Ulusal Yarışın 3. Ayağı Ankara Yarışı 29 Haziran Pazar Günü.
http://www.dragturk.com/poster3.jpg
Printable View
Ulusal Yarışın 3. Ayağı Ankara Yarışı 29 Haziran Pazar Günü.
http://www.dragturk.com/poster3.jpg
Afiş fevkalade ;)
e30 lara klasik demişlerrrr inanmıyorum bu bir sansasyonnnnn :D
afiş dediğin bole olur tebrikler ümitim ii iş çıkarmışsınız görüşmek üzere katılımcılara şimdiden başarılar..
Tebrikler güzel afiş inşallah sorunsuz bir gün olur ...
Sürpriz araba olabilir.. :D
ahh Adana ahh ne znm görecez bizde böyle bir organizasyon? :)
Herkese bol sans..
Drift gosterisini kim ypıcak merak ettim?
Katılıcak olanlara başarılar sorunsuz bir gün olur inşallah
ankarada showw var showw
inşallah kimse sorun yaşamazda görürüz herkesin gerçek gücünü.
hak edenin hak ettiği yeri bulduğu bi yarıs olur umarım.
Ankara keyifli olur :)
gelıcez aLLah nasip ederse...
İnşallah sorunsuz bir yarış olur katılan arkadaşlara başarılar
evet katılan abilerime başarılar
Gelcez inşallah... Katılan arkadaşlara başarılar.... Bu arada Msupra var dimi?
var var olmaz mı msupra yada turbom5 vardır :D
sato goturur bnce yine..
Guzel bi yarış olacağa benziyo eğer organizasyonda bi sorun çıkmazsa eğer tabi=)
güzel ve zevklı bir gun olacağı kesin.Diğer konularda belkıde yazılmıştır ama goremedim istanbuldan toplu gıdılımesı gıbı bır program varmı...
bir tek dilegim var yarışacagımız alan tozsuz olur inşallah
dört çeker olmayınca buna ihtiyacım var
ama mutlaka
evet insallah tossuz olurda 4 cekerlerde hakikaten derece cikartirlar. toz onlari da yavaslatiyor. 4 ceker bitmedi mi ?
mahalli olucak mı dogan
Yarıştan 1 gun once yıkatıcaklarını soylediler pisti pistteki cukuruda hallediceklermiş ahmet agbi daha detaylı bilgi verir muhtemelen dun baya konustular bu konuları.
ankara bu sene herzamankinden renkli geçicek sanırım,herkes inanılmaz bi tempoyla hazırlıklarını sürdürüyo ''bazen şaşmaz sesten yırtılıoo'' :D
ordaki çukur yeni değil biliyorlar, daha öncede kapatılmış çok sorun olmayacak.piste belediye temizlik araçları girecek komple süpürülecek mümkün olduğu kdar temizlenecek.
mahalli bu yarış olmayacak ama temmuz yarışına olma ihtimali var.
ayrıca see your speed getiriyoruz büyük ihtimal şık olacak :D herkese başarılar
Evet Pist biraz tozlu ve ortasında bir çukur var. Sağolsun Anok yarıştan önce belediyenin Taz-Ta araçlarından sokup temizletebildiği kadar temizleticek. Çukuru önceki yarışta düzelttirmişler zaten kimse hissetmemişti, bu yarıştada da düzelecekmiş.
Mahalli için çok ısrar ettik ama yapmış olmak için yapmayalım, güzel birşey çıksın ortaya diye ikinci yarış ile birlikte düzenleme kararı aldık.
See your speed bencede güzel oldu. Süreler Ankara yarışında gerçek anlamda ralli sistemi ile ölçülecek. Yanında birde sürati görünce tadından yenmez :)
Bu arada Anok'a drag yarışına olan ilgisinden dolayı çok teşekkür ederim. Yarışı pilotların 402 metrede koşulmasını istediğini ilettim. Sağolsunlar diğer klubler gibi zorluk çıkartmadan kabul ettiler.
Yarış 402 metre koşulacak.
bora abi insallah gelebilirsin yaa :D 200sx drift show güzel olurdu