enesy Nickli Üyeden Alıntı
Yanlis anlasilmasin soyleyeceklerim ama ben senin kafa daki isin cok benzerini yeni yapmis bir insan olarak yazacagim.
Ben toptan meyve sebze ticareti yapiyorum ( muz salatalik domates biber patlican vs vs )
Ama bu kadar ciddi yatirim gerektiren ve risk iceren bir ise girmeye folrumdan gelecek bilgiler ile karar vermek bana fazla riskli geliyor.
Bu isi gercekten iyi bilen birisini yaniniza alip kar payi teklif edin. Siz maddi destek saglayin ama tabiki bunun oncesinde o konu ile ilgili arastirma yapin sohbet edin anlayan insanlarla , bir iki ciftciye yemek ismarlayin sorun sorusturun.
Ben halcilik ve meyve sebze toptanciligi ile ilgili fikir sahibi degildim fakat aylarca hale gittim geldim , sektorle ilgili hic umursamayacagimiz dergileri arastirdim okudum tek tek.
Ailesi halcilik yapan arkadaslarimla gunlerce aylarca takildim babalariyla amcalariyla oturdum sohbet ettim not aldim. Bunlarin sonucunda gidip hayatina bu ise adamis birisine ortak oldum. Allaha sukur zarar etmedim basladigimdan beri. Ama ben tek basima olsam 1 kilo salatalik alir satamazdim.
Ornegin ben hava guzelmis diyorum ortagim havadaki nem oranina bakip , havadaki yildizlara bakip domates 4 gune firlar diyebiliyor. Sizin de bu denli tecrubeli birisini bulup bir sekilde ikna edip ondan ogrenmeniz saglikli olucaktir.
Simdiden hayirlisi olsun