar basliyor :) ve dosyalari saklayamiyorsunuz itunes insirdikleriniz gormuyor jailbrake ile olanlari , androidde dosyalari saklayip bir sonraki telefonunuzda bile kullabiliyorsunuz