İstanbul Garaj
Printable View
Extreme Cars - Ferrari F360 replica body kit for Peugeot 406
Bir dostum var 406 3.0 v6 coupe aracını modena 360 görünümü vermek ister.
Malzeme temininde bir sıkıntı yok...
İstanbul içi bu işi BOYA MONTAJ KAPORTA konusunda sıkıntısız yapabilecek usta arıyoruz.
Ruhsat ne olacak
Araca motor sase oynamasi yapilmiyor sadece cap degisimi yapiliyor
Muayene sıkıntısı yok çocuk hallediyor tek sıkıntı polis çevirme o da
Bir ferrariyi bir polisin çevirme ihtimalinin cok az olmasi
Polis cevirme bile baglasa bile çocuk tuvden cozdururum diyor
O konularda bir sikintimiz yok sikintimiz belli
konuyu tam olarak çözemedim. 406 coupe var bitane elimizde, topluyoruz yavaşça. bu olay yapıldı mı ? resimleri varmı ?
İnsallah doğru düzgün sıkıntısız yapılır harita gibi olmaz araba.. İstanbul garaj tercih edilebilir işcilikleri başarılı.
harita gibi olmaz çnkü puglar için böyle satılan kitler var custom bişey olmicak bende geçenlerde öğrendm garip gelmişti :D
Bir vidyo buldum az çok fikir verir.
Replica ferrari modena 360 fibra de vidrio mexico - YouTube
evet hazır kitler var yurt dısında , hatta baya yapılan aracta var diye biliyorum :) insallah ustanızı bulursunuz kolay gelsin
Motor görüntüsü harika, birde sağ solu carbon olursa gerçeğini ezer.
http://www.extreme-sportscars.com/360/media/360-8.jpg
Yapabilecek bi ekip var , istersen pm atarım, 911 gt3. Rs 'e bile carbon kanat yapmış bunu halleder ;)
pm alalım konuşalım konuyu çok ayrıntılı bir proje a dan z anlatım videosu var firma onuda gönderiyor.
usta lazım aynısı birebir yapabilecek ustayı bulmadan hiçbir girişime girmiyoruz zaten.
harbi müthiş yandan anlaşılmıyo bile ama yinede iyice düşünün derim 406'nın kendisi de çok güzel :)
temelli servis yapar
KT Autostyling Kadir abi yapabilir bu işi, daha evvel SL'leri,CLK'ları vb Black Series'lere filan çevirdiler hatta muhabbetini ediyorduk alalım bir 406 çevirelim Modena'ya filan diye :D
Telefon numarası: 0532 594 47 48.. Arayıp bilgi alabilirsiniz.
Adamı hangi istasyonda yada isim olarak ibraz etmedim
Bu konudan sonrada pm atanlar oldu.abi bizede yardimci olun diye.
Ben o adamı neden burda paylaşıp zor duruma sokayim ki.
Sagolun arkadaşlar bir usta bulduk videolar uzerinden detayli bir inceleme yaptircaz
Haftaya iscilik rakamı alicaz butceyi acmaz ise hayirli olsun :)
Kadir Tuncer e zaman ver seni modena yapsın ;)