biz dükkanda kendimiz çalıp söylüyoruz :Dyalnız üyelerimizin yalnızlığını da paylaşalım istedik yılbaşı havamızdan capsleri birazdan ekleriz
bakalım üyelerimiz yılbaşına nasıl giriyor
herkese iyi mutlu yıllar
Printable View
biz dükkanda kendimiz çalıp söylüyoruz :Dyalnız üyelerimizin yalnızlığını da paylaşalım istedik yılbaşı havamızdan capsleri birazdan ekleriz
bakalım üyelerimiz yılbaşına nasıl giriyor
herkese iyi mutlu yıllar
#suandabuhaldeyim etiketi gibi olacak bu topic gece boyunca sanki ? :D
Kız arkadaşımla yemek hazırlayıp rakımızı içip sakince evimizde gireceğiz. Hastayım bu yıl evde kaldım :(
swf çok fenaymış :D
Evde, laptopum ve şarabımlayım ben de :)
Bilgisayar cs 1.6 ile
evde laptopum şarabımlayım birazdanda puromu yakıp nirvanaya ulaşmayı düşünüyorum :)
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...94558653_o.jpg
abim 2015 e çoktan girdi :D
Beni m rolling yapasım var evdeyim yanlızım çok sıkıldım:D Perşembe günüde 1 aylığına samsuna gidiyorum. Gitmeden iyi gelir aslında:D Varmı rolling yaparak girmek isteyen:D
evde sıçarak girmeyi düşünüyorum....
Playstationda online Battlefield 3 dönmek isteyen varsa beklerim :D
3 arkadaş öğrenci evinde ders çalışarak geçirecez
En güzeli evde pijama terlik tv :)
Alkolden aldığım yetkiye dayanarak , uyuyarak gireceğim :) hatta şimdiden uykum geldi , yol yorgunuyum zaten en geç 10 da yatarım :)
tabiikide normal bi güne girer gibi :)
fwd drift yada rolling yaparak :) şuan hbr bekliorum :)
Pijama Terlik Televizyon
Birde değişmez üçlü olarak yeni yıla giricez kısmetse (Bir Efes Bir Pilsen Birde Ben) :D
Sokakta ice ice:)
Ev..........
ne olur ne olmaz diye güsul alarak başladım yeni yıl kutlamalarına ders kitaplarım önümde kayfem yanımda öğrenci spec giriyorum forumdaşlarım. :)
sofra hazırlıyoruz evde kuzen grubu gelecek takılar rakılara gitti bile
Vurup kafayı uyuyacağım :p
Yarın iş var :D
ne olursa olsun beyler alkollü araç kullanmayalım diye hatırlatayım aman olan en iyi ihtimal ehliyete olur
http://2.bp.blogspot.com/-yjMgtl-9Ej...si_susu_09.jpg
herkese hayırlı akşamlar mutlu yıllar tekrardan :heyoo:
nişantaşında pederin veteriner tükkanında fenaa bi masa kurdum canım sıkılınca bi alt caddeye yani abdi ipekçiye inip kutlamalara bakıyorum sonra tükkanda fotka fişne :D
nişantaşında olanları beklerim :D
Hadi beyler, bi plan yapalım. :D
yurtta akışkanlar mekanigi sorularını anlamakla geçirecegim...benim neyime yılbaşı :)
sevgilimle evimdeyim 2 de kız arkadası var 4 kisi takılıyoruz kendimiz çalıyoruz kendimiz söylüyoruz masa ana baba günü mutluyum 2012 nin en son gününde sonunda :)
evdeyim valla arkadaşım gelicek oturup içicez sonrası allah kerim :D
PTT Stylaa
bu sene dukkanim da cay icerek yeni yila giricem :-) (giremedi ) :D
Evdeyim tabiki..
Aman beyler..Alkollü araç kullanmayalım..Emniyet kemerimizi unutmayalım..Aman.. :)
Noel tatilinde Türkiyeye geldim, ailemle yeni yıla gireyim diye düşündüm. :D 3 gündür ispanyadaki ortamı düşündükçe başımın etini yiyorum. :D B*k varrdı da şubattaki uçuşları iptal ettin iberia! :D
hiçmi çıkıp gazlıcak yok:D
tek başına oturarak 12 den sonrada sabaha kadar içerek :)
Evdeyim her yil oldugu gibi.
inancıma göre günah olduğu için sıradan bir gün :)
mandalina ve tvdeki dansözlerle .. Ve pijamalarımı unutmamak lazıımmm..
PTT :) picama terlik televizyon.... Yanlış anlamayanda milletin senede bir defa yaptıgı eğlenceği biz her Cumartesi yapıyoruz o yüzden davulcu gibi oraya buraya Akın etmeye gerek duymadık :)