Bu aracı bugün imeste önden kaza yapmıs bi şekilde cekicinin üstünde gördüm geçmiş olsun sahibine.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...19042146/detay
Printable View
Bu aracı bugün imeste önden kaza yapmıs bi şekilde cekicinin üstünde gördüm geçmiş olsun sahibine.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...19042146/detay
Geçmiş olsun orası ayrıda ben mi anlamadım konu çok saçma geldi ?
testi lafları edilmesinde gene.
yaptığın yanlış...
Bu konunun bize ne yararı oldu?
Bu konunun açılması ne derece gerekli?
Öyle değildir kesin de, diyelim ki o integra bu integra değil ve bu adam bu muhabbetten dolayı kazalı damgası yedi, bunun sorumluluğunu kim alır?
Bu şekilde konular çok açıldı, hep tatsız bitti.
konu bencede anlamsız ortada ciddi birşey yoksa (yaralı vs. )
naptık arkadaşlar yanlışımız nedir ? Kazanın yapılmasından haz duymuş gibi bi izlenimimiz mi var ?
yaw tamam da ya bu araba ise. Dünya kadar adam burada araba arıyor. Bİlinmesinde ne sakınca var. Ne ilk ne de son kaza yapan integra.
Araç bu araç emin olmadan hareket edilmedi. Art niyetli yaklaşan arkadaşlar icin konu umarım kapanır icleri rahat eder. Hee bu arada ne gördüğün değil nasıl baktığın önemli ;)
her modifeyeli araç kaza yaptığın da buraya konu açmak mı lazım ?
kazalı, taklalı araçları boyasız hatasız satmaya çalışanlar yüzünden bence gayet güzel bir konu
yahu burası tramer sitesi mi ? kazalı araç sitesi mi yoksa wreckedexotics mi ?
carsi karisir birazdan
Yaw araba alırken buraya konu açıp arabanın seceresini isterken sıkıntı yokta şu araba kaza yapmış dendiğinde neden problem yapıosunuz arkadaş. Adminler var gereksiz gördükleri zaman konuyu silerler. Size ne yaw admin misiniz site sahibi misiniz.
pardon....
Neden bu kadar rahatsız etti arkadaşları bende anlamadım oysa sitede integra sorgulama diye bi çok konu acılmış.
Yahu adam belki satmayı düşünmüyor ? Sanki adam kaza yaptı diye kazasız diye birisine iteleyecek gibi konuşmayın...
Mevzu çıkacak yine. :D
Ama ben senin o mesaji alabildiğini hala sanmıyorum biliyomusun :)
Sahibindende ne isi var o zaman?
Bu arada gecmis olsun umarim onemli bsy yoktur kimsede..
Bencekonu gereksiz degil ama son zmnlarda bole cok konu acilmaya baslandi haliyle her kaza goren solugu techtemi alio sorusu gelio akla
Bence kaza yapan araçlar başlıklı sabit bir konu açılsın yoksa her konuda aynı tartışmayı okumaya devam edeceğiz :)
standart arabalar paylaşılmaz tabii ki , nadir buluan spor araçlar paylaşılır bu kadar tartışmaya da gerek kalmaz..
integralar satısta iken bircogu bilmiyorken plakadan surda söyle böyle kazalı deniliyor buda onun gibi olmus ama fark satılık olmaması
ayın 21' inde konmuş ilan.
2 gün önce açıp kaldırmadığı için olabilir? herneyse beni ilgilendirmez adamı savunmuş gibi oldu.. Bu arada fotoğraflarda iç açıcı değil daha önceden'de kazası olabilir, kazasızda yazmamış bence sakınca yok...
Bende bu kaza konularının acılması taraftarı değilim ya :S
ben böyle konuları kesinlikle destekliyorum. hatta bence Kazalı araba haberleri diye forum alanı bulunması gerektiğini düşünüyorum. Sonuçta 10k üyesi bulunan büyük bir platform ve bir çok insan araç almadan önce burada sorguluyor. özellikle modifiyeli arabaların temizini bulması gerçekten zor. o yüzden bu tarz konuları kesinlikle destekliyorum. Pertten çıkmış arabaları az hasarlı falan diye satmaya çalışan insanlar var ülkemizde.
birde bu tarz konulara bir kural getirilmeli. mesela biri eğer bu tarz bir konu açıcaksa mutlaka kendi çektiği plakanında gözüktüğü fotoğraf eklemeli.
İntegralar kaza yapamıyormu ne gerek var bu konuyu buraya açmaya ?
Açarken ne düşündün samimi olarak soruyorum.
Aracı ümraniyede görüyordum ara ara sanayide..Orta yaş biri kullanıyordu hep çoluk çocuk ailece biniyorlardı..İnşallah birşeyleri yoktur, ayrı bir başlık altında bu tip konuarın paylaşılmasının daha faydalı ve düzenli olacağı kanısındayım.
Konu bence gayet yerinde.O kadar araba sorgulayn kişi ve konular varken bunların paylaşılması gerekli olduğunu düşünüyorum.Bir de şu dikkatimi çekti tepki gösteren arkadaşların yaşları 22 altı genelde bilerek falan mı yapıyosunuz?Admin gibi saçma konu yazacağınıza yorum yapmayın olsun bitsin
otomobil haricinde birsürü saçma sapan konu açılıyo arkadaş görmüş söylemiş alan kişide bunun lafına bakarak mı araç alacak ayrıyetten niye damga vursun zaten damgalı değiller mi?
Şahsi fikrim şöyle düşünüyorum.
arac kaza yaptı ve gördünüz.Bu aracı soran olursa şayet dersiniz ki ben görmüştüm çekici üstünde kazalıydı..
Onun dışında böyle tek tek konu açarak araçları fişlemek doğru bi davranış değil..
Ya evo s2000 olsa millet obaaa der adam integra dedi gunlerden c.tesi milletin isi gucu yok bosbosyaziyo , plaka sorarken bu iyimi degilmi derknsikinti yok adam konu acmis omu sikinti , amma dgru konu acam varmis forumda be pehhhhh
Bu tarz konular her açıldığında silinmektedir,
Saçmadır, kimseye faydası yoktur bencede,