Isim geregi surekli Ankara'ya gidip geliyorum.
Bu sefer araba ile geldim. Hilton'da kaliyorum. Aksamlari Tunaliya cikip yemek yiyorum, bira iciyorum.
Baska nerelere gidilir Ankarada, ne yapilir?
Printable View
Isim geregi surekli Ankara'ya gidip geliyorum.
Bu sefer araba ile geldim. Hilton'da kaliyorum. Aksamlari Tunaliya cikip yemek yiyorum, bira iciyorum.
Baska nerelere gidilir Ankarada, ne yapilir?
Çifliğe gidilip kokoreç yenilebilir veya cumaya burda olursanız gece ***** yerde buluşmaya katılına bilir:D İstanbul'dan sonra Ankara sizi pek kesmeyebilir:D
***** yer Enka mi oluyor?
Drag rolling filan benden geceli cok oluyor ya
Bahçeli 3. cadde benim mekanda play station oynanır :)
ankara diyince aklıma sarı tutku geliyo benim :) yani eğlence mekanlarına gidilebilir :)
pvyn stayla dermişim :)
Bu arada kuleye gittinmi hiç?
Yok kuleye gitmedim, ama aspava yiyorum, otele yurume mesafesi.
Recep ustanin yerine de gittim, ama yemeklerini begenmedim.
eymire gidilebilir, doğa göl manzarası olsun, balık falan yerim derseniz
hoş istanbuldaki kadar sarmaz ama...
bilkentte bowling oynanabilir..
bilardo becerisi falan varsa köroğlunda pool pub var, irish pub tarzı bir yerdir, mini turnuvalar falan olabiliyor, onun dışında dart da var.
yani ankarada pek bişey yok mekan tavsiyesinden öteye geçmez o bakımdan.
x akşamları murphysde r&b geceleri olur(du eskiden hala var mı bilmiyorum), onun dışına değişik mekanların aktiviteleri olabiliyor, beer pong falan, sararsa onlara katılınabilir.
edit: pazara alınmış öyle yazıyor
Tunalı , Arjantin caddesi yürüme mesafesi... ama bana sorarsan oralara ayda 1 ancak gideriz zorla :) Ankara eksen değiştirdi batıya kaydı, Ümitköy ve Çayyolu güzeldi bu gün, İncek ve Eymir-Mogan gölleri inanılmaz kalabalıktı, bence biraz açılmalısın...
Abi 50. Yıl Parkı diye bi yer var. Abartısız tüm Ankara'yı görebiliyorsun. Gelmişken mutlaka uğra derim.
buradaki genclik enkaya mi gidiyor cumartesi aksamlari filan,
cuma aksami donucem eve, umitkoy de egitim veriyorum carsambaya kadar, akabinde de bakanliklardan birindeyim.
Arjantin Caddesi'ne gidebilirsin takılmaya.
Birşeyler yemek için kuki güzeldir mesela
Balık ve özellikle meze severim dersen kesinlikle Oran sitesi içinde ''Kalbur'' a gitmeniz lazım. Yalnız sadece nakit çalışır.
Arjantin caddesine gidiyim bari yarin aksam,
ciftlikte kokorec yemistim cok guzel gercekten.
Karum eskiden buranin cok guzel ve onemli bir alisveris merkeziymis dediler.
simdi oldukca bos.
hayir gelip aramiyosun bide konu mu aciyosun , silerim ben bu konuyu
Bestekar sokakda canlı olur bu saatlerde
İstanbul'dan gelip Ankara'da hiç bir şey yapılmaz.. Orada her yer arjantin, her yer Ümitköy :o farklı olarak işte aspava olur, çiftlikte kokoreç olur...
ata kule kapalı şu sıralar. tadilatta sanırım.
istanbuldan farklı bişeyler arıyosan mehashow da 12 de mustafa taş çıkıyor iki kişi bi 35 lik içip kalkarsınız
onun dışında istanbuldan gelipte ankarada yapılacak farklı bişey pek yok
syn yavuz abey gelde bı aspaya ısmarlıyım sana gızlıden konuyu okumaaaa:D
İstanbuldan sonra burada hiç bir şey bulamazsınız yapacak..gece deseniz gece değil gündüz deseniz gündüz değil :) Madem ümiyköy civarlarında oluyorsunuz sabah incekte bir kahvaltı yapın derim
behzat ın birahaneye gidilip içilebilir :)
Ankarada extra hiç bir şey yok. Casitada mantı ye bilmem butcha da et ye dicem de hepsi istanbulda da var. Ankaraya özel tek şey aspava malesef :)
En güzel pavyona gidilir Ankara'da :)
ne zaman Ankaraya gitsem önce kızılayda sobe cafe var forumdan Cheers nickli kardeşimin orada soslu tavuk yerim, ondan sonra istanbul yolunda A city var lacoste outlete uğrarım. Oradan çıkınca park caddesine narquella'ya nargile içmeye .Akşam yemeğini de küçük esatta aspavada (soslu dürüm veya kaşarlı pide arası döner(Berkanokan:D). Ertesi gün şaşmazda Erhan'ın yanına giderim sonra Kütahya'ya dönerim :D
etlikte veya tepe prime da ozlerin donerini de tavsiye ederim.
Bahçelide 3. caddemiydi neydi Öz Urfa diye bi yer var çok güzeldi ya ikramlar yemekler filan 3 hafta önce ordaydım.